Cover me

Last night Deerhunter was playing at Tavastia in Helsinki and I went to see it with myboyfriendRanna and her boyfriend. The show was really good and the singer Bradfod Cox really has a talent in stand up comedy with his strangely funny in-between comments and manoeuvres. In the end the band let audience members play the instruments while the the band was beating the hell out of the drum set. A good show indeed, I recommend checking them out!

I wanted to wear something suitable for an indie rock gig, so I went with all black and a drapy “oat meal” colored cardigan that a colleague of mine has ordered from All Saintsbut didn’t want to keep for some reason. She must be crazy because this is the most comfortable cottony thing ever! I was so glad that it fit me and it’s precisely my style, too. Hey, a new color addition to my wardrobe!
Bathroom shots are a must!


Cardigan: All Saints
Top: Sunday Sun
Skirt: MTWTFSS
Tights: Random, DIY slashing
Shoes: Skopunkten
Bag: Spirit Items
Ring: Kalevala Koru

33 thoughts on “Cover me

 1. Ranna: Yup, indeed! And we are not even intoxicated. 😀 It was a fun night, thanks for the good company, too!

 2. Wow, amazing outfit. I love your style! That cardigan is so unique and absolutely gorgeous. Love the interesting mix.

 3. Mia: Thanks! I'm in love with its color too.S: Thank you so much. :)Allie: Thank you!:) I love mixing textures and all kinds of drapy things.E: Oh, thanks! It's probably the coolest cardigan I have in my closet at the mo. ;)Cara: Thank you! Skopunkten is from Sweden, yes. I got them from Stockholm last year. So cheap, yet so comfy!Anonymous/R: Richard, I know it's you haha.. Thanks!;) And thanks for the email!

 4. ahh LOVE tis outfit.. as always! your style is amazing, you find the coolest clothes.. that cardigan!!xxx

 5. Omg, love ya blog and ya style… i'm def. gonna follow you :)xoxo helenplease visitwww.fashionised.blogspot.com

 6. Rannalla on ihana mekko. ja niin toimii sunkin hame-toppi-yhdistelmä. Ja neuletakki on juuri sopivan haalea keventämään asua!

 7. Hei ja ihanaa että pääsen kommentoimaan ! Mulla oli jotain häikkää tässä kommenttiboxin kanssa ja useamman kerran kun olin kirjoittanut jotain, minun pitikin sulkea koko netti ja kommentti ei jäänyt mihinkään. Nyt toimi !Ihana villatakki, ja tosi hyvin sopii tämäkin puuterinen sävy sulle ! Eihän mikään tosin voita mustaa, mutta ehkä näin kesäaikana jne vaaleammat värit keventää kokonaisvaikutelmaa. Piti myös kysyä että käytätkö koskaan mitään sinistä ? (olihan se kerran se yksi Hollywood-mekko, I know)

 8. those kind of cardigans are the most amazing to combine with everything.i love how you look so classy but so rock'n'roll at the same time.

 9. LOVE the outfit, very you indeed:). And that picture in the bathroom is so funny!!!:)

 10. You´re just simply gorgeous. I´ve been reading your blog for an year and I´ll keep on reading it. 😛 Love your style and the cardigan is just charming. 🙂 hugs

 11. the shoes seems so interesting, and the cardigan is great, you're lucky it was given to you 😉

 12. Vitsit että lyhyt tukka tekis susta särmikkään 🙂 Mitä muuten teet työksesi, mitä olet opiskellut ja missä?

 13. love the outfit, the top is amazing and the cardigan is perfect!!! so lucky you coworker didnt want to keep it!!!!

 14. Nina V: Ohh, I dunno if that's true but thank you so much. 😉 You're a sweetheart!Tiltumaria: Thanks! I do a lot of searching to find the clothes I like. ;)Meho: I dunno, it's weird my colleague didn't want to keep. I will show it love for sure!;)Helen: Thank you and welcome to my blog!:)Georgia: Thanks and that's nice to hear. Welcome to my blog and I hope you like it in the future too!;) Domennie: Thank you very much!:)La Tasche: Thanks, it really is! I can't believe it is mine now!!Neira: Aww, thanks! I love the cardi too!Janina: Thank you. I love it too, it's like a weird mix of pinkish browns. :)Styledrop: Niin on! Ja kiitos. 🙂 Tummat asut tarvii näin kesäisin vähän piristystä väreistä, vaikka rokkikeikoilla musta onkin aina sallittua. ;)Cafe noir: Kiitos kovasti! Juu neuletakki pehmentää kyllä muuten niin kovaa mustaa, mutta on onneksi tarpeeksi rokahtava mulle erikoisesti leikattuine linjoineen. Hyvä kysymys, on mulla kaapissa mm. laivastonsininen bleiseri ja farkkuja titenkin. Tykkään kyllä kovasti sinisestä, varsinkin tummasta. :)Johanna: Indeed!:) Thank you so much, that was exactly the look I was going for with this one. :)Alice in the vintageland: Thank you! Oh yes..bathroom shots are always the funniest! :DApricot: Thank you!:)Mi Guapa Fresa: That's so nice to hear that you like reading my blog. 🙂 Now that summer is here I've been a bit lazy with posting but I will try to post more often. 🙂 Hugs.Slanelle: Heh, actually I bought it! Thank you! :)Anonymous: Niinpä! 😀 Olen tässä harkinnut kutrien napsimista, kun nuo latvatkin alkavat olla aika huonossa kunnossa. Ei vaan ole vielä rohkeus riittänyt…Yritän kovasti kerätä rohkeutta kesätukkaa varten. 😉 Olen opiskellut kansainvälistä kauppaa englanniksi ammattikorkeassa ja tällä hetkellä olen töissä yhdessä erittäin isossa suomalaisessa firmassa johdon assistenttina. :)Cocorosa: Tell me about it! I love it and I like pretty much everything All Saints has to offer. Thank you! :)Mariia: Kiitos kovasti. 🙂 Hmm.. en osaa ehkä nimetä lempikirjaa, mutta lempikirjailijoitani ovat Bukowski ja Vonnegut. Viimeksi taisin lukea englanniksi Bukowskin "Women". Tykkäsin siitä kovasti, vaikka kieli onkin aika ronskia. :)Eda: Oh, thank you. :)Faridah: Thanks!:)Nerdic: Thank you!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s