Celebrate the nun

I feel like I’m stuck into the same pattern all the time, for instance I’ve been mainly wearing black all month and have created a huge crush for hooded garments. I blame it on the cold weather though: at times like this you just want to hide from the cold and camouflage yourself into the darkness. Hence the indoor photography, it defintely takes balls to go out there to pose in -17 Celcius (I respect all you bloggers out there who are brave enough to do it!). Luckily I got good camera gear to take decent indoor shots and a photograpther who is not complaining, as long as we are staying within the warmth of our apartment.

So, this outfit is from last night’s party, we had some friends over for Singstar and later danced the night away at club Hang the Dj. I wore a knitted net BBS vest I acquired from Darklands in Berlin (yep it’s mens), and a silk Ann Demeuelemeeser top and boots bought from the very same city (God, how I miss Berlin already, might have to go back there in the spring!). I topped the outfit with my pleather pants and an old Kalevala Koru necklace I got  (or rather took) from my mother’s jewelery box when I was like ten.  Somehow it’s so current again…

Now I’m off to catch some Zs, my body doesn’t seem handle partying as well as it used to… Enjoy your Sunday, folks!

Knitted vest: Boris Bidjan Saberi
Top: Ann Demeulemeester
Pleather pants: H&M
Boots: Ann Demeulemeester
Necklace and ring: Kalevala Koru

48 thoughts on “Celebrate the nun

  1. Kiitos! Jahas, mä taisin olla siellä ihan omissa sfääreissä, kun en nähnyt sua siellä. Tuu ens kerralla vetään hihasta, olen aika sokea joskus! T. Myyrä

 1. Yeah I’ve been also especially into hooded item lately, it’s coming back with that dirty grunge look I think..

  1. Moi aussi, and I really like how it frames the face (plus it’s the perfect saver for a bad hair day haha). I see both goth and grunge as the inspiration source for them. 🙂

  1. Kiitti! Joo miehiltä on hyvä lainailla, etenkin jos sattuvat olemaan pientä kokoa tai unisex-lookkia. Katselin Berliinissä yhtä miesten XS-kokoista Ann Demin liiviä, mutta se jäi kuitenkin sitten kauppaan. Nyt hieman harmittaa…

  1. Me too! It does get stuck a bit but luckily the threads are made so that it doesn’t start unraveling. In my experience the BBS garments have really good quality (for the price they should be!). 🙂

 2. moikka! haha ekaa kertaa kommentoin, mut innostuin niin ku sulla sattuu olemaan täysin sama koruyhdistelmä ku mulla! mulla on nimittäin toi täysin sama ristikaulakoru ja toi täysin sama sormus! sormuksen sain poikaystävältä joululahjaks just viime jouluna ja ton ristin toivoin joskus yläasteen seiskalla joululahjaks! kummatki kiikkuu mukana lähes joka päivä.

  loistavat asustevalinnat siis, keep it up! 😉

 3. nonii enhän mä ees lukenu sun tekstiä kokonaan, eli äitis vanhahan se oliki 🙂 tämä tässä vaan sählää, sori. en oo vaan nähny kumpaakaan korua kenelläkään ikinä ni sain kicksit!

  1. Heh, kiitos ensimmäisestä kommentista! Ollaan siis melkein korusamikset! Tuo koru on tosiaan äitini vanha, olisikohan jostakin 70-luvulta tai vanhempikin. Mielestäni tuota samaa mallia ei enää tehdä, mutta se sinun versiosi on varmaan ns. uusintapainos. Pidin tuota äitini korua todella ahkeraan ala-asteella isojen villapaitojen kaverina. Korussani on toisella puolella nainen ja toisella puolella mies, eli esittävät ilmeisesti Jeesusta ja Neitsyt Mariaa. Tykkään tuosta ristikorusta kovasti, varsinkin kun se on ajan kanssa hieman patinoitunut ja jälleen ajanhenkeen sopiva. Sormuksen taas sain lahjaksi pari joulua sitten poikaystävältä ja se on aina sormessani. 🙂 Yhdessä nuo ovat kyllä todella toimiva combo!:)

 4. en ikinä kuvitellut näkeväni baby-scooterin mukaan nimettyä muotiblogipostausta, mutta nyt sekin ihme on todistettu 🙂 vaatteet on kyllä tyylikkäämmät kuin bändi.

  1. Hahahahhah..Ensimmäinen, joka tunnisti otsikon taakse kätkeytyvän jutun (mulla on aina joku hidden agenda näiden otsikoiden kanssa)!:) Baby-Scooter kolahtaa, papa-Scooter ei niinkään. Tähän asuun tuo otsikko sopi vaan niin loistavasti, hupusta tulee ihan nunna mieleen. Ja mitä mitä, Celebrate the Nunsit oli tosi tyylikkäitä silloin 80-luvulla!! 😉

    1. Kiva kuulla. 😉 Olen kuullut tuon linkkaamasi biisin jonkun dokkarin tms. taustalla, mutta enpä ole koskaan esittäjän nimeä kuullut. Kiitos vaan vinkistä, täytyykin tästä tutustua bändiin paremmin. 🙂 Hyvältä kuulostaa!!!

  1. Thank you!:) It was the first thing that my eyes wondered on at Darklands, and after a long thinking process, my boyfriend went back there and got it for me. Now he wants to wear it all the time… 🙂

 5. Aivan uskomaton tuo liivi! Kuten ninakin kommentoi, mä varmaan jäisin kiinni aina tuosta liivistä jokapaikkaan, nimittäin mulla jää kaikki korut ja laukut ja muut roikkuvat jutut johonkin ovenkahvaan jumiin 😀 Tosin näyttää sopivan pienireikäiseltä tuo neulos 🙂 Osaisipa (=jaksaisipa) vaikka itse neuloa jotain tuontyylistä!

  1. Kiitti! Mäkin yleensä jään jumiin, mutta kuten huomasit, neule on tosi pienireikäistä. 🙂 Oi, osaisinpa itse neuloa jotakin vastaavaa, siinä säästäisi pitkän pennin!!!

  1. It’s nice to hear that you like my blog and welcome to Fashion Flux! 🙂 The Ann D boots were a distant dream to me too until I saw them in Berlin at a second hand store. They had been worn maybe once, if that. I was very lucky!:)

  1. Thank you!:) Boris Bidjan Saberi makes great designs and the smaller sizes are totally wearable for women. Lately I’ve been into the organge shade lipsticks, this one is Maybelline Watershine, shade Mango Diamonds. 🙂

  1. Kiitos ja samma här! Haaveissa on tehdä pitkä musta hame Ann D-tyyliin kesää varten (lumessa vois olla hankala tarpoa sen kanssa, mutta ehkä kokeilen sitäkin). Siinäkin on hieman uskonnollista sävyä.. Sellainen tietynlainen mystiikka kiehtoo tällä hetkellä: munkit ja nunnat, katolilaiset koulupuvut, ristit, noidat, jne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s