Zippers and Lilies

Being sick is no fun but at least I got something exciting to keep me thinking about the better days that lie ahead: A new couple called Ann Demeulemeester and Rick Owens has just moved into my wardrobe, and aren’t they a fancy one? It’s definitely a love story of opposites attracting, one being dreamy soft and the other hard as steel. Together they will compliment my spring looks, as soon as I’ve defeated this darn flu and got back on my feet (and high heels) again.


Zipper necklace: Ann Demeulemeester
Skirt: Rick Owens Lilies

13 thoughts on “Zippers and Lilies

  1. More to come, I promise!;) I’ve never been so frequently sick in my whole life, I think it all started with the damn pig flu. Let’s hope this will pass soon…

 1. Moikka!! mahtvaa että sukkikset pääsi perille ja että tykkäät! 🙂 varo sit sitä yläosaa missä ne on ohuet… oon jo ehtiny rikkoo yhdet ku menin kyykkyyn ja nilkkurin taka vetskari jäi sukkukksiin kiinni… :/ koska ne pääsee näytille?? 🙂 Rakastin sun outfittiä edellisessä postissa! ei näytä hm jakulta yhtään, se oli ihana! 🙂 kiva kans nähdä että tapaaminen meni hyvin! jään innolla odottamaan haastattelua! Marimekon näytös näytti mahtavalta… 🙂

  ps. love Gina tricot!! ja ne näköjään rakastaa alexander wangia heheh, on just kiva aina tulla suomeen ja tyhjentää hyllyt kun sitä ei ole lontoossa 🙂

  Parane pian!! ota echinaforcea!! se auttaa varmasti 🙂

  1. Kust kuvailin sitä pakettia tänään, pitää selättää tää flunssa ennen kuin ne pääsee jalkaan. 😉 Kiitti vinkistä, täytyy siis olla varovainen niiden kanssa. Ajattelin ehkä pistää ohuet mustat sukkikset alle, mutta pitää ensin tsekata onnistuuko se (oletko koittanut?). Hienot ne on, oi että! Kiitos, kiitos, kiitos tosi paljon niistä! ❤

   Mä en ole käynyt tosi pitkään aikaan Ginalla, se on vähän samanlainen kuin Primark teikäläisille, ei tuu varmaan paljon käytyä? 😀 Kuitenkin aina nään kaikkea kivaa sieltä muiden bloggarien päällä, esim. just ne sun harmaat housut. Tahdon!

   Kiitti! Koitetaan… Echinaforssea löytyy sängyn vierestä, olen koittanut vedellä sitä ja munkin tippoja peräkkäin. Onneksi enää vain nuha ja yskä jäljellä, tosin ne on ne ihottavimmat… Koko ajan saa olla fiksaamassa meikkiä, argh!

 2. Well, I see what you mean! If I were you, I would’ve worn these on the minute… you are absolutely lucky to be able to get your hands on such cool pieces!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s