There's no other ending, Sunday sun, yesterdays are ending, Sunday sun

Stripes, heels, red lips, and not an all black outfit – yes, I have finally tuned into the spring mode! It’s funny how it hits you every year, even your footsteps start feeling lighter when the birds are singing, sun is shining and the grass is growing. I wish I could hold on to this feeling forever and even more so, that tomorrow wasn’t Monday…

Leather jacket: JSFN
Stripe shirt: Marimekko
Cardigan: Fifth Avenue Shoe Repair
Harem pants: COS
Platform ankle boots: Vagabond
Canvas bag: Ann Demeulemeester
Rings: Kalevala Koru & a custom made nail ring

41 thoughts on “There's no other ending, Sunday sun, yesterdays are ending, Sunday sun

 1. I love your look! I just gotta love that hair, those red lips and that wonderful leather jacket… I’m a new reader but gotta say, really great blog you have (and now you have a new stalker). But because I think no-one is perfect, I also have some criticism for you. You’re a very beautiful woman but in all those pics you have the same expression in your face. Smile at least, it won’t kill you 🙂

  1. Oh thank you, you’re so sweet! 🙂 I’m happy to hear that you like it and welcome to Fashion Flux! You know, I have tried smiling in the pictures but I ended up looking like a Teenage Ninja Turtle due to my wide cheeks. Not very attractive, right? 😀

 2. wow, your harem pants are just perfect. and don’t worry about black in your spring outfits, ’cause you look amazing in this colour.

 3. Tykkään tosi paljon sun vaatteista ku niis on tommosii erikoisia leikkauksia ja ne kuitenki näyttää istuvan tosi hyvin sun päällä. Tykkään myös sun kirjotustyylistä paljon 😀

  1. Voi kiitos, ihana kuulla!:) Rakastan juurikin erikoisia leikkauksia vaatteissa, ne on ehdottomasti mulle sitä ominta tyyliä. Avant Garde on sydäntä lähellä. 🙂

 4. Hahaha see spring is making it’s moves on you too! you look really nice again! Lets enjoy the lightness this season has on us.. The feeling you get when autumn finally arrives and black is THE ONLY RIGHT THING to wear, is a powerfull one 🙂

  xxx

  1. Haha yeah!! Awww, thanks!:) Oh, you know I love autumn fashion the most but in during that time Finland is quite a depressing place to be… You’re right, when the darkness arrives, black is the only color you can really think of. So let’s enjoy the spring and summer season to the max with our whites, nude pinks and greys! 😉

 5. Suosittelemasi meikkivoide oli kyllä nappijuttu! Tilasin peräti kaksi satsia näytepakkauksia, koska olin todella epävarma siitä, mihin sävyyn vaaleaakin vaaleampi ihoni taittuu. Noiden kahdeksan näytteen joukosta löytyi parikin sopivaa. On yllättävän ihana tunne, kun kasvojen väri mätsää kaulan värin kanssa..!
  Seuraavaksi sitten se peitevoide tilaukseen. 🙂
  Kiitos paljon neuvoista!

  1. Hieno juttu, että sopiva sävy löytyi!:) Mulla on sama juttu, on ihan mahtava tunne, kun vihdonkin kaula ja muu iho on samaa sävyä. Dermablendin peitevoide kannattaa ehdottomasti laittaa kanssa tilaukseen mikäli kärsii oikein tummista silmänalusista tai punaisuuksista esim. nenän pielissä (ota mahd. vaalea sävy). Myös Everday Mineralsilta löytyy sellainen peiteaine (concealer), joka on ollut ihan jees just esim. nenänpieliin, mutta ei peitä täysin mun tummia silmänalusia. Niihin Dermablend on parempi vaihtoehto. Oli oikein mukavaa olla avuksi, joten eipä kestä!

  1. Mä lyhensin tukkani viime vuonna polkaksi (osittain yleisön painostuksesta) ja lopulta en ollut siihen kuitenkaan tyytyväinen. Nyt on ankara kasvatus käynnissä. Värejä mulla on päässä neljääkin erilaista, mutta eivät ehkä välity näistä kuvista. Auringonvalossa väri on punaiseen taittava ja sisätiloissa tummanruskea. Olen tykästynyt tähän malliin niin, etten taida hevillä vaihtaa… Väriä voisin ehkä vetää tummemaksi, oma väri kun on melkein musta.

 6. Hei, olen juuri tutustumassa blogiisi ja hyvältä näyttää! Tyylisi tuntuu olevan eniten lähinnä omaani, tähän asti seuraamistani muotiblogeista siis.

  Yksi hassu kysymys; vedätkö suupieliä alaspäin poseeratessasi, vai menevätkö ne luonnostaan? Olisi mielenkiintoista nähdä luonnollinen perusilmeesi. Melkein kaikilla bloggaajilla kun on joku perusmaneeri, asento ja ilme, jota toistavat kuvasta kuvaan.

  Enkä tarkoita kysymystäni loukkaavaksi, tuo on vaan se “toistuva” asia, jonka huomasin sinun poseerauksessasi. Olet tosi hyvännäköinen ja minulle tuli sinusta heti mieleen tämä nuori nainen: http://www.leblogdebetty.com/

  Aurinkoista päivää! 🙂

  1. Oikein mukava kuulla, että pidät blogistani! Näin tiettyä tyylisuuntaa edustavana bloggaajana on hienoa saada tietää, että siellä ruudun toisella puolella on samanhenkisiä ihmisiä seuraamassa, vaikka tokihan kaikenlaiset ihmiset ovat erittäin tervetulleita tänne. 🙂

   Kysymykseesi viitaten: suupieleni menevät myös luonnollisessa tilassa hieman alaspäin ja moni onkin luullut (livenä), että olen surullinen silloin kun naamani on peruslukemilla. Poseeratessa mulla on ehkä hieman maneeri pitää alahuulta rentona, koska erinäisissä photo shooteissa valokuuvajat ovat neuvoneet poseeraamaan niin. Nytkin kun tässä tätä kommenttia kirjoittelen, niin alahuuli “roikkuu” lunnollisesti rentona eli suu on hieman auki, juurikin samalla tavalla kuin blogin kuvissa. 🙂 Kuvia ottaessa en varsinaisesti mieti kasvoja, enemmänkin sitä miten vaatteet ja kropan asennon saa näyttämään mahdollisimman hyviltä. Enkä tosiaankaan loukkaantunut kommentistasi, joten no worries! Nopeasti kun katselin muutaman merkinnän taaksepäin, niin tässä kuvassa suuni on lähes peruslukemilla: http://img708.imageshack.us/img708/2199/blazer2.jpg, eli on ne hieman alaspäin, kuten varmaan huomaat. 😉

   Niin ja kiitos kunniasta, Betty on ihan uskomattoman kaunis nainen, joten on erittäin suuri kohteliaisuus tulla verratuksi häneen. 🙂

   Aurinkoista päivää myös sinulle ja tervetuloa jatkossakin lukemaan Fashion Fluxia! 🙂

  1. Thanks!:) Yeah me too, I love spring because you get to layer but it’s still quite warm.. I just wish it would get a wee bit warmer (we only have +4 today).

  1. Thank you! P.S. I think your blog is the first Czech blog I’ve ever visited. It’s always interesting to see styles from different countries. 🙂

 7. It is all different when the sun welcomes you in the morning. You just get sick of coats and scarves as much as you like them, right?

  Love this layering, dear. I am waiting to see a hint of nude/peach maybe sometimes soon 😉

  1. You’re so right, that’s exactly how I feel. Unfortunately Finland has been quite cold for the past few weeks (we have less than +10C) but hey, at least I can wear my leather jacket and all the layers I want. 😉 Nude/peach is coming up soon for sure, as soon as the weather allows me to wear t-shirts and more colors. 🙂

  1. Thank you!:) It’s still quite cold here in Finland, so layering is a must right now. I’m not complaining about that though, it’s what I do best hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s