Dressed in black

A few weeks ago the Finnish Elle approached me, and asked if my boyfriendand I could participate in a piece about couples sharing a similar style. Along with two other couples, we said yes, and finally today the magazine hit the stores. As for the photos, we had to choose a party and an everyday outfit for the photo shoot, plus pick one of our favorite items.The whole situation was actually quite funny because we had both decided our outfits separately without consolidating each other, yet we ended up in very similar gear. I guess when you have been together with someone for such a long time, intentionally or unintentionally, you start to resemble each other, more or less.


Picture is taken from the Finnish Elle 9/2009

40 thoughts on “Dressed in black

 1. Ooh you two look gorgeous, as always! You are the perfect couple for an article like this. I guess I'll have to buy this Elle :)Joskus tässä kahville?

 2. Yey, what a stylish couple! Great great!!! And what you did with your hair… love that it is straight yet with great volume at the sides…since we are have similar haircuts, indeed we need to swap ideas :)After towel drying, I put on mousse or wax and during application I tousle my hair. Then I continue to tousle during blow dry and since my hair is thick and wavy, it get fluffy with lots of volume at the end 🙂

 3. ihana juttu ja näytätte ihan sairaan hyviltä ja tyylikkäiltä molemmat! Ärsyttää vaan tuo silmään pistävä kirjoitusvirhe keskellä sivua! 😀 "toisEllemme" (vai halusko ne vaan ujuttaa lehtensä nimen tuohonkin? :D)

 4. waom can't believe how cool you guys look… you have a matching style!!I'm loving your blog girl everything I like :)xx

 5. Laura: Aww, thanks. 🙂 I just wish it wasn't so windy that day. Both of our hairs are flying everywhere in the main picture, mine looking like a birds nest lol. 😀 Joo, toki!:)Darie: Good to hear, thanks!:)Sugar Kane: Thank you, perhaps blogging has given us practice. 😉 The only thing that bothers me is the wind in my hair but oh well, I guess I'll get ovet that. 😀 It's my Jethro Cave look haha.Lip Gloss and Mane Toss: Thank you!:)Domennie: Thanks! 🙂 It's so funny, sometimes we end up looking so similar that one of has to change the clothes before we go out. :DJasmin: Thanks!:)Corrie: Yep hehe, thanks!:)Jennifer: Jee! Mä kävin ostaan, kun pitää lähettää yksi kappale vielä Jenkkiläänkin. ;)Frickys: Aww, thanks!:) Also, huge thanks for the short hair tips. I have totally forgotten about hair mousse, I use to use it all the time back in the day to get my hair more voluminious and curly. Gotta get me some of that stuff!:)Stellagee: Thank you for the sweet words!:)Anna: Thank you so much!:)Tuhlaus: Kiitos kovasti! Kunhan pääsen yli mun tuulitukka-lookista, niin kai tuo on ihan onnistunut otos. 😉 En itse huomannutkaan tuota, aika pöllö virhe (vai piilomainos?)!La Chauve-Souris: Thank you so much!:) Hehe, we do a bit. 🙂

 6. Looks good 🙂 I have never read Finnish Elle, but maybe I should if there's something interesting like this? 🙂

 7. Ostin tänään junamatkalle Ellen lukemiseksi, et arvaakaan millainen piristys oli tämä ihana juttu! Olette kyllä supertyylikkäitä molemmat 🙂

 8. Tuo Ellen juttu muistutti taas siitä, miks rakastankaan tätä blogia niin paljon! Ootte kyllä todella tyylikäs pari 🙂

 9. Joy: Hehe, kiitti! Ehkä mä pääsen vihdoin yli siitä. :)Maya: Voi kiitos! Kiva kuulla. :)Blue is in fashion: Thanks!:)Ilona: I have to admit that me neither but I really like this September issue, not just because we are on it but because it has a lot of fall fashion. 🙂 I think the magazine has improved a lot since it first started.Wikke: Voi kun kiva kuulla!:) Syksyn numerossa oli muutenkin aika paljon luettavaa. En ole edes ehtinyt vielä lukea kaikkea, niin paljon siinä oli tavaraa.Hanna Persson: Thanks, it was! Actually it was so funny because we were in this exhibition place in my hometown and this old drunken guy was trying to get into the pictures the whole time. :DLadyam: Mä täällä jo ihan punastun, kun nää kommentit on näin mukavia. Kiitos kovasti!:)Aurora: Kiitos kovasti!:) Juu, siinä näyttää olevan paljon muutakin kiinnostavaa luettavaa. Samassa jutussa oli mm. Kirsi Nisonen ja hänen puolisonsa. :)Montse: Thanks! It's unintentional but it just happens hehe.The Rynham: Thanks! Yeah they were a good buy, only 10 euros. I wonder what Rodarte charges on theirs…Eyeliah: Thanks. 🙂 It's funny that they both came out around the same time. :)KAELA: Thanks!!!!!!:)Detectable Swank: Thank you so so much!:)Claereassiral: Heh, we always do.. but not intentionally. 😀

 10. Hei ihanaa että menitte tuohon, arvaapa ketkä tosiaankin tuli ensimmäisenä mieleen kun kysyttiin että tiedätkö ketään übertyylikästä pariskuntaa 😀

 11. Viime yönä luin läpi uusinta Suomen Elleä, ja hassua että tänään satuin vahingossa löytämään tämän blogin. Tyylikästä. 🙂

 12. Nelliina: Juu, kiitos vaan kun ehdotit meitä, toi oli tosi hauska juttu tehdä. 🙂 Oot ihana!Selma: Heh, juu kandee, siinä on paljon kaikkea muutakin kivaa. :)Yourstruly: Hauska yhteensattuma! Tervetuloa vaan seuraamaan! 🙂

 13. Congratulations! and double congrats for having such a stylish b/f;) I love your Rodarte esque tights, I was wondering, where did you get them?

 14. En viitsi ostaa lehteä vain teidän jutun takia, mutta voitko kertoa olivatko muutkin parit "tuttuja" jostain? Olitteko ainoat bloggaajat? Kuka jutun on kirjoittanut? Kiitos 🙂

 15. Anonymous: Kiva kuulla, että kiinnostuit jutun perusteella blogistani. Tervetuloa seuraamaan!:)Romeika: Thanks!:) Hehe, he is my little fashionisto and an inspiration source as well. 😉 The tights are from H&M, I bought them in June from Stockholm.Anonymous: Juu, heh, kiitti kovasti!:)Milla: Siinä jutussa oli myös suunnittelija Kirsi Nisonen poikaystävineen ja sitten yksi hieman vanhempi pariskunta, joista ainakin se nainen työskentelee muodin parissa. Minusta tässä Ellen numerossa oli tosi paljon kaikkea muutakin kivaa luettavaa. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s