Glass Candy, part 1

Lately shoulder pads have been making a somewhat of a return into my closet (perfect for my frame, can’t argue with that), and this moderately shoulder padded dress is one of the scores I made in Berlin last week (Berlin posts still to come, I promise, just need to go over like 300 photographs!). The Ann Demeulemeester boots are also something new, though second hand; I made such a steal with those in Berlin as well. Man, I love that city (I’m actually booking tickets to go back for New Years with bunch of friends). The bag and the bracelet are also from there.

My partner in crime Laura was looking great as usual and we ended up having had oh-so-fun night that I have to make two separate posts to cover all the damage, so more about Glass Candy a bit later. Toodles for now, folks!
Dress: COS
Cycling shorts: MTWTFSS
Boots: Ann Demeulemeester
Bag: All Saints Spitalfields
Hat: Uniformal Warehouse via eBay
Bracelet: COS
Ring: Kalevala Koru

18 thoughts on “Glass Candy, part 1

  1. Moi!Missä baareissa käyt yleensä? Mä kun voisin tykätä vähän rokimmista baareista… en yhtään tykkää niistä perus lovehoteleista joissa kaverit haluaisi käydä. En kuitenkaan kauheasti tiedä mitään paikkoja, joten haluaisin vinkkejä!! =)…jospa saisin kaverit raahattua joskus johonkin muualle kuin niihin ainaisiin teinihelvetteihin. Joopa joo, varmaan suostuvat. :/ Mut silti! Kertoile ihmeessä joitakin oikeasti hyviä paikkoja! =)-Taija

  2. Pakko kommentoida, koska kun avasin sivun ja ensimmäinen kuva tuli näkyviin, kysyi 2,5vuotias tyttäreni että "onko tuo se sinun muodin huipulle ystäväsi?" 😀

  3. Fantastic findings!!!! I almost couldn't breath when I saw the first picture. (Must stop reading your blog because of my health…) 🙂

  4. Oh, asusi on mielettömän onnistunut! Kaikessa yksinkertaisuudessaaan tosi hyvännäköinen :)Kiitos inspiroivasta blogista – oon jääny ihan koukkuun! 🙂

  5. i like your take on cycling short, very stylish way to wear them ! And i also really like the feather collar!

  6. Mm, mullakin on laukku All Saintsistä minkä ostin viime syksynä. Edelleen yksi parhaimmista ostoksistani!Mahtava look. Noi sortsit näyttää tosi hyvältä.

  7. Georgia: Yes, def! It's actually strange that they were in the A. Wang winter collection but without any tights! This way I can carry them from summer to winter. You know, I'm so in love with that bracelet, I wear it all the time now!:)B a la moda: Thanks!:) My shoulders could have some more volume but I like it how Laura and I both had some shoulder action going on, totally unplanned. ;)AgnesBee: Thanks!:)Anonymous/Taija: Mä käyn yleensä Klubilla, Yo-talolla, Doriksessa ja joskus harvoin Rumassa. Katson aina illan mukaan kannattaako mennä (musamaku on valikoiva, just sellainen rokki/indie/electro iskee), esim. Yo:lla käyn vain OK Popissa, Indie diskossa ja silloin tällöin Big Popissa. Viimeisin vaan on hieman liian teinimeinkiä nykyään. Klubilla taas parhaita iltoja ovat kerran kuussa järjestettävä Hang the Dj-klubi (seuraavan kerran 28.11., olen itse menossa!) ja hyvien keikkojen jälkeiset illat. Dorkalaan ja Rumaan nyt voi mennä milloin vaan, siellä on aina se sama rokahtava perussetti. Toivottavasti näistä oli apua ja saat kaverit raahattua mukaan! 🙂 Sanoisin, että Hang the DJ:stä on hyvä aloittaa. ;)Anonymous: Voikun söpöä! Keneen hän vittasi? Toivottavasti ei sentään Antti A:han, kun mullahan on tuossa samanmoinen hattu päässä hehehe.NinaV: Thanks! You're so sweet!!!:) I hope you don't stop reading this blog heh.Hanna: Kiitti kovasti! Se on mun uusi lemppari. :)Sue: Kiitos kovasti ja ihana kuulla, ollos hyvä vaan!:)Slanelle: Thanks! 🙂 I totally forgot I had the cycling shorts and then they ended up looking great with the dress. I want/need Laura's feather collar!Cafe noir: Kiitos kovasti. 🙂 Pitääkin esitellä kaikki mahtavat Berliinin löydöt pikapuolin. ;)Lada: Danke schön, meiner liebe! ;)Helen: Kiitos! Joo tuo laukku on ihan mahtava ja todella hyvin tehty. Näytää paljon kalliimalta mitä on, vaikka kyllähän tuohonkin budjettia upposi heh. On se sen väärtti. Esittelen sen monikäyttöisyyden vielä täällä blogissa, siinä kun on "kaksi laukkua samassa". ;)Agatiszka: Thanks!

  8. Milla: Se on ihana vai mitä? 🙂 Fiilistelen niin kovasti olkatoppauksia just nyt, ne kun balansoi tälläistä slaavilaista päärynää (eli minua) just sopivasti. 😉

Comments are closed.