Black and white town

I picked up this Burfitt waistcoat/gilet from JUS whilst in Stockholm and after trying it on and hearing compliments from both the staff and my traveling companions, I knew my initial instinct about it had been right. I love how it has that 60’s feel yet it looks modern and very “me” when worn with right pieces.

Somehow the gilet was screaming for a white button-up blouse (in the style of Ann Demeulemeester) and since there is a lack of a basic one in my own wardrobe, I borrowed this Roberto Cavalli for H&M men’s shirt I had bought for my boyfriend sometime ago.  I paired  the top part with my AA lame leggins and the brand new Ann Demeuelemeester heels, and so the look for an all easy Saturday was  born. Simple as that!

Enjoy your weekend, lovelies!

Waist coat / gilet: Burfitt
Button-up shirt: Roberto Cavalli for H&M
Lame leggings: American Apparel
Wedge boots: Ann Demeulemeester
Wooden block: Bauhaus museum

21 thoughts on “Black and white town

 1. Mahtava look, tuo mekko ja kengät ovat vaan niin ihastuttavat!:) Tykkään itse todella paljon modernisoidusta 60-luvun meiningeistä, ja se huokuu asustasi 🙂

  1. Kiitos kovasti, olen itsekin modernisoidun 60-luvun suuri fani! Ostin viime syksynä sellaisen YSL:n memorial lehden, jossa oli sen kaikki mallistot alkuajoista muistaakseni 2000-luvun puoliväliin ja ihastuin erityisesti 60-luvun mallistoihin. Siellä oli itseasiassa hyvin saman tyylisiä viritelmiä kuin tämä minun liivimekkoni. Taitaa olla niin, että kunnon high fashion, kuten YSL:n luomukset ei koskaan mene muodista. 🙂

 2. Ihan killeri toi liivi/mekkoasia (ja koko asu)! Propsit myös tosta Bauhaus-rannekorusta, harmi etten itse osaa ollenkaan käyttää rannekoruja, puhumattakaan noin massiivisista.

  Hehhee mullakin on pari uutuutta Tukholmasta tulossa esiteltäviksi 😉

  1. Kiitti!:) Hih, se “rannekoru” on itseasiassa sellainen puinen kuutiolelu, joka aukeaa tuollaiseksi “renkaaksi” ja sitten se pitää yrittää väntää takaisin kuutioksi. Se on Berliinin tuliainen ja meillä lähinnä olohuoneen koristeena, eli varsinaisena rannekoruna sitä en ole käyttänyt, vaikka siihenkin se kyllä soveltuisi.

   Jahas, tahtoo heti nähdä mitä sieltä Tukholmasta on roudattu mukana!;)

  1. Kiitos! Tuo erikoinen selkäosa on kyllä katseenvangitsija. 🙂 Näitä kenkiä tullaan varmasti näkemään vielä paljon, sen verran olen niihin kiintynyt. 🙂

 3. Ootko huomannut, että tuossa bannerissa lukee “Fashion is the state of flux” eikä “Fashion is IN the state of flux” kuten ennen? Vai onko tämä ihan tarkoituksellista? 🙂 Vai olenko nyt ihan väärässä?

  Upeat kengät!!

  1. Hei, todella hyvä huomio!!!! Miten multa on voinut jäädä noin iso virhe huomaamatta banneria muokatessa? Siinä tosiaan pitäisi lukea IN the state of flux. Täytyykin lähettää graafikolle noottia pikaisesti… Miten olen voinut olla noin sokea ja antaa sille vihreää valoa heheh? 😀 Kiitos kovasti, että ilmoitit asiasta! 🙂 Kiitti, mun uudet kenkulit on kyllä ihanat ja nyt kun niissä on vihdoin talvipohjat laitettuna, niin kelpaa tuolla ulkonakin niissä liikuskella. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s