Flow!

My summer just got so much better! That is if the volcanoes in Iceland don’t decide to push more ash into our air space. The XX, Air, LCD Soundsystem, The Radio Dept., Beach House, The Drums, M.I.A., Jonsi, and Villa Nah – what more can you ask for? August and Flow festival, here we come!

bigpromo_en

Picture via Flow Festival’s website

25 thoughts on “Flow!

  1. No uskon sen! 🙂 Ihan mahtava esiintyjäkaarti tuolla, ei malttais odottaa elokuuhun. Bat for Lashes olis kyllä hyvä, mistä sen tietää, vaikka ne saisi sen vielä kiinnitettyä.

   1. Yeasayer ois kanssa aika kova.
    Toivottavasti sinne kiinnitetään vielä muutama loistobändi lisää. Tosin kyllä tuo julkistettu listakin kelpaa jo ihan sellaisenaan!

    1. Innolla odottelen niitä muita kiinnityksiä! Sitä vaan tässä mietin, että kannattaako ostaa se kolmen päivän lippu vai odotella päiväohjelmaa.. Olis kiva tietää, että kannattaako se kolmen päivän lippu. Tosin, nehän aina jakaa ne bändit niin, että sunnuntainakin on joku hyvä akti katsottavana. Yleensä vaan sunnuntaisin on satanut vettä! Hahaa.

 1. See you there! 😉 Minä kelpuuttaisin joukkoon Rannan tavoin Bat for Lashesin! Sekä ainakin Uuden Fantasian, Aeroplanen, M83:n ja Troels Abrahamsenin, aijai. 🙂

 2. Voi, kunpa tällä kertaa pääsisin osallistumaan, pelkkää hyvää olen tapahtumasta kuullut!
  Nyt pitäisi muotibloggarienkin kyllä herätä muistuttamaan ihmisiä viikonlopun Kierrätystehdas tapahtumastakin!!

  1. Tule ihmeessä Flowhun, se on ehdottomasti paras city-festari missä olen ollut. Kaikki toimii ja on niin siistiä, ihmisetkin osaavat käyttäytyä ihan eri lailla kuin muilla Suomen festareilla. Ja kaikki on niin tyylikkäänäkin!;)

   Harmi, että tuo kierrätystehdas on Helsingissä, en valitettavasti pääse täältä Tampereelta tulemaan sinne. Ehkä sitten ensi kerralla!

   1. Pakko tarttua tuohon “kaikki toimii”-kohtaan, omalla kokemuksella Flow’lla on kyllä rutkasti parannettavaa järjestelyiden kanssa. Viime vuonna ruoka oli useasta kojusta loppu, vessajonot olivat käsittämättömän pitkät ja narikkasysteemi ei toiminut. Toivottavasti tänä vuonna on otettu opiksi viime vuosista, ettei tarvi turhan takia mahtavaa viikonloppua kärjistellä.

    1. Onhan sielläkin tosiaan niitä epäkohtia, mutta ehkä vähemmän kuin muilla festareilla. Enemmän mua harmittaa känniset idiootit, joita pyörii noilla isommilla festareilla, kuten Ruississa ja Provinssissa. Flowssa niitä ei onneksi ole. 🙂 Ruoan loppuminen kyllä harmitti muakin, samoin se miten sen voimalan teknobileiden sisäänpääsy oli järjestetty: jos menit sisälle ja tulit ulos, niin ei enää ollut sisäänpääsyä. Noin muuten olen digannut Flowsta yli muiden Suomen festareiden ja sinne on ehdottomasti päästävä tänä vuonna uudestaan!

 3. Moikka!

  aww you are too sweet 🙂 Housut oli kyl vissiin vähän vanhempaa mallistoa, ostin ne just alesta..

  Tiesitkö muuten että topshop shippaa nykyään suomeen? en kyl tajuu miks kauppaa ei ole? varmastin tulossa jossain vaihees.. Kuulin että monki tulee suomeen ens kuun puoles välis!! pakko shopata siellä seuraavan kerran kun tuun suomeen!!

  xxx

  1. Itsekin muistelin, että taisin koittaa niitä Berliinissä, mutta siellä oli vain pieniä kokoja enää jäljellä. Toivotaan, että Pariisin COS:sta tarttuu mukaan jotain kivaa kesäksi. 😉 Tiesin kyllä Top Shopin Suomen valloituksesta, mutta en ole vielä sieltä mitään tilannut. Sinne vaan ei tunnu tulevan ihan kaikki kiva mitä näkee muotilehdissä ja blogeissa, mikä on sinänsä harmi (esim. ne sukkikset). Top Shopillahan on Tukholmassa liike, siellä kun ne aina kokeilee kaikkien liikkeiden menestystä ensin ennen kuin uskaltavat levitä muualle Pohjoismaihin. Oliskohan tässä nyt sitten takana se, ettei Suomessa ole muka tarpeeksi asiakkaita tai ehkä sopivaa liiketilaa. En osaa sanoa.

   Ihan mahtavaa kyllä, että Weekday ja Monki tulevat vihdoin Suomeen, voin sitten tunnelmoida sieltä avajaisista tänne blogiin. 🙂

 4. Fashion Overdosen Essi käski kysästä tätä sulta, joten päätinpä kysästä (= Mistä päin Tamperetta saisi ostella Flippa K;n tuotteita ? 🙂

  Ja upeaa blogia kirjottelet. 😉 Tuli seki tsekattua.

  1. Tällä hetkellä taitaa olla Stockmann ainoa paikka Tampereella, joka myy Filippa K:ta, eli sieltä kannattaa käydä katsomassa. Etsitkö jotakin tiettyä juttua? Kiva kuulla, että pidät blogistani ja tevetuloa uudestaankin!:)

 5. Kiitos tiedosta, ja ei ole mitään tiettyä etsinnässä. (: Tykännyt aina vain niistä vaatteista kun niitä blogeissa näkee..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s