Lumi love

For awhile now, I’ve been looking for an elegant bag with an attitude, that would be compact yet have room for my wallet, phone, SLR camera, umbrella and some beauty products; All the essential that a girl and a style blogger needs on a daily basis. Fortunately, a few weeks ago THE perfect bag magically came to me in our summer party, as I found this divine leather and canvas mix Lumi Twist Supermarket Bag in my goodie bag. It’s literally like a match made in heaven: The bag has a touch of Avant Garde (a fashion movement close to my heart), the perfect blend of feminine and masculine (just the way I like it), and easy to wear from day to night (increases it’s life span and wearability).

The bag comes extremely handy when I travel to Paris in a few weeks, and it  certainly won’t fade out into the stylish crowd of the fashion week – quite the contrary!

Bag: Lumi Twist Supermarket Bag
Shoes: Rick Owens

33 thoughts on “Lumi love

 1. Nyt kun pääsin elämään pari päivää sun ja tuon kassin seurassa, olen entistä ihastuneempi siihen 😀 eikö toi kihara ole vähän kuin röyhelöä eli siten ajateltuna se olis ihan mun laukku haha 😀 paitsi että se supermarket bag kuumottaa vielä enemmän, sinne mahtuu sisään pieni maailma joka on tällä omalla tavaramäärällä juuri passeli.

  1. Hehehe. 🙂 Siihen kiintyy kyllä nopeasti, tiedän tunteen. 😉 Jos tilaihmettä etsit, niin se supermarket bag olisi varmasti oikea valinta. Mullakin on hakusessa vielä sellainen jättisuuri laukku, johon mahtuisi koko elämä ja vähän enemmänkin, mutta joka kestäisi aikaa. Ehkä sitten Pariisista….

 2. ooo, oon kuolannut tota laukkua pienen ikuisuuden, ja sitten sä kiskaset sen jostain goodie bagista! 😀 aina ei mee onni tasan… yks kateellinen täällä siis, mulla ei tuu ikinä olee varaa Lumen (vai Lumin?) laukkuun 😦 anyways ihana kassi, kiva blogi ja aidon oloinen tyttö 🙂

  1. Et voi uskoa kuinka ikionnellinen olen tuon laukun suhteen! Ei munkaan elämässä koeta näin suuria onnen hetkiä joka päivä. Toivottavasti niille tulee joku kiva alekamppis, jotta saisit unelmalaukun kotiisi hieman huokeammalla hinnalla. 🙂

   Kai se varmaan taipuu Lumin laukku, kun kyseessä on nimi/brändi eikä lumi materiana, en ole kyllä ihan varma heh. 😀 Kiitos kovasti ja ihana kuulla, että olet tuota mieltä!!:)

  1. Thanks! I just checked Lumi’s website and saw that in L.A., American Rag is carrying Lumi bags. 🙂 Maybe you can see if they got this one there? 🙂

 3. MOI!!

  Sain mailin kiitos 🙂 on ollu ihan sairas kiire viimeaikoina.. mut ehdottomasti nähdään kesällä! sit ollaan vaikka blogikuvausta jossain!!! mut siis nauroin vähän kun luin sen yhden jutun sun mailissa… noloa hahahaha. kirjotan siitä myöhemmin.. ja siis sun lumi on iiiihana.. 🙂

  ps. ostin suunnilleen kaiken siitä lindex affordable luxury mallistosta… se oli aivan mieletön.. ne valkoset topi?? moi ja moikka.. en kestä!

  xxxxxx toivottavasti kaikki on hyvin siellä!

  1. No hätä, ymmärrän ja kaikki on hyvin täällä. Toivottavasti myös siellä. Mullakin on ollut viime aikoina kauhea hässäkkä, mutta nyt onneksi helpottaa. 🙂 Kesäloma ja Pariisikin kutsuu ihan parin viikon päästä, en malta millään odottaa. 😉 Treffaillaan ihmeessä kesällä, kuinka pitkään olet täällä? Olis kiva päästä jutskaamaan kasvokkain ja tietysti ottamaan kuvia!!

   Affordable Luxury oli kyllä niin ihana, harmillista, ettei sitä tullut tänne Tamperelle myyntiin. Olisin nimittäin voinut käydä täydentämässä varastoa heheh. 😀 En malta odottaa helteitä ja sitä, että saan laittaa ne ihanat topit päälle! Se musta kietaisutoppi on ollut mulla käytössä lähes joka päivä ihan töissäkin, samoin harem-shortsit on tälläkin hetkellä jalassa. Rennoimmat ikinä!

   Heh, no noloa joo todella. 😀 Mut mailaillaan siitä sitten lisää!;)

  1. Kiitos! Toivottavasti siellä on myös tuota mallia saatavilla tai pystyisivät tilaamaan, jos ei ole. Muussa tapauksessa Lumin nettikauppa on varmaankin ainoa vaihtoehto. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s