Affordable Luxury

On Tuesday my long wait was over, as the time for the Affordable Luxury collection for Lindex launch party in Helsinki came, and I finally got to try on the clothes that had been on my mind ever since I came out of the press conference in March. Three of us Indiedays bloggers (including myself, Niina and Aurora) got to choose our favorites from the collection which  literally made me feel like a kid in a candy store.

Being a big fan of contrasts and often playing with the masculine and feminine, soft and hard – this collection seemed to have it all. The black  mesh tunic was of course an obvious choice for me, as were the harem shorts. I had also picked up a few other garments but will introduce those later.

If you want to see more of the collection and my first ever video interview with Ewa Larsson, the mastermind behind this amazing collection, do check the Lindex showroom for more info.

Guest stars: Aurora, Niina, Wikke & Jenni

My outfit: Affordable Luxury by Ewa Larsson (Lindex)
Rings: Kalevala Koru, custom made nail ring, gift

16 thoughts on “Affordable Luxury

 1. Mun varmaan täytyy hakea tuo mesh-toppi mustanakin – näyttää liian hyvältä! Täytyy myös hankkia joku korvaamaan tuota menetettyä vesiväriakvarelliroiske-kauneutta, jos vaikka näpräilisi taas jotain sinnepäin.. 😉

  Mun laiskan naturel look ei oikein toimi noin harmaan asun kanssa 😀 Ei pitäisi käyttää harmaata jos ei jaksa meikata.

  Ja en voi olla pohtimatta sitä, miksi suomalaiset eivät ole saaneet aikaiseksi yhtään menestyvää ketjuliikettä.. Tämäkin suunnittelijayhteistyö on ollut Lindexille aikamoinen kasvojenkohotus – Seppälä ei pystynyt samaan Sarénin kanssa, lieneekö syy kalliissa hinnoissa vai missä..

  1. Hae ihmeessä pois! Tää on mulla jo kolmatta päivää päällä, yhdistelen sitä vain eri alaosien kanssa ja väännän nuo liuhukkeet hieman eri kohtaan joka kerta. Niin kätevää!
   Jos mä näyttäisin meikittömänä tuolta, niin olisin hyvin onnellinen. Mulle on siunaantunut ihanan mustat silmän aluset, ja jos lähtisin niitä peittämättä liikenteeseen, niin ihmiset luulisivat varmaankin mun olevan sairas. 😀

   Ihan totta puhut, Ruotsalaiset sen vaan osaa. 🙂 Syitä menestykseen on varmasti monia, mutta minusta meikäläisiltä puuttuu uskallusta ottaa riskejä ja uskoa siihen omaan juttuun ihan täysillä. Ruotsissa hommat hoidetaan kerrasta kunnolla, eikä nysväillä jotain ihme pikkuproggiksia.

  1. Lindex has definitely had a face lift in the past few years, and I really love these collaboration collections. But you know, every time I see you with something that you have acquired from Zara, I feel like we are missing something major in this little town.

 2. Onpas namuja 🙂 Enköhän osannut kattoa vai eikö muka tuolla verkkokaupassa oo tuota läpinäkyvää liehuketta mikä sulla on päällä? Se houkuttais 🙂

  1. Siinä on varmaankin käynyt niin, että ne ovat loppuneet verkkokaupasta. Tsekkasin nimittäin aamulla kun verkkokauppa aukesi ja kaikkea oli vielä jäljellä, iltaan mennessä suurin osa olikin jo myyty. Suosittua tavaraa! Kannattaa varmaan kysyä, jos joku helsinkiläinen voisi käydä noutamassa sulle tuon topin esim. Sellon Lindexistä, jossa niitä kuulemma on vielä hyvin jäljellä. 🙂 Onnea metsästykseen! On se ihana. 🙂

 3. Minulta meni tuo mesh-yläosa ihan ohi, hieno! Meshissä jotenkin hyväksyn noita keinokuitujakin paremmin – no ainakin se hengittää :-D.

  Ehkäpä pidän kumminkin sen topin, malli nimittäin viehättää niin paljon…

  1. Sama juttu!:) Se hengittävyys on mulle myös se a ja o, ja tuossa meshissä se ainakin toimii. Samoin nuo “hattara”-topit ovat ihanan ilmastoituja yksilöitä avoimen selkänsä ansiosta. 🙂

 4. Affordable luxury indeed! Kävin kattomassa noita viime viikolla ja uuuuuuu siel oli pari semmosta pakko-saada vaatetta. :DDDD
  xxx

  1. Todellakin!:) Kannattaa toimia nopeasti, ettei herkut mene nenän edestä. Aleksanterin kadun Lindexiin ei kovasti jäänyt tavaraa launchin jälkeen, mutta esim. Sellosta ja muista keskustan liikkeistä kannattaa käydä katsastamassa. 🙂

 5. Heei, pakko kysyä, että onko kukaan ikinä sanonut, että näytät ihan Hanoi Rocksin Sami Yaffalle? Mielestäni yhdennäköisyys on hämmentävä.

  1. Hahhhaa, ei kyllä ole. 😀 Olen kuullut vain, että näytän Karen O:lta ja Christina Aguileralta, mutta tuota ei ole kyllä kukaan vielä sanonut. En nyt tiedä, että oliko tuo tarkoitettu kehuna vai haukkuna, mutta otetaan nyt kehuna, koska olihan se Sam ihan mukavan näköinen ainakin nuorena hahah. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s