Midsummer Night’s Dream

Hi, I’m back! Barcelona was truly wonderful and I will post about it and all the shopping very soon, I promise. Now, however, I’m in Sweden and spent the midsummer here with my aunt and cousin. Today I’m off to Finland and back to the oh so boring normal life. I wish life could just be one big holiday with no obligations such as work. At least I will get two more weeks off when July turns to August.


Blazer: Zara
Sweater: H&M
Top: Zara
Skirt: Monki
Leggings: American Apparel
Scarf: Acne
Shoes: Vagabond
Bag: Saddler
Ring: Kalevala Koru

21 thoughts on “Midsummer Night’s Dream

  1. Bleiserisi ja huivisi ovat tosi päheitä! Ja oon kateellinen, koska olen aina tahtonut nähdä miten ruotsalaiset juhlii juhannusta (tanssiiko ne oikeesti juhannussalon ympärillä?) 😀

  2. Voi että tykkään nuista kuvista. Hyvin tunnelmallisia. Tyylisikin on edelleen hieno. Jaksamista arkeen paluuseen!

  3. Ihailen sun tyyliäsi todella paljon, se on todella inspiroiva. Tylsinä päivinä saa mielen korkealle kun vain selailee sun blogiasi ja katselee kuviasi. Kiitos. 😎

  4. Ihailua täältäkin! Tosi makeesti menee tässä asussa noi erilaiset epäsymmetrisyydet. Koitetaans taas nähdä, kevennystä arkeen 🙂

  5. vähän ihania kuvia! tuli tosi kesänen fiilis:) (no nyt on kesä, mutta ollut vähän sateiset ilmat.) Mukava blogi!

  6. i love the first pic with the reef-like branches. i love your outfit, especially the blazer

  7. Love love love! That blazer totally rocks!Btw, I tried on that H&M Sweater the other day, I was surprised when it crossed my way, and once I tried it on I didn't want to take it off :F So now I have it too 😀 Too bad I'm not gonna work it like you do though, don't got enough coolness 🙂

  8. Mäkin ihailen suuresti noita erilaisia epäsymmetrisyyksiä. Mahtava kesäinen fiilis asussa! Ja bleiseri todellakin rokkaa, toppikin on kyllä hieno, itselläni kun on samanlainen 😉

  9. Annikki: Kiitos kovasti. 🙂 En nähnyt kenenkään tanssivan salon ympärillä, mutta ainakin yksi junannusperinne tukholmalaisilla on käydä tuossa kuvissakin näkyvässä Taxingen linnassa kakkukahveilla. Aivan fantastinen paikka muuten!:)Tiltumaria: Kiitos kovasti!:) Huulipuna taitaa näissä kuvissa olla YSL:n luottohuulipunastani poiketen Max Factorin no 948 "Flame".Cafe noir: Yes, I am!:) Hopefully this summer will allow me to blog more frequently from now on.Francheska L: Thank you so much!Linda Sofia: Kiitti! Kengät on yksi Tukholman alehankinnoista. Olin metsästänyt näitä jo kauan aikaa, mutta Tampereelta kun ei löydy Vagabondin liikettä.Georgia: The cut is what really made me want this blazer and it's weird, the color is some kind of off white, almost like lavender blue. Totally something new for me! Thanks!:)Piret: Kiitos kovasti. 🙂 Laukku on ihan mun lemppari, lahja poikaystävältä muutama joulu sitten. Sinne mahtuu melkein koko omaisuus, jos vähän liiotellaan. ;)Meflen: Voi kiitos, kyllä kai tää arki taas tästä. 🙂 Olen itse hyvin esteettinen ihminen ja minusta on itsekin kiva katsella kuvia, joissa on kauniit värit ja taustat. Kiva, että tykkäät kuvista!:)Oliver: Onpas mukava kuulla, toivottavasti viihdyt jatkossakin blogini parissa. :)Sugar Kane: Epäsymmetrisyydet on pop! 😉 Thanx ja juups, koitetaan nähdä piahkoin!E: Kiitti! Onneksi täällä Suomessakin alkoi jo säät lämpenemään. :)Strawberry fields: Thank you. 🙂 I really like the background and just had to take the picture there!Vidalia: Thanks, me too!:)Snapandprint: It was such an impulse buy and it was actually my bf who noticed it first. We are going to share the scarf hahaha..It's from the Acne store in Stockholm, they also have a sweater from the same material on the men's side and I almost got it too!Maria: Thank you! I think you will see a lot more of this blazer in the future hehe…That H&M sweater is so addicting because it looks good with every outfit. You can make it either casual or dressed up. I think you can work it out, girl!:)Wikke: Kiitos kovasti. Olen kovasti innostunut kerrospukeutumisesta (kesällä!what?heh) ja kaikenlaiset epäsymmetrisyydet kiinnostaa aina. Näissä vaatekappaleissa oli kaikissa hieman samanlainen linja ja toimivat sulavassa, tosin epäsymmetrisessä sovussa keskenään. 🙂 Ollaan siis toppisamikset!;) Tuo Zaran toppi on kyllä ihan mahtava ja on vielä kaiken lisäksi pellavaa!:)Eyeliah SS: Barcelona is absolutely gorgeous!:)Big girls deim: Indeed!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s