Peg leg

If you have wondered why I’ve been quiet for awhile, well, on Tuesday I got sick from the flu shot which put me into bed for a few days. Finally on Friday evening I was feeling better, so we invited some friends over and all of us ended up dancing the night way at the club Hang the Dj.

I built the evening’s outfit around these amazing peg leg pants which I ordered from Carin Wester‘s mega sale (thanks Stella for the tip!) and a beige shoulder padded top I got in Berlin but haven’t really worn until now. To be honest, it feels nice to wear something other than all black for once, as my outfits and mood have both been quite dark in the past weeks. Perhaps it was the glimpse of sun hitting from the window that got me in a spring mood and craving some color to the mix. Well, whatever “mental disturbance” it was, it seemed to work!

Top: COS
Peg leg pants: Carin Wester
Wedge boots: Ann Demeulemeester
Bag: Lindex
Ring: Marc by Marc Jacobs

42 thoughts on “Peg leg

 1. Ihana sormus! 🙂 Mistä olet sen ostanut? Ite onnistuin rikkomaan omani, joka oli samantyylinen mutta piikkien tilalla helmiä. Nyt haluaisin kovasti uuden, edellisen ostin Melroselta L.A:sta enkä ole niihin sen jälkeen muualla törmännyt. Onko toi semmoinen venyvä, piikit kiinnitetty kuminauhaan?

  1. Ostin sen ebaystä n. vuosi sitten. 🙂 Se on juurikin sellainen kuminauhallinen systeemi eli varmaan hyvin samantyyppinen kuin se sinun versiosi. Se kuminauha laukesi kun vaihtelin noiden “metallikivien” liian usein ja siksi sormus oli käytämättä jonkin aikaa. Sain vihdoin itsestäni irti mennä Sinooperiin hakemaan sellaista joustavaa lateksilankaa ja onneksi se korjaantui sen avulla. 🙂

 2. Nice pants! I bought quite similar ones last summer from H&M Trend but I couldn’t wear those. I think I have too short legs for that kind of trousers. I have some pics where I’m wearing those and sometimes I just look at them and wonder what’s wrong with the look. Adn the answer is always: too short legs! 🙂

  1. Thanks! Are they too wide or maybe the crotch hangs too low? These are quite narrow and the crotch doesn’t really hang but I have a very similar pair of harem pants which are much wider/dropped lower and kind of make that short leg effect. Also it could be because of the shoes, which shoes have you worn them with?

 3. Upeat housut! Mä olen vihdoin ja viimein, pitkän ajan jälkeen innostunut väljistä mutta istuvista housuista ja odottelen lähinnä ilmoja, jolloin voi käyttää niitä ilman välikerroksia, sillä omani eivät vaan toimi sukkisten kanssa, kiitos sähköistymisen.

  Ja on sanomattakin selvää, että fanitan topin väriä, nudesävyt ovat kyllä parhautta, heti sen mustan jälkeen 🙂

  1. Kiitti! Joo, todellakin parempia kelejä odotellessa! Vaikka nämä ovat villaa ja oli sukkikset alla, niin meinasin jäätyä nämä housut jalassa lauantain vastaisena yönä. Tosin tuolla Siperian talvessa jäätyy, vaikka olisi mitkä pilkkihaalarit päällä. 😀 Mulla ei ole onneksi ollut tuota sähköistymisongelmaa, käytin sellasiia liukkaita sukkiksia alla…hmm..

   Nudesävyt ovat kyllä parhautta ja ehdoton kevään merkki! Niitä on tullut haalittua kaappiin jonkin verran erinäisten toppien muodossa, jotenkin helppoa ja vaivatonta liukua mustasta beigeen. 😉

 4. the pants look great on you! i actually considered buying them, as well, but held back. you do them justice.

  funny, i think i’ve got the same top but in, ahem, black jersey. i like the flow of the material of yours – is it silk, viscose or what? i am so eagerly looking forward to my trip to barcelona and being able to visit cos…

  1. You should have got them! They are really comfy and fit so perfectly. 🙂

   I think I saw the jersey version in the COS store and now I regret not getting it.. This one is made out of viscose and stupid old me forgot to stretch it after the wash so it shrank a little. I’m going to wash it again and try to stretch is out because it is supposed to be more flowy than this.. 😀

 5. Gdamn! Niin pitkään kun minäkin punniskelin, ostaako vai eikö ostaa noita housuja. Kun just pelkäsin muutamaa asiaa: onko haarus liian pudotettu, onko lahkeet nilkoista liian leveät, onko vyötärö liian korkea. Kun ei sitä osaa niitten mallien päällä oikein sanoa. Sun päällä näyttää hyvältä ja luulen, et olis näyttänyt munkii päällä. Voivoivoi! Sinne jäivät, takas ei tuu.

  1. Samma här! Ne kuvat ei oikein kerro mitään, kun malli on jossakin ihme asennossa ja takapuoltakaan ei näe.. Veklasin ihan sikakauan kokojen kanssa, kun kokotaulukkoakaan tuolta Carin Westerin sivuilta ei löydy. Onneksi siellä oli hyvin auttavaiset myyjätytöt, jotka neuvoivat mua ottamaan mittojeni perusteella oikean koon. 🙂

   Näissä on just sopivasti pudotettu haaraa (eli ei liikaa) ja lahkeet on ihan perfetto.. Ihan täydelliset housut! Näitä saa vielä sieltä Carin Westerin putiikista Vintage-osastosta. 🙂 Käy äkkiä hakemassa omasi!

  1. Kiitos kovasti, ihana kuulla!:) Kävin vilkaisemassa blogiasi ja sulla on ihan upea tyyli, joten laitoin blogisi heti blogrolliin ja rupean seuraamaan!:) Kiitos vinkistä!

 6. Glad you are feeling better, darling!
  I know exactly what you mean, the sun makes it all different and it always reflects in our outfits. I think this top is a really nice change but mostly it does matches black perfectly!

  1. I do, thank you. 🙂

   Yeah totally! We have been having these snow storms in here and today it was so horrible walking home from the bus stop.. I thought I was in Siberia instead of Finland for a moment there. Haha. I can’t wait for spring!

   Thanks! I’m totally feeling the nudes and beiges right now, I guess that’s a sign of the “spring bells” ringing in my head.. And yeah, I can’t argue with you, beige does match black perfectly. 😉

 7. Moikka!
  tosi kiva että tykkäsit blogistani, kiitos kilteistä kommenteista 🙂 opiskelen vaatesuunnittelua LCFässä 🙂
  Mulla on ikävä lunta! täällä on vaan harmaata joka päivä… oon kuullu että hukutte sinne! ota lisää kuvii lumessa ( jos et jäädy) niitä on ihana selata… 🙂 sormus on camdeniltä mutta loysin tän :
  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320490063432&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

  ja se näyttä olevan ihan sama sormus kun mulla! 🙂 jos ei onnaa niin voin suraavan kerran kun meen camdeniin katsoo jos löytäisin sen….:) kaikkea hyvää!

  ps. kuolen sun rick oweneista…….!!!!!!!!!!!!!!!! koska ne pääsee uudestaan ulos leikkimään…?? 🙂

  1. Hei,

   Tottahan toki tykkäsin!:)

   Jotenkin arvasin, että jotain tuon suuntaista teet Lontoossa. 😉 Olet siis unelmieni alalla ja ihan mahtavassa kaupungissa vielä..

   Itse taas en malta odottaa, että lumet sulaisi pois ja nämä -25 asteen pakkaset sais kyllä jo pikkuhiljaa loppua. Ymmärrän kyllä koti-ikävän, mutta sitten kun joutuu asumaan täällä Suomessa, niin se talvi ei olekaan ihan unelmaa. 😀 Kevättalvi taas on ihana, en malta odottaa, että sää lämpenee ja aurinko alkaa paistaa. Silloin vois mennä jopa tuonne uloskin kuvailemaan, nyt pitää tehdä tosiaan kaikki asukuvailut sisätiloissa huonossa valaistuksessa ja ahtaasti.. No, kai se kevät sieltä kohta tulee. 🙂

   Voi vitsit tuo sormus olis täydellinen, mutta siinä on jo neljä huutoa eli ei ole takeita voittaa sitä. Jos sulla on aikaa ja millään viitsit, niin olisin superonnellinen jos kävisit ostamassa samanmoisen mulle. Maksaa voisin vaikka paypalilla tai sitten tilille. 🙂

   Rick Owensit pääsee jalkaan varmaankin lauantaina, silloin olis meinaan yksi muotigaala täällä Tampereella. Olen ollut tosi varovainen niiden kanssa ja näillä lumilla ei uskalla niillä vielä oikein tepastella, kun se nahka niissä ulottuu “maahan asti”. Niidenkin beibejen puolesta toivoisin olevan jo kevät! 😉

 8. Awwwesome pants and outfit!

  You could maybe help me with that: do you think these pants in size M could suit a size EU40 girl?!:)

  xxx

  1. I’m not sure… I think M is more like size EU 38. I took size small which has 69cm waist but my body type is such that my waist is small and my butt/hips are big. If you got small waist but wide hips, the M might fit. I suggest you contact the Carin Wester store, they can provide you the exact measurements! 🙂

  1. Thank you. 🙂

   I thought I could never pull of harem or carrot pants with my bodytype (I’m a pear) but turns out they fit just perfect! I guess the saying “don’t mock it until you’ve tried it” would fit here perfectly. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s