Anonymous commenting enabled!

I’ve been wondering why the commenting on my blog has been quite low-key ever since I moved to Indiedays, and after thinking about my own commeting habits, I realized that it might be due to the fact that my comment section requires you to fill out too much personal information. To make things hassle free here, I have now enabled the anonymous commenting, meaning you don’t have to provide any personal information anymore (not even your name, in that case the comment will be coming from “anonymous”), if you don’t want to. Naturally I would prefer people using nicknames and those of you who have a blog, I’d rather know who you are since a lot of times this is the way I visit blogs.

Let’s see how this will change things here after this, I hope it’s for the better. Discussion and comments are always welcome!

In Finnish:

Tiedoituksena teille rakkaille lukijoilleni, että anonyyminä kommentointi on nyt sallittu blogissani! Enää ei siis tarvitse jättää nimimerkkiä tai sähköpostiosoitetta kommenttiin, ellet sitä itse halua. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ilman nimimerkkiä ja muita tietoja kommentti tulee tästä lähin anonyymiltä (“anonymous”). Nimerkin käyttö on tietenkin suotavaa ja blogillisilta lukijoilta toivon ehdottomasti yhteystietojen jättämistä, sillä päädyn usein blogeihinne sitä kautta. 

Toivon tämän muutoksen parantavan nyt kovin hiljaista kommentointia, sillä edellinen ylimääräisiä tietoja vaativa kommenttilaatikko oli varmasti monelle yleensä anonyyminä kommentoivalle lukijalle rasitteena. Muistathan, että Fashion Fluxiin voi aina kommentoida myös suomeksi. Tervetuloa keskustelemaan!

13 thoughts on “Anonymous commenting enabled!

  1. ehkä alhainen kommenttien määrä kertoo siitä ettei sun blogissa ole mitään kommentoitavaa. aika boring, enkä ymmärrä mistä sun attitude on tullu. vaikutat persoonana aika olemattomalta. tosi “high fashion”. joo just.

    1. Voisitko kertoa, että mitä täältä sitten puuttuu, ettei olisi niin boring? Mulla ei ole kyllä mitään ihme asennetta, en tiedä miten sellainen kuva on blogistani välittynyt! 😀 En ole muuten koskaan väittänyt olevani mitenkään high fashion, olen enemmänkin aika pieneen marginaaliin kuuluvasta muodista kiinnostunut.

  2. I realized that I’ve never commented on your blog before, and now is probably a great time to do so! Your blog is such an inspiration, new updates always make my day. 🙂

  3. ugh… as soon as i opened up anonymous commenting i started getting all the usual lovely motivated wonderful folks taking advantage of that to tell me anonymously how fat/ugly/annoying/narcissistic i was… fun fun fun!

    1. In fact, in this entry there is already one negativeish comment but it wasn’t too bad, I’ve had worse in the past when I blogged in Finnish. I don’t mind criticism, as long as it’s nothing personal. I think when you talk about someones looks/weight/life or whatever in a negative sense, that’s out of line. I could never do that to any fellow blogger… By the way, I don’t understand why anyone would say anything bad about you, they must be jelous or something!

Comments are closed.