It must be love

It’s been raining a lot for the past week but a few days ago the sky cleared up for a second, and I finally got the chance to take out my Rick Owens wedges for a stroll. They are so comfy that in Sweden after walking a whole day and dancing all night in them, my feet were perfectly fine. These shoes are literally paying themselves back by the minute.

Speaking of Stockholm, here I’m wearing two of my purchases from the trip: the stone washed circle scarf (which is a perfect cover for those rainy days) and the white t-shirt with a draped front (something I’ve been looking for ages). The rest of my buys were also more or less basics, as I’m trying to save for a Paris trip in June. Yup, that’s right, I’m going to the men’s fashion week and couldn’t be more excited! The wedges will of course travel with me, I don’t think there is an occasion that I would go without them. It must be love, love, love…

Leather jacket: JSFN
Drop-crotch pants: Vila
Waterfall cardigan: H&M
Draped front t-shirt: Monki
Circle scarf: American Apparel
Wedge ankle boots: Rick Owens
Rings: Kalevala Koru & custom made

23 thoughts on “It must be love

 1. Hey love, thanks for your comment ❤
  You look FIERCE in these pics. You are the queen of layers!

  The Rick Owens boots are to die for

   1. Hei hei, luen kyllä aina vaikka harvoin kommentoinkin… ! Totally hooked ja sulta saa toimivia ideoita lämpimään pukeutumiseen. No nyt tänne on kyllä taas jo kesä tullut (melkein), joten joutuu ajatteleen uusiksi kivoja kokonaisuuksia töihin – pitäisi siivota kaappi !

    1. Awws, kiitos kovasti ja kiva kuulla. 🙂 Tänään täälläkin vihdoin alkaa tuntua keväältä, kun aamulla oli jo +12C, wohoo! Viikonlopuksi ovat uskaltaneet luvata jopa helteitä. Ei kuitenkaan auta nuolaista ennen kuin tipahtaa, kun nuo sääennusteet ei pidä nykyään yhtään paikkaansa. Viime vuonna tähän aikaan mentiin jo sandaaleissa, en tajua missä tämä kevät on viipynyt näin pitkään, kohtahan on jo kesäkuu.

     Työvaatteet ovat kyllä kinkkisiä. Menen itse yleensä aika perussetillä, mutta esim. tämän postauksen asu oli mulla nimenomaan juuri töissä (miinus tietysti rotsi ja huivi). Tai siis kuva otettiin heti työpäivän jälkeen. Vaatekaapin siivousta on täälläkin edessä, niin paljon olis kamaa menossa kirpparille ja osan ajattelin myydä tämän blogin kautta. Katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi. 😉 Tsemppiä sinnekin siivoustalkoisiin!

 2. Wawawiwa!!! THIS IS NICE!! love love your look here! maybe your best look ever!
  haha your comment was funny! The secret is…………………………………………………………… highest heels you can find, and you are done! haha

  xxx
  sandra
  http://5inchandup.blogspot.com/

  1. Haha, I think you have a few other tricks in your sleeve, don’t lie!;) Maybe you’re just naturally fabulous and elegant whereas I’m more of an oddball if anything. 😀 But it’s true, heels do help but for me it’s more of a power trip because I love to be a tower hovering over everything. 😀 World looks so much better with a little bit of heel. 😉

 3. Oijoi sun hiukset näyttää itse täydellisyyksiltä! Paksut, tummat ja taipusat! Kelpaisivat omien piikkisuorien tilalle :>
  Huivi on ihana myös!

  1. Kiitos kovasti! Vielä muutama vuosi sitten suoristin tukkaani lähes joka päivä, mutta olen jälleen alkanut arvostaa luonnonkiharoitani. Elämästä tuli heti helpompaa ja hiuksetkaan ei kärsi niin kovasti käsittelystä. Sulla muuten itselläsi aivan ihanat hiukset! 🙂

 4. You’ll totally blend in with the fashion week crowd! I’m really happy that you’re getting the chance to go, you kind of belong there.
  I just noticed your sms, I haven’t looked at my cell in a couple of days since I’ve had this terrible fever. Hope you had fun on wednesday!

  1. You’re so sweet, it makes me happy to hear that you think that way! 🙂 Fingers crossed that I’ll be able to catch some shows too. 😉 Ahh, we were in Klubi, it was fun as usual.
   But hey, maybe I see you next Saturday in Helsinki?? Yes? 🙂 Or maybe even earlier?

 5. Hay dear blogger!
  How are you? I’m glad that I’ve visited this blog! He’s lovely.

  Please, check mine too & maybe we can follow eachother!
  Love, Cindy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s