True colors

As you might have noticed, my blogging has been on a little break; A lot of things are happening in my life which have kept me busy these past few weeks. Instead of capturing my own outfits on camera, I’ve been behind the lens following nature’s own costume play. The city looks so beautiful this time of the year, so when I finally get back on track with things here, I’ll have to step up my game to outshine something like this, that’s for sure.

14 thoughts on “True colors

 1. I’d love to feature you on my blog! I developed the idea for “Featured Followers by Elle© ” & this is how I promote my followers. But it helps them increase traffic to their blog & allows other followers to learn more about the blogs that I feature. If you’re interested my blog is at http://www.edkdolce.blogspot.com.
  ♥ El’Aundra

 2. Hei Anna,

  Tämä on vähän asian vierestä, mutta huomasin sinun kommenttisi toisen Indiedays:läisen blogissa agranöljystä. Olisikohan ko. öljy hyvää myös sekaiholle (pelkään laittaa kovin “öljyistä” tuotetta iholleni näppylöiden pelossa)?

  Odottelen sinulta joskus mainitsemaasi skincare -postausta 🙂

  1. Hei,

   Se on hyvää myös sekaiholle! Mulla on itse asiassa atooppinen ja kuiva iho noin ylipäätään, mutta kasvoissani on myös rasvaisempia kohtia (t-alue), joita öljy ei ole millään tavalla pahentanut, itse asiassa päinvastoin: pienet epäpuhtaudet ovat kadonneet käytön myötä. Olen käyttänyt öljyä hoitamaan silmienympärysihoa, öisin yövoiteena ja päivisin meikin alla (se sopii erinomaisesti esim. mineraalimeikin alle, antaa tosi kivan hehkun, muttei kuitenkaan näytä rasvaiselta). Öljyn koostumus on ns. kuiva, eli se ei jätä sellaista rasvaista tuntua kasvoille ollenkaan. Imeytyminen on aika nopeaa, yleensä itse annan sen imeytyä n. minuutin. Öljystä riittää ihan pari tippaa koko kasvoille, eli kauheast isen kanssa ei kannata löträtä – onhan hintakin korkeampi kuin esim. oliiviöljyssä. Sitä voi käyttää myös hiuksiin ja muuallekin ihoon, oman atopisen ihottumani se on parantanut kokonaan ja käytän sitä nyt ennaltaehkäisynä kaulassa ja käsitaipeissa, kun kelit ovat viilentyneet ja ilma kuivempaa. Tilasin omani muuten täältä: http://www.arganoljy.fi/verkkokauppa/, tarkemmin tämän tuotteen: http://www.arganoljy.fi/verkkokauppa/?num=123079&upotusURI=/verkkokauppa/&x117206=Select/Card. Toimitus on todella nopea ja hinnat kohdallaan, voin siis lämpimästi suositella tuota verkkokauppaa. Jos sulla on vielä kysyttävää tuotteesta, niin tänne voi aina kommentoida, vastailen mielelläni ja niin pian kun pystyn. 🙂 Toivottavasti tykkäät tuotteesta yhtä paljon kuin minä.

   Yritän saada sen scincare-postauksen tehtyä, viime aikoina vaan on ollut niin kiirettä ja meininkiä, että bloggailu on jäänyt vähemmälle muutenkin. Otan kuitenkin kaikki toiveet aina huomioon, joten kiitos muistutuksesta! 🙂

 3. Hei Anna-Maria,

  Enpäs huomannut vastaustasi kuin vasta nyt, kiitos hirmuisesti! Asun ulkomailla ja olen taas tulossa jouluksi Suomen kylmyyteen, joten jo senkin takia iho tarvitsisi ensiapua yhtäkkiseen lämpöeroon.. Täällä Malesiassa kun on lähes kokoajan se 25-30 astetta, ja ilmankosteuskin siinä lähempänä 90% 😉

  Kiva blogi sinulla, ja tilaan ehdottomasti tuota heti kun pääsen Suomeen!

  1. Eipä mitiä, oli kiva auttaa. 🙂 Arganöljy on ihan ehdoton tuote talven varalle, varsinkin kun tuo ilmastonvaihdos tulee olemaan sulla noin suuri. Itse en enää pärjäisi ilman sitä. Kiva kuulla, että pidät blogistani!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s