Seven days a week, every minute of the day

It’s one of those serious wtf moments when you end up missing the last train home,  sleeping only four hours to take the first morning train back, going straight to work in last night’s outfit and make-up, and having your camera filled with blurry images like these. Oh yeah, and a huge letter E in your friend’s living room.

Nevertheless, the Weekday launch in Helsinki was a huge success and I had so much fun! We need more nights like these in our lives while we’re still young. Am I right or am I right?

My partner in crime: Jenni

Hooded tunic: Ann Demeulemeester
Jeans: Cheap Monday
Wedge ankle boots: Rick Owens
Bag: Silent by Damir Doma
Zipper necklace: Ann Demeulemeester
Rings: Kalevala Koru, custom made nail ring, gifts

36 thoughts on “Seven days a week, every minute of the day

  1. Mutkun mä oon kato luonnostaan cool, ei niin ei mun tarvi mitään esittää. 😀 Luuletko ihan oikeasti, että poseeraan näissä kuvissa tosissani? Tai noin muutenkaan? 😀 Älä ota elämää niin vakavasti!

  1. Joillakin on ilmeisesti ylimääräistä aikaa etsiä ihmisistä vaan vikoja. 😛

   Kiva kuulla, että tykkäsit. 🙂 Oli kyllä huisin hauska ilta, näitä lisää!

 1. emmä mitään vikoja etsi, jos puhe musta ja mun kommenteista oli. en ole ennen jättäny kommenttia, vaikka mieli on ton ilmeen takia tehny mut nyt vaan oli pakko. tietenkin saat aina olla oma cool itsesi eikä kenenkään tarvitse ottaa elämää tosissaan. omituista että sinun ilmeisesti pitää vetää jotain roolia (kun siis et poseeraa kuvissa tosissasi) ja naurat muille kun sinua huomautetaan.

  skandinavia-jutusta sen verran, että en tosissaan tiedä miten olet asiaa ennen kommentoinut mutta nyt tiedän, että tästä blogista on turha odottaa siihen vastausta jatkossakaa.

  1. Tämän blogin pääasia ovat vaatteet eikä poseeraukset tai mun ilmeet. Miksi niihin tartutaan MUOTIblogissa? Mulle ei ole maksettu mallikoulua, joten poseeraan miten osaan ja niin, että saan näyttämään itseni edes jotenkin edustavalta. Pistän yleensä kuvaushomman leikiksi, koska hei ihan oikeasti, eihän tämä ole niin vakavaa! Ja mitä tulee poseerauksiin, niin ne on lähinnä niitä samoja, joita ammattiavalokuuvajatkin ovat mulle neuvoneet esim. lehtijutuissa. Varsinkin jos vallitseva valo on mitä on ja en halua käyttää salamaa, niin kasvot kannattaa kääntää kohti valoa (siten näkyy myös meikit). Se ei ole asennetta tai ylpeyttä, vaan ihan käytännön juttu.

   Tämä taitaa olla nyt jo neljäs kerta, kun selitän tuon skandinaavi-jutun, joten annetaan wikipedian hoitaa homma tällä kertaa:

   “Scandinavia[1] is a region in northern Europe that includes Denmark, Norway, and Sweden. Finland is often considered a Scandinavian country in common English usage, and Iceland and the Faroe Islands are sometimes also included.[2]”

   Eli yleiskielessä kielessä suomalaisetkin voivat kutsua itseään skandinaaviksi, vaikka virallisestii olemmekin osa Fennoskandiaa ja Pohjoismaita. Jos heität jollekin jenkille termin “Nordic countries”, niin voin sanoa, ettei ne osaa yhdistää sitä Suomeen tai edes Skandinaviaan. Skandinavia sen sijaan tunnetaan paljon paremmin ja lukijoistani melkein puolet tulee tällä hetkellä ulkomailta.

   Ja kaikki tämä siis ihan ystävällisessä sävyssä, koska en todellakaan ole mikään ääliö, joka aliarvostaa tai haukkuu teitä lukijoita. Päinvastoin. 🙂

 2. Tuli vaan tuossa mieleen erään ylä-asteen opettajan sanoma juttu. Se sanoi kerran, että kannattaa ensin itse katsoa peiliin, ennen kuin alkaa toisia haukkua. TOTTA 🙂

 3. Best times, best girls! ❤ Kiitos muru parhaasta illasta ja mielettömistä kuvista, jotka ikuistavat tunnelman aivan uskomattoman hyvin! 🙂

  1. Kiitos itsellesi seurasta, hauskaa todellakin oli! En ole nauranut pitkään aikaan niin paljon kuin meidän pelleilykuvia ottaessa. Huomenna night number 2! 😉

 4. Ihania kuvia!! tuun ensi viikolla suomeen ja shoppaan monkin tyhjäksi!!!!!! ootko ehtiny shopata siellä jo? onko suomeen valkattu hyviä vaatteita?? jesssss helle on nyt vihdoinkin löytänyt tiensä tänne!! 🙂

  mun on pakko lähettää sulle yks kuva!!!! laitan mailiin..

  xxxxxx

  1. Kiitos, kiitos!:) Olin vain avajaisissa, mutta siellä ei saanut vielä tehdä ostoksia. Ensi viikonloppuna vois koittaa katsastaa onko siellä mitään jäljellä. Tällä viikolla tulee kuulemma toinen lasti tavaraa, viime viikolla taas oli ollut hyllyt ihan tyhjillään. 😛 Mä en oikein innostunut tuosta kesämallistosta Tukholmassa, syysmallistoa siis odotellessa. 😉

   Niin ja kiitti mailista, on ne hienot!;) Laitoin sulle mailia jo takaisin päin, itse asiassa kolmin kappalein hahahah.

 5. great pictures, you look amazing

  come follow the first ever fashion blog from a guys POV, let He know what you think

  fashionbyhe.blogspot.com

 6. mäki hieman olen tuota skandinavia-juttuasi ihmetellyt ja selitit asian tuossa ylempänä ihan ymmärrettävästi, mutta edelleenkään suomi ei ole osa sitä. ja en halua kenenkään suomalaisen antavan meistä/itsestään kuvaa, ettemme tiedä ettemme kuulu skandinaviaan. juttu on aivan mitätön ja ymmärrän pointtisi, mutta miksei saman tien voisi ulkomailla/ulkomaalaisille sanoa, että on pohjois-euroopasta, aivan varmasti ymmärtävät sen yhtä hyvin kuin skandinaviatermin ellei jopa paremmin.

  1. Ihanaa, kun on lukijoita, jotka osaavat antaa asiallisesti kritiikkiä! Kiitos siitä. 🙂 Mun mielestä Fennoskandia kuulostaa jotenkin töksähtävältä ja Pohjoismaat taas on tuntemattomampi käsite muualla kuin Euroopassa. Äitini on maantiedon opettaja, joten tiedän hyvin mikä kuuluu mihinkin, mutta noin laajemalle yleisölle tuo Skandinavia “aukaisee” enemmän ja puhekielessä se on täysin sallittua. 🙂 Ja olen muutenkin henkisesti (ja ehkä tulevaisuudessa fyysisesti) skandinaavi. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s