Voita liput Glass Candyn keikalle! / Win tickets to see Glass Candy!


Glass Candy, tuo italo discon amerikkalainen sanansaattaja ja yksi tämän hetken musiikillisista suursuosikeistani, keikkailee Tampereen Klubilla keskiviikkona 11.11. (support Desire) . Fashion Fluxin lukijoilla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa liput bändin upealle keikalle jättämällä kommentti tämän postauksen kommenttilaatikkoon ja kertomalla miksi juuri Sinun tulisi voittaa liput. Arvon yhteensä kaksi kahden lipun settiä, eli kaksi erillistä voittajaa ja kumpikin heistä saa kaksi lippua omakseen. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommenttiin! Arvonta päättyy huomenna tiistaina 10.11. klo 21.00, joten kiirehdi! Allerkirjoittaneen tulet löytämään satavarmasti Klubin tanssilattialta, sillä Glass Candy ei jätä ketään kylmäksi
. Onnea arvontaan!

In English:

Glass Candy, the American ambassador of italo disco and one of my current favorites, is playing at Klubi in Tampere this week on Wednesday the 11th of November (support Desire). The readers of Fashion Flux have an amazing chance to score some tickets for the show by leaving a comment on this post and telling me why should YOU win the tickets. I will give away two tickets for two winners, so two tickets/winner. You should leave your comment by tomorrow 10th of November at 9pm Finnish time if you want to participate. Please include your email in the comment, so I can contact you in case you win. You will definiely find me from the dance floor of Klubi because Glass Candy never seems to dissapoint, I can guarantee that! Good luck with the raffle!

Glass Candy track “Candy Castle” opened the Chanel Haute Couture show S/S 08


P.S. Sorry, this raffle is only for readers living in Finland or whoever can travel here to see Glass Candy on Wednesday.

P.S.S. Berlin post(s) to come later, stay tuned!

10 thoughts on “Voita liput Glass Candyn keikalle! / Win tickets to see Glass Candy!

  1. Minähän voittaisin mielelläni liput, koska kovasti on kuumottanut tuonne meneminen, mutta liput ovat jääneet vielä hankkimatta. Glass candy on aika huikea uusi bändi mulle. tam06@luukku.com

  2. koskaa mun tarvii säästää jokainen pennonen lähestyvään vuodenvaihtoon jaa haluun sheikkaa buuteyt kilpaa sun kans jaa mul on jano jaa torstai on vapaa!

  3. Nämä liput olisi melkein voitettava! Ystäväni on järjestänyt meille useita yhteisiä keikkoja Klubilla (meillä on aivan erilainen musiikkimaku) jotka olen onnistuneestim ja ilman epäilyjä vetänyt puihin… sairastelua, rahapulaa, taloyhtiön asioita… milloin milläkin tekosyyllä 🙂

  4. Oon tota Glass candyn keikkaa himoinnut nyt jo ties kuinka kauan, eli pakko päästä keikalle, mutta rahat on aivan nollassa, eikä lippuja puussa kasva, harmi kyllä. (Itken verta ja krokotiilin kyyneliä) Toinen sairaan hyvä syy on, että Ida No on niiiiiin kuuma tsiku, että silmät sulaa jo ajatuksesta, että näkisin livenä! -dorisrock_poppet@hotmail.com

  5. Keikka piristäisi väsynyttä marraskuuta, ja saisi kaverinkin suun hymyilemään:) Aika kuumottavat sävelet tossa videolla onkin!sereket@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s