Under the Tuscan sun

Summer has officially turned into fall but I’m still in the reminiscence events from earlier this year. In April I was invited to Italy, to visit the studio of Barbara Bologna, the artist behind the clothing brand Area di Barbara Bologna. I spent a long weekend talking about and stalking her design process and designs, especially her F/W12 collection. She also showed me the beautiful Tuscan countryside where she resides; right where the sea and mountains meet. I think I left a huge piece of my heart to Italy: To its friendly people, great food and breathtaking landscape. Plenty of reasons why I must visit this magical place again.Dress and skirt: Area di Bologna Barbara
High heels: Area di Bologna Barbara
Boots: Guidi
Bag: Self-made
Wooden ring: Area di Bologna Barbara

For the pictures a big hand goes to Barbara, Andrea and my dear mom.

5 thoughts on “Under the Tuscan sun

  1. Beautiful photos! It’s great to see you posting again. I’ve always been on and off about Guidi and every time I see you in them, it makes me want to purchase a pair! Had a pair of tall backzips in babycalf, but sold them.

  2. Hei pitkästä aikaa! oli kjva nähdä sun kommenttisi Italiasta, tiedät kai, että itse olen ollut Italia-hullu koko elämäni! Ikävä kyllä en ole pitkiin aikoihin päässyt käymään siellä, sillä Kjell ei ole niin innostunut matkustelemaan kuin minä ja mukavampihan se aina on reissata, jos on seuraa, varsinkin kun tulee vanhemmaksi, Kjell ei ole samalla lailla innostunut matkustelusta kuin minä, ja meillä tulee enimmäkseen pyörittyä Ölannin ympärillä.Olisi kiva tavata sinuakin joskus, olet tervetullut Tukholmaan, missä enimmäkseen ollaan, samoin tietysti Öölantiin kesäisin. Eihän Berliinistä ole niin mahdotn matka tänne ja Öölantiin vielä lyhyempi! Kaikkea hyvää sinulle, paljon terveisiä! Karo
    Ps. Olet aina tervetullut kyläilemään!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s