8 holes

A year long wait is now over and my new puppies have finally found their way home. These white eight hole Dr. Martens seem to be sold out everywhere, especially in my foot size but luckily my boyfriend managed found them and on discount, too. How great is that?! They will be so handy during Flow Festival this Saturday. Hmm… what to pair these with though? The options are endless, so you just gotta wait and see.

Combat boots: Dr. Martens

P.S. Don’t forget my blog’s birtday competiton. It will end on Saturday, so hurry!

24 thoughts on “8 holes

 1. Miten hyvin nama saappaat sinun jalkoihisi muokkautuu ja onko kokosi naissa normaali? Olen suunnitellut ostavani mustat mattanahkaiset netista, mutta kuullut mm. niiden huonosta muokkautuvuudesta jalkoihin.. Eli jos hankaa alussa, hankaa hamaan loppuun asti. Onko todella nain? Kiitos avusta!

 2. Teresa: Haluaisin itsekin mustat rinnalle, ja meinasin ostaa ebaystä sellaiset käytettynä. Mustia varmaan löytää hieman paremmin nettialeista, joten ei muuta kuin etsimään!:)Stellagee: Juu, ovat. Olisin halunnut kovasti ne mattaiset, mutta niitä ei valitettavasti ollut missään tarjolla minun koossani. Tykkään kyllä näistäkin ihan hurjasti!:)Helen: Indeed. ;)Anne: Alkutuntumana sanosin, että painavat hieman siihen kohtaan missä tuo varsi loppuu (varsinkin jos sukka ei yllä varteen asti), mutta pohjat ovat aivan ihanan pehmeät – ihan kuin pumpuleilla kävelisi! En silloin edellisen kerran maihareiden ollessa kova juttu koskaan omistanut aitoja Martenseja (syytän 90-luvun lamaa), mutta poikaystäväni mukaan niiden pitäisi kyllä muokkautua mukavammiksi käytössä. Olen yrittänyt tehdä kävelyharjoituksia ja lauantaina nuo pääsevät kunnon festaritestiin. Voin sitten raportoida tunnelmia. 🙂 Kokona mulla noissa on normikokoni eli 37 ja ovat just passelit (villasukka ei enää mahtuisi), 38-kokoa kokeilin kerran kaupassa ja ne taas lompsuivat jalassa. Jos olisi mahdollista ostaa 37.5, niin se olisi ehkä lähinnä oikea vaihtoehto, mutta tuskin sellaisia edes on, joten ota vaan se normikoko mitä käytät muutenkin. 🙂 Mustat mattanahkaiset ovat tosi makeat, haluaisin sellaiset itsekin näiden valkoisten unelmien rinnalle.Farrah: You should totally get one! They are, just like candy!:)

 3. Olen vuoden päivät himoinnut Martenseja, mutta en ole osannut millään päättää väriä, niin on sitten jäänyt kokonaan ostamatta 😀 Aina kun vakuutun mustista, näen jollain upeat valkoiset, ja sitten haluankin viininpunaiset. Viininpunaiset ovat myös tosi kiven alla tyttöjen koossa… hö.

 4. Dr. Martens shoes ?!! I love them !Have one in the classic 8hole black and it goes with almost anything :)Want to get my 2nd pair in black floral .The white that you have is beautiful 🙂

 5. Todellista tuskaa se kyllä on ajaa Martensit sisään omaan jalkaan sopiviksi.. Tuska kestää viikon pari, mutta sen jälkeen ei ole mitään ongelmaa.Kannattaa muuten tilata Englannista Martensit, omaista 14-reikäisistä maksoin euroissa noin 90. Ja kävelykengät irtosivat 20 punnalla, kun ne paikan päältä alesta ostin..

 6. Minuakin on moiset vähän houkutelleet, mutta talveen mulla on jo, ja oon miettiny tommoisten sopivuutta kuumiin kesäpäiviin… Jahka pääset kokeilemaan flow:ssa kunnolla, niin olisi ihanaa, jos voisit jakaa mielipiteesi noiden sopivuudesta kesäkeleihin 🙂

 7. I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEE them haha, Mine still hurt though 😦 Im flying to Europe this Monday and If my mother didnt trow them away I will have my black doc martens again too 🙂

 8. I really love them in white! SO different then the black ones we see everyone wearing. xx,Sarahwww.lipglossmanetoss.blogspot.com

 9. Oh, I love them! I have one pair in black, I bought them in London from one girl on Brick Lane Market for 20 pounds. My best purchase ever

 10. I love Martens as well! I got myself a pair of white Bonnies last spring and they really go with everything (I think) =)

 11. Kirsikka: Mulla oli vähän sama juttu. Melkein huusin yhdet käytetyt mustat ebaystä näiden rinnalle, mutta sitten tulin järkiini. Nämä valkoiset saa riittää tällä erää, ellei sitten kirppareilta löydy. 🙂 Viininpunaiset vois olla aika klassiset ja cool, sopis sulle ihan mielettömän hyvin!Essi: Juu ja nähtiinkin. 😉 Kiitos!Alexandra: You should totally get yourself a pair!:) It was so hard to get these in my size but after a long search, I found them. :)Valencia Lia: The black classics are nice too. I want to get a second hand pair for myself sometime. The floral ones are cool too, very 90's actually. I remember my aunt had these floral combat boots in the 90's and I was so jealous of her. I think I even asked if I could inherit them, lol. :)Jasmin: Me too!:)Anonymous: En huomannut mitään aluksi (hyvin meni Flow + käveltiin Suvilahdesta Alppilaan yöllä), mutta seuraavana päivänä oli pohkeet, tai se osa mihin tuo varsi loppuu, aika kipeänä. Noh, kai niihin tottuu. 🙂 Kiitos vinkistä, löysin omani Italiasta 80 eurolla + postarit eli ei paha. Mustia voisi harkita sitten Englannista, niiden saatavuus on yleensäkin parempi kuin valkoisten (limited edition). :)Anonymous: Unfortunately I wasn't there on Sunday when she played, I also missed Fever Ray. :(Virpi: Kuumat ne eivät ole niinkään, mutta tuo sisäänajo ottaa oman aikansa. Flowssa ei ollut mitään ongelmia, pohjekipu tuli vasta seuraavana päivänä. Kai tämä tästä. Kesäkengiksi ihan hyvät, muttei ehkä ihan kuumimpina päivinä. :)Cocorosa: Me too! Ah, that sucks about the hurting. I hope they stop hurting us soon. 🙂 Hopefully your mom didn't throw the black ones away, they are such classics!Hanna Persson: I recommend looking for them online because they are quite expensive in the shoe stores in Scandinavia, something like 140 Euros! I found mine for 80 Euros!:)Maverick Malone: I recommend getting these!:)Lip Gloss and Mane Toss: Me too and that's the reason why I got them in white, plus I have a pair of longer combat boots in black already. :)Chloe: Thanks and yes they are! My bf also scored me a few other things online, I will tell about them in due course. ;)Market a Tereza: Thanks! Wow, that's a good deal. When I was in London a few years back I saw them everywhere but they were not so "hot" back then, so I didn't get a pair. Now I regret it. :)Tiina: Ooh those are nice!:) I'm also in love with the ones with the talon heel because they remind me of the Ann Dem boots. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s