Paris, mon amour!

This whole week I’ve been filled with excitement because next week I’m leaving to Paris for ten days! From June 24th to 27th I’ll be attending men’s fashion week, and of course reporting about all the hussle and bussle that’s happening out there. If you follow me on Twitter, I’ll promise to tweet all the latest scoop from the city of fashion and romance. I have a few tricks in my sleeve, so stay tuned!

I also need your guys’ help!!! The last time I pondered the streets of Paris was in 2004 and I’m guessing things have probably changed quite a lot, so if you Paris goers got any suggestions on shopping, dining and entertainment (such as good clubs with my kind of music), I would appreacite any advice I can get! So hit me with your best Paris tips!

Paris, October 2004

16 thoughts on “Paris, mon amour!

 1. Second hand-vinkki:
  Free ‘P’ Star (8 Rue Sainte Croix de la Bretonnerie); paikkaa on hehkutettu reilusti mutta ihan aiheesta: mekot kympin, armeijarotsit kympin, pengottavaa löytyy vaikka millä mitalla mutta varaudu ryysikseen pikkuisessa putiikissa. Pari kuukautta sitten kun kävin ko. liikkeessä muistaakseni torstaina, 5 min ennen avaamista ovelle alkoi muodostumaan jonoa ja oli meitä siinä vajaa kymmenkunta odottelemassa ovien avaamista. Lauantai-iltapäivänä viiden aikaan en mahtunut liikkeeseen sisään..
  Klubivinkki:
  Rex – ehdoton elektronisen musiikin ystävälle!

  1. Kiitos kovasti vinkeistä! Täytyykin käydä tarkastamassa tuon Free ‘P’ Starin tarjonta, uskon, että Pariisissa second hand- ja vintage-tarjonta ovat huikeita. 🙂 Tästä Rexistä en ole kuullutkaan, täytyypä tsekata sekin!:)

 2. I just came back from Paris and I can recommend this club called Bus Palladium (http://www.lebuspalladium.com/). As a club it’s quite average, not that big and bit underground. But the scene is really parisian, mostly there’s playing electro music and especially the gigs that I saw were really worth seeing. Drinks cost honey, but it’s not unusual in Paris.
  Hope you have a great trip 🙂

 3. Merci merci kandee käydä katsomassa:
  http://www.merci-merci.com/

  APC:n surplus löytyy Montmartrelta osoitteesta 18 rue Andre de Sarte, Sacre Coeurin kukkulan juurella.

  COS löytyy Maraisista osoitteesta 4 rue des Rosiers ja sen lähistöltä rue Sevigneltä Vialiksen kenkäkauppa.

  Lounaalle Luxembourgin puiston läheisyyteen:
  http://www.lespapillesparis.fr/

  Maraisissa ehdoton lounasmesta on Les Bonnes Soeurs osoitteessa 8 rue du Pas de la Mule, ihan Place des Vosgesin lähellä.

  Illalla vois mennä syömään vaikka Chez Marianneen, joka on Maraisissa osoitteessa 2 rue des Hospitalieres.

  Hyvää reissua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s