Win tickets to Flow festival! / Voita liput Flow-festivaaleille (2010)!

Fashion Flux has the honor to give away a three day ticket  (with +1) to the Flow festival, organized 13-15.8.2010 in Helsinki, Finland, to one of you lucky readers!

In order to take part in this giveaway, all you need to do is: 1.) leave a comment to this post, 2.) tell who is your favorite artist at Flow, and 3.) enter your email to the comment. The folks at Flow will mail the tickets to the winner, so I will be contacting the winner directly by email. The competition is open until  Saturday July 31st and open to everyone over 18, including the international readers.

Here is a little bit information about the festival:

Flow Festival is held in the Suvilahti, Helsinki, Finland on 13-15.8. (*opening concert on 11.8.) with artists such as M.I.A., Air, The XX, The Radio Dept., Beach House, The Drums, Robyn,  Jonsi from Sigur Ros, Jimi Tenor and many more. The festival is a hip and clean city festival with clubs, restaurant standard catering and drinks; therefore the age limit is 18. Don’t miss out on this great opportunity!

 

*Remember that the opening concert on 11.8. with the amazing LCD Soundsystem and Chemical Brothers, is a separate event from the festival weekend. You must buy the tickets separately to the event (55€).

Good luck!

——————————————————————————————————————

Fashion Fluxilla on ilo ja kunnia arpoa yksi kolmen päivän avecillinen lippu kesän parhaisiin  päätösbileisiin Flow-festivaaleille, jotka järjestetään Helsingin Suvilahdessa 13-15.8.2010.

Ottaaksesi osaa kilpailuun, sinun tulee 1.) jättää kommentti tähän postaukseen, 2.) kertoa kommentissa kuka on suosikki esiintyjäsi Flowssa ja 3.) jättää sähköpostiosoitteesi kommenttiin. Flow:n ihanat ja tämän kilpailun mahdollistavat tyypit lähettävät liput voittajalle postitse, joten ole kuulolla kun kisa ratkeaa 31.7.2010 (siihen asti on aikaa osallistua!). Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostise. Kilpailu on avoinna kaikille yli 18-vuotiaille lukijoilleni, myös kansainvälisesti.

 

Kesän paras festari tarjoaa kattavan ja upean esiintyjäkaartin, tässä hieman lisäinfoa festivaaleista:

Flow-festivaalit järjestetään Helsingin Suvilahdessa 13.-15.8.2010 (*avajaiskonsertti 11.8.) ja sen musiikilliseen tarjontaan kuuluvat mm. M.I.A., Air, The XX, The Radio Dept., Beach House, The Drums, Robyn, Sigur Rosista tuttu Jonsi, Jimi Tenor ja monet muut mahtavat artistit. Flow on siisti ja nuorekas kaupunkifestivaali, jonka sisältöön kuuluu myös klubeja, ravintoloita ja anniskeluoikeudet, siksi festivaalin ikäraja onkin 18. Tätä festivaalia ja tilaisuutta ei siis kannata missata!

 

*Muistathan, että 11.8. järjestettävä avajaiskonsertti, jossa esiintyvät maanmainiot LCD Soundsystem ja Chemical Brothers, on täysin erillinen konsertti varsinaisesta festivaalista, siihen tulee siis ostaa liput erikseen (55€).

Onnea kilpailuun!

327 thoughts on “Win tickets to Flow festival! / Voita liput Flow-festivaaleille (2010)!

 1. Paras artisti nyt on selvästikkin caribou! Suomeen ollaan kaivattu kovan luokan indie/electro esiintyjiä jotka tarjoavat mukaansa tempaavaa musiikkia!

 2. Voi, mahtava arvonta!

  Lippuihin ei ole ollut varaa, mutta olisi superia päästä paikalle.

  Suosikkiartisti ehkä The Radio Dept., kattaus on kyllä kova!

 3. Ehdoton suosikkini tämän vuoden Flow’ssa on Jónsi. Syy on hyvin yksinkertainen: Sigur Rós on ylivertainen suosikkiyhtyeeni ja Jónsin soololevy pääsi yllättämään. En odottanut paljoakaan Riceboy Sleepsin jälkeen, mutta Go on kyllä niin iloista ja menevää musiikkia, että kruunaisi köyhän kesän, kun pääsisi katsomaan.

 4. aah paras arvonta ikinä! suosikkiartisteja on monta: air, m.i.a., diplo, konono, sekä kotimaisista yona& liikkuvat pilvet! ❤

 5. Hieno arvonta!

  Esiintyjälista on kyllä komea. Suosikkinimenä tietystä M.I.A. Hänet olisi mahtava päästä näkemään livenä.

 6. Kaikkien Airin kanssa vietettyjen unettomien öiden vuoksi on sanottava, että… no, AIR.

  Suvilahdessa ei toivottavasti kuitenkaan nukuta. Ihana arvonta!

 7. Robyn on ihan ehdoton, ihana nainen! M.I.A.nkin haluaisin ehdottomasti nähdä! Voikun arpaonni suosisi..(:

 8. Oi oi oi, mikä arvonta! Koska Flow antaa tänä vuonna parastaan, päätös on vaikea, mutta tällä kertaa on sanottava.. The Drums 🙂

 9. Aaah, sanon niinkin persoonallisen lempparin kuin M.I.A. vaikka Air ja Jónsi tulevat kyllä hyvinhyvin lähelle kärkeä myös. M.I.A:a on tullut kuunneltua paljon kesän menoissa ja meiningeissä, joten toivottavasti vielä livenäkin!

 10. Apua, onpa vaikeaa! Voisin heittää samantien ainakin kymmenen nimeä.. Noh, spektaakkelimaisin show lienee M.I.A:lla, eli sanotaan: M.I.A.
  Mulatun poisjäänti kyllä harmittaa!

 11. Vau, kävispä niin mahtava arpaonni kerrankin että pääsis tuonne! Suosikkiesiintyjäksi on nimettävä kyllä The Radio Dept. Harmittaa ihan vietävästi kun en päässyt taannoiselle Tavastian keikalle katsomaan yhtyettä, olisikin siis niiin hienoa jos nyt pääsis sitten Flow’hun katsomaan.

 12. APUA mikä arvonta 😀

  Festivaaleille olisi päästävä vaikka lompakko huutaa Hoosiannaa.

  Tänä vuonna ehdottomasti odotetuin on The Drums.

 13. Vastaus kysymykseen on ehdottomasti M.I.A! Lemppari jo monen vuoden takaa, ja nyt tätä energiapakkausta ois mahdollisuus päästä fanittamaan livenä. Kuulostaa erittäin hyvältä kesän päätöskeikalta 🙂

 14. Vaikea valita. Ikisuosikki AIR ja uudempi ihastus Broken Bells. Ensinmainitun olen kuitenkin jo kerran nähnyt livenä, joten Broken Bellsiä odotellaan innolla!

 15. Nyt peukut ristiin, että onni potkaisee. Olen anyway menossa tuonne, sillä esiintyjäkaarti on todella vakuuttava! Eniten odotan M.I.Aa sekä Caribouta!

  T, Peppi

 16. Okei, nyt on munkin pakko osallistua elämäni ensimmäiseen blogiarvontaan, kun en vielä ole noita lippuja aikaiseksi saanut hommata….

  Lemppari on ehkä se The XX!

 17. Villa Nah on ihan mahtava suomalainen bändi, olisin ikionnellinen jos sen pääsisin näkemään Flowssa!

 18. En millään osaa päättää! Ehkä Air tai The xx. Tai Ulver. Tai ehkä sittenkin Caribou tai Jónsi tai Four Tet tai Sleigh Bells. Toisaalta Circlekin olisi kiva vihdoin nähdä livenä!

 19. Hei vitsit tämä tulisi niin hyvään paikkaan kuin vain mahdollista!! Robyn haluaisin ehdottomasti nähdä livenä!

 20. Aaah, Flowhun olisi niin ihana mennä tänä vuonna!
  Viime vuonna jäi valitettavasti sukujuhlien takia väliin ja kyllä harmitti.
  Tämän vuoden ehdottomat lemppariesiintyjät ovat M.I.A ja Air, josta kaikkein eniten tahtoisin päästä Airia kuuntelemaan.

 21. Mun lempparit on M.I.A. ja Robyn. Voi olis niin kiva päästä, kun kaikki muut festarit on jääny töiden takia väliin tänä kesänä! :/

 22. voi ei, mahtava kilpa!aivan MAHTAVA! ja päätös on enemmänkin kun paha, mutta kyllä mä taidan sitä XX:ää odotella kaikista eniten..ja beach housea, ja jonsia ja… 🙂

 23. Flow ois kova sana! Turku Modern tuli jätettyä tänä vuonna väliin, ja tämä vain ja ainoastaan sen takia, koska eräs nimeltä mainitsematon herra – joka sattumoisin mahtaa olla myös avomieheni, ei tajunnut pyytää kyseistä viikonloppua vapaaksi.

  Nyt para-aikaa yritetään stressitilassa odotella, saako kyseinen tarinan mies 13-15.8 vapaaksi, jotta saisi kimpsut ja kampsut pakata ja hypätä iki-ihanan vee ärrän junaan ja matkustaa nokka kohti Helsingin Suvilahtea. Paikan päällä olis nimittäin ehdottomasti nähtävä mm. AIR, Joker & Nomad, Tes La Rok, Clouds ja Kemmuru! Can’t wait.

 24. Ooooh mahtava kisa! Kerroin noin kolme minuuttia sitten ystävälleni puhelimessä, että aion jättää Flow’n tänä kesänä väliin, ja varata rahoilla lennot Berliiniin syksylle. Nyt jos tärppäisi, se oisi niin ihanaa! Siinä ois flow’ta kerrakseen! Ja se ykkösbändi? Air. Ehdottomasti.

 25. Mielenkiintoinen ja rakas bändi – Ulver. Mielettömän hieno livenä ja voisin todellakin lähteä katsastamaan bändin myös Flowssa. 🙂

 26. Olispa kiva päästä flow:hun kokonaiseksi kolmeksi päiväksi yhden sijaan, voi kun kävisikin tuuri! Suosikkina Maria Gasolina 🙂

 27. Husky Rescue ja Radio dept.! viime vuonna jäi välistä ja jää tänäkin vuonna jos ei ihmeitä tapahdu 😦

 28. My favorite is absolutely !he XX!!!
  I can already imagine the feeling and the admosphere they will create at the lovely Suvilahti.

 29. Onhan tuolla aika montakin kiinnostavaa… Kiinnostavimman kamppailu Air:n ja M.I.A.n välillä. Sanon Air, niiden musiikkiin kun liittyy niin paljon hyviä fiiliksiä vuosienkin takaa 🙂

  -JoJo

 30. Flowssa on aika montakin mielenkiintoista esiintyjää… Kiinnostavimman kamppailu Air:n ja M.I.A.n välillä. Sanon Air, niiden musiikkiin kun liittyy niin paljon hyviä fiiliksiä vuosienkin takaa 🙂

  -JoJo

 31. Ah, oh ja voi sekä syvä huokaus! Ei ole kesää ilman Flow:ta eikä mitään vuodenaikaa vailla The XX:ää, joka on suosikkini kaikista upeista esiintyjistä.

 32. Oivoi, Robyn on kyllä kova sana ! Ylipäätään Flow festarina ja ylipäätään loistavine esiintyjineen olis tosi mielenkiintoinen ja mahtava kokemus, vähän vaihtelua Ruisrockin iänikuiseen ravassa rypemiseen 😀 (kaikella kunnioituksella, dear Ruissalo<3)

 33. Robyn! Voi hitsin hitsi, se vaan on aina ollut paras. Muistan pienenä laulaneeni Robynin ekoja biisejä landella hengaillessani ja hän on niiiin löytänyt tyylinsä! ❤

 34. Air, Air and Air. Ah, I just love them music. Have to say once again: Air. Sounds pretty nice to say that name aloud.

 35. hmm, varmaankin robyn, mutta m.i.a ehdottomasti vie tällä kertaa voiton koska on varmaankin huikea livenä!

 36. M.I.A !! En ole tosin kauheasti lämmennyt hänen uuteen albumiinsa, mutta täytyy toivoa että tulee soittamaan vähän vanhempiakin biisejään.

 37. hhhmmmm, onpas vaikeeta valita vaan yks, mut ehkä teen poikkeuksen ja sanon pari superlempparii 🙂 elikkäs Miike Snow:ta ois niin huippuu päästä kuuntelemaan ja myös the xx. Sitte suomalaisista iskee ainaki villa nah ja sit pohjoismaisista robyn ja jonsi. Mut jos ois pakko valita näist vaan yks niin luultavasti se olis Miike Snow, joka on ihan PARAS!

 38. Paras livekeikka jonka olen nähnyt on Airin keikka Espanjassa viime vuonna. Se fiilis täytyy päästä koemaan uudestaan.

 39. M.I.A on ehdoton ykkösesiintyjä, naisen keikkameinikiä on pakko päästä todistamaan paikan päällä!

 40. Niin paljon hyviä esiintyjiä, että valinnanvaikeus tulee eteen, mutta ehkäpä The XX nousee kuitenkin ylitse muiden 🙂

 41. Onpa muuten vaikea valita monen hartaasti odotetun esiintyjän joukosta yhtä… Tänä keväänä ja kesänä The XX on kuitenkin ollut niin intensiivisesti fanituksen kohteena, että valitsen nyt sen odotetuimmaksi.

 42. Ehdottomasti olisi päästävä katsomaan Robynia. Kumma että pari vuotta sitten vielä inhosin artistia mutta nämä uudet kappaleet ovat rakkautta. ❤

 43. Jónsi on kyllä suosikkini näiden joukosta, vaikka koko festivaali täynnä erittäin hyviä artisteja onkin.

 44. The Air of course although the whole line-up is excellent 😉 I hope it´s gonna be as good as in Barcelona at the Sonar Festival.I can´t wait to get to experience the Flow..<3

 45. It’s a tie between The xx and Jónsi. Love them both.

  Also, this would be an awesome birthday gift (my birthday is 31st of July).

 46. The Radio Dept., The Drums, Beach House, Villa Nah. Ja Big Boi, M.I.A., Robyn, Caribou sekä Four Tet rytmiosastosta. Ja sitten vielä monia muita. Eli lipulle olisi käyttöä!

 47. Air olis mahtava nähdä! Tosin koko festareilla on hieno tunnelma ja kiinnostavia esiintyjiä pilvin pimein.

 48. vaikea valinta, mutta kyllä sinne lähdettäisiin fiilisteleen AIRia tai Marina and the Diamondsia..

 49. Mä haikailen Four Tetin perään joka juuri eilen perui odotetun keikkansa omassa asuinkaupungissani Ranskanmaalla (*snif*) joten joudun suuntamaan Suomeen kuulemaan tyyppejä.

 50. The XX on tällä hetkellä pyörinyt soittimessa, mutta silti Robyn taitaa viedä voiton 🙂 Loistavat esiintyjät tänä vuonna kaiken kaikkiaan.

 51. Kesän suosikki tapahtuma jo vr-makasiinien ajoilta.Mahtavat esiintyjät tänäkin vuonna 🙂 Air tai M.I.A,vaikea sanoa kumpaa odotan enemmän 🙂

 52. Air, ehdottomasti! Mutta yleensä Flowssa törmää artisteihin, joista ei ole itse ikinä kuullutkaan, mutta jotka yllättävät erittäin iloisesti erinomaisuudellaan.

 53. Without a doubt RÖYKSOPP! Oikeen varpaita kutittaa kun miettii, että vois olla vihdoin mahdollista nähdä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s