Sound of silence

In very short time of its existence, this outfit has become one of my all time favorites: In fact, I’m so infatuated with it that I’ve worn it on several occasions already from going out to getting out of the country. Now it’s finally captured on camera, thanks to the special backyard studio which is providing a peaceful place to shoot pictures when the city above is in full motion. I really like how the strap of the cardigan blends perfectly with the straps of the trousers and then connects again to the strap on the top, creating holy trinity like combination. Almost divine, one could say.

Top: Fifth Avenue Shoe Repair
Cardigan: Boris Bidjan Saberi
Trousers: Ann Demeulemeester
Boots: Ann Demeulemeester

18 thoughts on “Sound of silence

 1. Loistavaa englantia muuten, mutta sori, enkkunatsius iskee kun merkitys muuttuu: ” — of it’s existence –“; its, ei it’s. It’s = it is, its = sen.

  1. Korjattu! 🙂 Kiitos huomautuksesta, tein tämän niin väsyneenä eilen illalla, etten jaksanut enää tarkistella tekstiä sen koommin (olen yleensä tosi tarkka näissä asioissa), joten on pelkästään positiivinen juttu, että korjausapu pelaa näin jälkikäteen muiden toimesta. 😉

  1. Voi kiitos ihana!:) Tuo tausta oli kyllä huippu, harmi, että tuo meidän takapihan kuoppa on jo peitetty.. Olisi pitänyt hyödyntää sitä vielä enemmän, mutta jo näiden kuvien kuvaaminen -20 asteen pakkasessa oli aika uhkarohkea saavutus. 😀

 2. Hei,
  Otan sinuun yhteyttä sillä blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssasi. Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse, jotta voimme keskustella asiasta enemmän.
  Terveisin,
  Maiju

 3. Wow you look awesome! I love the all black outfits! You have an amazing blog! Im so hapy i ran into it! It’s a great read! Your posts are great and i toally like your style:)
  So im gonna follow you on bloglovin!
  hope you visit me back and follow me too!
  that would be amazing!

  love
  fashionfabrice

  Have a fabulous day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s