Mesh & lace

A rainy weekend indoors calls for relaxed clothes and taking out last summer’s favorite slouching shorts. To make things more interesting, I added the mesh top and the lace bustier to give a touch of luxury to an otherwise ordinary outfit. Now that I think about it, I really should give this MM6 by Maison Martin Margiela mesh top more wear, as the last time it was worn was over a year ago. I don’t know how great pieces like this one end up getting lost in one’s closet, that’s a mystery that needs to be solved.

Have a great weekend!
Cardigan: MTWTFSS
Mesh top: MM6 by Maison Martin Margiela
Lace bustier:: Sonia Rykiel for H&M
College shorts: Zara
Platform ankle boots: Vagabond
Rings: Kalevala Koru

28 thoughts on “Mesh & lace

 1. Damn that bustier looks good on you! I’ve been thinking I’m too old for bustiers with see-trough tops but must consider it again.. Looks so good and handy! 🙂

 2. Olisipa kiva tietää, miten sinun asukuvasi onnistuvat aina piristämään minun mieltäni, (olipa se kuinka synkeä hyvänsä), vaikka asuissasi ei juuri koskaan ole oikein mitään värejä. Yleensä juuri värit saavat minut hyvälle mielelle ja musta, harmaa ja valkoinen jättävät aika kylmäksi.

  Jaa, nyt kun tarkemmin katsoin, niin näkyyhän tuolla yksi punainen(?) peukalonkynsi, ehkä se oli se…

  Mutta ainakin kaikki vähänkään kerrostetut asut aina jostain syystä kolahtavat minuun. Ehkä siinä on jokin turvallisuudentunteen luova efekti? Ainakin itse olen tyytyväisimmilläni asuissani silloin kun päällä on enemmänkin kuin housut ja paita, jotain liehuvaa tai jotain mihin kääriytyä. Ja mielellään taskuja.

  Jos näitä mieltymyksiää analysoisi enemmänkin, löytäisiköhän itsestään jotain uusia piirteitä, joista ei ole tiennyt? Oli miten oli, tykkään hirveästi asukuvistasi, vaikken ihan tarkkaan tiedä miksi.

 3. Ihan täydelliset shortsit, olen etsinyt just tollaisia! Onko siitä kauan kun ostit noi? Kävin tänään zarassa ja sovitin kaksia collegeshortseja, mutta tuollaisia ei näkynyt..

  1. Kiitos kovasti! Ostin college-shortsit viime kesänä Zarasta, joten niitä ei varmaankaan enää sieltä saa. Kannattaa varmaankin tsekata huutonetin tai ebayn valikoima, jos vaikka niistä onnistaisi löytämään. Onnea etsintään! 🙂

 4. i cant follow since i am on blogspot 😦 still love your blog and you look like the arabic singer nancy ajram (google it)
  x x x x

  1. You can follow me through bloglovin or through the RSS feed of blogspot. 🙂

   I googled her and I guess we have similar cheek bones and hair. She is very pretty and exotic looking, so I take it as a compliment. 🙂

  1. Kiitos kovasti! Yhdistämällä pitsiä ja meshiä saa kivan kontrastin aikaan, kun siinä on vähän niin kuin pehmeää ja kovaa yhdessä paketissa. 🙂

  1. Thanks, darling. 🙂 Täälläkin on jälleen kylmä!! Ei tunnu, että kesä olis edes alkanut, kun saa palella tuolla ulkona. Missä on ne luvatut helteet? Tai edes se Suomen kesä ja +20? Tahtoo edes sen! No onneksi Pariisi kutsuu pian ja toivottavasti siellä olis lämmintä (mutta ei liian kuuma, etten hikoo siellä fashionistojen joukossa hahhaha).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s