Put your leather on

Spring has finally arrived here which calls for taking the leather jacket out. The warm weather also gave me the courage to try my Sigma lens in the way that I’ve been waiting to do all winter; taking it out to the streets. I’m really pleased that it works so wonderfully, finally this blog is stepping up it’s game. I wish there will be more sunny days to come so that I can play with my camera some more. See, I’m definitely not camera shy but weather shy, well, that’s a different story.

Enjoy your weekend, folks!

Leather jacket: JSFN
Shirt with safetypins: Nhu Duong for Weekday
Drop crotch pants: Vila
Boots: Ann Demeulemeester
Bag: Ann Demeulemeester
Scarf: Global Accessories
Fingerless leather gloves: Global Accessories
Rings: Kalevala Koru, custom made & a gift from my bf

48 thoughts on “Put your leather on

 1. noi housut näyttää kyllä sun päällä jokseenkin kovin paljon paremmalta kuin mun hetaariahterin kanssa. 😀
  Mut kyllä mä olen kovasti niitä yrittänyt aina välillä käyttää ja nämä kuvat nähtyäni taidan taas pian yrittää. 🙂

  1. Mun mielestä ne näytti ihan mahtavilta myös sun päällä, istuivat tosi hyvin. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan taas! 😉 Ne on ihanan rennot myös kesällä sandaalien kanssa, jos vähän rullaa lahkeita.

  1. Mäkään en ole hetkeen pitänyt, en tiedä kyllä miksi.. Tämä viikko menikin sitten pelkästään näissä housuissa, ovat sen verran siistit että kelpaavat myös toimistoon. 🙂

  1. Mulla on ollut vähän sama juttu, mutta nämä Vilan yksilöt ovat ihan täydelliset. Löysin myös COS:sta oikein hyvät versiot, mutta soveltuvat ehkä paremmin juhlakäyttöön kuin arkeen. Hakusessa on vielä harmaat versiot, mutta eipä ole vielä moisia tullut vastaan. Kävin muuten vilkaisemassa blogiasi ja se pääsee heti suosikkilistalleni, sulla ihanan pelkisetty skandinaavinen tyyli!:)

   1. Joo, mulla metsästys jatkuu vielä, tosin aika passiivisena. Ostan jos täydelliset tulee vielä joskus vastaan 🙂

    Ja kiitos paljon, et arvaakaan miten imarreltu oon! 🙂

  1. Thanks!!!! Finland is definitely finally melting but we only have about +10 Celcius at the moment, so in the shade it’s still cold and there are some piles of snow left. You guys are so lucky! I need to move out of Finland hehehe..

 2. WOW! Love your outfit. It simply rocks!!! And that leather jacket…. it´s the one that everybody should have in their closet 😀
  xxx

 3. Ei oo ehkä sun tyyliä, mutta toivoisin postausta, jossa kerrot miten laitat tukkasi! Se on aina niin uskomattoman kauniisti.

  1. Itse asiassa olen tehnyt postauksen hiuksista viime kesänä, se löytyy täältä: http://fashionflux.indiedays.com/2009/06/29/hair-play/

   Siellä tosin ei ole mitään tarkkoja ohjeita kampauksen tekemisestä, mutta mun hiukset on luonnostaan kiharat ja asettuvat leikkauksensa ansiosta pyyhekuivauksen ja puristelun jälkeen näin. Käytän joskus suoristusrautaa otsahiuksien kihartamiseen, mutta muuten en käytä mitään hiustenkuivaajia tai muita laitteita avuksi. Toivottavasti tästä oli apua! 🙂

 4. Oho, I didn’t know että asut tampereella, tästä kuvasta vasta paljastui 😮 pitääpä bongailla sua kaupungilta! :-DD

  1. Jep, täällä sitä asustellaan ja tuo kuva on itse asiassa melkein mun takapihalta. Saa tulla vetämään hihasta, jos bongailet mut kaupungilta. On aina kiva nähdä kuka siellä ruudun toisella puolella mua seurailee. 😀

 5. Nice leather jacket! it’s a must-have for this spring/summer. Now that I see yours it
  reminds me that mine is kinda messed up and that I need a new one!

  1. Thanks! Good leather jackets are hard to come by, I was lucky to get this one a few years back and it’s still in a great shape. I say invest in classically cut real leather jacket, it will last pretty much forever. 🙂

 6. Your outfit is perfect, pure looooove!!! Love love love! 🙂 (Hmmm… Just by seeing a perfect outfit gets me emotional, must be this spring..) 😀

 7. weird, when I was in mauritius last with my mom, my cousin anaiis was wearing a pair of pants similar to these but with more room around the calves… do you know if this style is indian influenced?

  1. Hey Kristel you found your way here, cool!:) They are influenced by the harem pants which are worn in Middle East and India as well. Kinda of like the ones MC hammer brought to fashion in the 90’s. They are really huge in Europe, especially in Barcelona pretty much everyone has been wearing them for few years now. I love this kind of business-like version of them, suits my style more. I have three pairs of drop-crotch pants and I want more!! That’s how comfy they are. If you’re interested in getting a pair, I’m guessing Urban Outfitters might have some. If not, let me know so I can see what we have here in Finland. 🙂

  1. Sure! I would love to see your version of the look, especially since the athmosphere over there is probably totally different. 🙂 Good long scarfs are hard to come by, I was lucky to find mine in sale and it’s partial silk (so it doesnt itch my sensitive neck) and partial wool which keeps me warm. 😉

 8. Ihana raikas asu! Hassua, vaikka asu onkin musta, niin jotenkin sellainen kevätfiilis oikein hehkuu kuvista 🙂

  Nuo Vilan pöksyt näyttävät yllättävän samoilta kuin acnen silkkipökät..Mä oon yrittänyt nyt löytää niiden silkkipöksyjen rinnalle samanmallisia housuja, jotka olisi jotain vähemmän arkaa materiaalia. Harmi ettei noita Vilan housuja saa enää.. Mutta rakastan tuota mallia, joka on yhtäaikaa niin mukava, mielenkiintoinen ja tyylikäs!

  1. Voi kiitos!:) Kevät on tullut juu, vaikka mustissa mennäänkin. Ei ole tosin mikään ylläri meikäläisen vaatekaappia ajatellen heh. No onhan tuolla vähän valkoista ja beigeäkin roikkumassa, mutta musta vie useimmiten voiton…

   Niin muuten näyttävätkin! Vilan housut ovat kyllä yksi parhaista löydöistäni, ne on jotenkin ihanan viralliset haaremihousuiksi, mutta silti ah niin mukavat. 🙂

  1. Ei oo kenkäpussi vaan korupussi ja kyllä, se on ihan loistava kassina! Teen samaa myös DRK SHDW:n harmaan vaatepussin kanssa, johon mun poikaystävän farkut oli pakattu. Miksen käyttäisi hyväkseni kivaa pussukkaa, joka muuten makaisi ihan käyttämättömänä? 😉 Luontoystävällistä ja silleen…

 9. You look awsome!

  Toiseksi, mikä kamera sulla on? Varmaan oot saanu vastailla tähän useesti.. oon hiukan myöhässä. Oon tällähetkellä ausseissa ja mulla on aivan kuoleman hidas netti..suurinosa kuvista ei koskaan edes lataa. sääli.. siispä en saa sun kameraasi selville vaikka vähän kaivelisin blogiasi, tai ehkä saisin mutta viikon päästä… nojoo get the point 🙂

  1. Thanks!;)

   Mulla on käytössä Canonin EOS 500D-kamera, enemmän infoa saa tästä postauksesta: http://fashionflux.indiedays.com/2009/12/11/if-i-had-a-photograph-of-you-its-something-to-remind-me-i-wouldnt-spend-my-life-just-wishing/
   Sen lisäksi olen saanut joululahjaksi Sigman 50mm f/1.4 objektiivin, jolla nämä tämänkin postauksen kuvat on otettu (manuaaliasetuksin). Harmillista, että netti on siellä niin hidas, itsekin turhaudun heti jos netti junnuttaa vähänkin. ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s