Ask me – I won't say "no" – how could I?

I decided that it’s a high time to finally make a question post on my blog, so if there is anything you ever wanted to ask me (fashion related or not), now is your chance!

You can leave your questions by commenting on this post either in Finnish or in English (my answers will be in English so that it’s fair for everyone), and I will create a separate post with your questions and my answers. I reserve a right to delete questions if they are by any means inappropriate. So ask me, ask me, ask me…

http://mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=1113108,t=1,mt=video

14 thoughts on “Ask me – I won't say "no" – how could I?

  1. I'm going to be the first!! hahahaWho are your style icon? Name five people.I prefered your idea of doing an interview with me! ūüôā I'm kidding!I love that song…

  2. Kuinka paljon sulla menee rahaa vaatteisiin kuukaudessa (keskimäärin)?Monetko kengät omistat?Pahin tyylimokasi?Pukeudutko aina tyylikkäästi vai käytätkö esimerkiksi kotona mitä sattuu vaatteita?Kuinka tapasit poikaystäväsi?Mitä liikuntaa harrastat?Mitä kieliä osaat?Uskotko jumalaan?Mitä teet työksesi?Haluatko lapsia?Lempiruokasi?

  3. Mit√§s helvetti√§, tein just t√§n√§√§n ihan samanlaisen postauksen ūüėÄ T√§√§ on just t√§llanen "great minds think alike"- juttu.. Mutta kysyt√§√§n:Mink√§ (jos mink√§√§n) vaatekappaleen ostamatta j√§tt√§minen kaduttaa sinua eniten?

  4. kerro lempi bändejäsi!millaista musiikkia et voi sietää?mitä olet elämäsi aikana harrastanut?minne kaikkialle olet matkustanut?minne haluaisit matkustaa?haluaisitko muuttaa ulkomaille?mitä et ikinä koskaan milloinkaan laittaisi päällesi?kenen/keiden bloggareiden tyylit eivät oikein nappaa? (jos et halua vastata tähän, niin kerro, millaiset tyylit eivät nappaa)millaisen auton haluaisit vai haluaisitko autoa ollenkaan?mitä sarjoja/muita ohjelmia katsot TV:stä?mitä kieliä puhut sujuvasti?

  5. mitä vaatekappaletta/asustetta/kenkiä olet himoinnut kauan, muttet ole vielä ostanut?mikä on lempivärisi?kauan olet ollut yhdessä miehesi kanssa?jos saisit mahdollisuuden ostaa 10 vaatekappaletta, asustetta tai kenkäparia rajattomalla budjetilla, mitä ostaisit?mitä haluaisit kokea elämässäsi?kuvaile miesihannettasihaaveammattisi?

  6. Meikkaatko ihan joka päivä?Osaatko kokata?Millainen oli ensisuudelmasi?Monelta menet nukkumaan arkipäivisin? Moneltako heräät viikonloppuisin?Missä työskentelet ? / Mitä teet tällä hetkellä ?

  7. mikä on toinen nimesi?oletko/olitko hyvä koulussa?kissa vai koira?oletko tyytyväinen ulkonäköösi?luetko mieluummin kirjan vai katsotko elokuvan?kuinka usein biletät?oletko "kokonaan suomalainen", vai onko suvussasi ulkomaalaisia?kuinka pitkä olet?

  8. lempimurosi?karhu vai susi?lempiväri kynsilakoissa?mikä näistä adjektiiveista kuvaa mielestäsi parhaiten ulkonäköäsi: kaunis, söpö, viehättävä, hyvännäköinen, siro, miellyttävä vai upea?kuinka tärkeää ulkonäkö on sinulle asteikolla 4-10?lempiasioitasi?oletko ylimielinen?poliittisesti vasemmalla vai oikealla?pidätkö hiihdosta?parasta sinussa: ulkonäkö, persoona, tyylitaju, äly vai joku muu? kuvaile itseäsi 10:llä adjektiivilla tai muuten vain sanoinharrastaisitko mieluummin kiipeilyä vai sudokuja?tulevaisuudensuunnitelmiasi?luettele järjestyksessä eniten silmääsi miellyttävimmästä tyypistä miehenä aloittaen: vaaleaihoinen blondi, vaaleaihoinen tummatukkainen, tummaihoinen afrodude, latino vai aasialainen? unelma-ammattisi?mihin näistä paikoista muuttaisit mieluiten sekä vähiten mieluiten: kuortane, sofia, kilpisjärvi, sao paulo, hong kong, mumbai, juba (sudanissa), havanna, chicago, seattle, montreal?

  9. Mitä hiustenhoitotuotteita käytät?Vaikuttaako vaatteiden ja muiden tuotteiden ympäristöystävällisyys ostopäätöksiisi?Suosikkivaateliikkeesi?Painosi (jos haluat kertoa)?Kuinka paljon käytät meikkiä päivittäin?Onko typerää meikata ruokakauppareissua varten?Onko sua koskaan kiusattu koulussa?Mistä eläimistä pidät?Oletko hyvä laittamaan ruokaa tai pidätkö siitä?

  10. 1) your biggest fashion faux pas :)?2) the oldest thing in your wardrobe?4) whats in your wishlist now (clothing-related)?5) whats your mobile ring tone?ps. i really love your blog and style. keep up the good posting!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s