Oh God it's raining and I'm not complaining, it's filling me up with new life

Finnish weather is really strange. When I left to the movie theatres today to watch Angels & Demons with my boyfriend, it was sunny. When we stepped out of the movies a couple of hours later, it was hailing and thundering. Now the firemen are emptying out some water which apparently leaked inside the basement of our apartment building. Damn you global warming! Actually, I do enjoy the rain sometimes, my hair just doesn’t.

 
 
 


Jacket: JSFN
Sweater: Fifth Avenue Shoe Repair
T-shirt: Fifth Avenue Shoe Repair
Zip up skirt: MTWTFSS
Bag: Spirit Items
Shoes: Skopunkten
Ring: Kalevala Koru & gift

17 thoughts on “Oh God it's raining and I'm not complaining, it's filling me up with new life

  1. Jänskä tuo vaalea kietaisusysteemipaita 🙂 Ja ihanat kengät. Mulla ois vähä samantyyppiset, mutta niitten kieli pitää narskuvaa ääntä kävellesä… se ei oo kovin kivaa ja ovat jääneet toistaiseksi käyttämättä. Ehkä otan ne kuitenki pian käyttöön, jos se narskuminen vaikka loppus käytön myötä.

  2. One of my favorite Depeche Mode’s song 🙂 On Saturday I was going to be at their gig here in Warsaw, but unfortunately their canceled all their shows. It’s very sad ’cause they still haven;t said anything about Dave Gahan’s illness and all the fans (included me) are worried. Anyway, I really like the jacket 🙂

  3. Hei, mä tulin vastavierailulle, kun olit kommannut mun LCMDF-tilitystäni 🙂 Mutta olenhan mä joskus ennenkin täällä käynyt!Ihanku Tampereen muotibloggarit (joksi en siis missään nimessä laske, ettei kukaan edes erehdy luulemaan) olisivat jotenkin särmempiä, mitä muusta maasta tulevat. Tämä sunkin blogi on ihanan rouhea (okei, inhoon tota sanaa!)ilman sellaista tiettyä yrittämisen makua. Ihanaa tyttö, jatkahan samaan rataan!

  4. Sugar Kane: Thanks!:) I think everything Fifth Avenue makes is pretty genious!;) My bf and I bought the sweater to share but he has been wearing it most (all) of the time. Now it’s my turn!:)Nadjastrange: Kiitti!:) Ne on yllättävän hyvät jalassakin, vaikka maksoi vaan about kympin.Apple: Thanks and welcome! Sure, we can exchange links. :)Majayna: Kiitti. 🙂 Kietaisupaita/takki on kyllä jännä; muistuttaa vähän pakkopaitaa, mutta hyvällä tavalla. 😀 Mullakin on yhdet narskuvat kengät, osaiskohan suutari auttaa?Clau!: Thanks, me too! Poor tulips got hails on them.Hanna Persson: Thanks, I hope you like what you see in the future as well. Welcome to my blog!:)Vintage Girl: Thank you. 🙂 But Not Tonight is actually my all time favorite DM song!! 🙂 Poor Dave Gahan, hope he will be better soon!!!Anonymous: Kiitos kovasti. 🙂 Mulla ei oikeastaan ole koskaan ollut mitään kummempia näppylöitä (edes teininä) ja hyvin tehty meikki auttaa myös asiaan. 🙂 Kärsin lähinnä vain tummista silmänalusista heh.Elsa: Joo oli pakko tulla vuodattamaan, menee niin hermot ko. bändiin. Tampereella on kyllä kivoja tyylejä, kiitos kovasti kauniista sanoista. Mansehan on tunnetusti rock city, joten rouheutta ja rokkia pesee. 😉 PS. Mäkin inhoon tuota sanaa!Vicen: Thanks!:)FashionJazz: Thanks! Welcome and hope you like my blog in the future as well!:)

  5. Cloakroom: Thank you. 🙂 It is! You can also play with it, as it looks great worn open as well. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s