Wallflower

I haven’t been able to tolerate pink since kindergarten but there is something intriguing about the powder pink shades this spring. Hence, it’s no wonder I’ve been eyeing on this light pink top with petal shoulders since it hit the Selected store in early spring. I was actually waiting for it to go on discount, and as I noticed it hanging on the sale racks due to being the last piece of the collection, I just had to grab it.
Funny enough, I had ordered a very similar themed skirt from Nelly.com (with the gift card we got from the blog party) and of course had to see how these two would go together. While partying in this outfit on Saturday, I felt a bit like a fairy with all the petal action going on. Naturally, I couldn’t go out without adding a splash of masculinity into the look, so the studded cuff and short hairdo were almost de rigueur.


Top: Selected Femme
Skirt: Rare Fashion
Shoes: Bronx
Bag: Spirit Items
Cuff: Leather Heaven

67 thoughts on “Wallflower

 1. Waouh ! Really a success ! Love it all, but especially the masculine/rocky twist you create with the cuff and also wearing it “down” with those platform sandals and not with some classical high heel pumps. And yhe combi of two flower petals, pf the powdery pink and black, hell it really works – I guess it’s a lot due to the fabric too. What a fairy indeed… Magic touch. I bet you weren’t really a wall flower in your party !

 2. The top looks amazing on you (I tried it too, but sadly it didn’t do any favours for me), and works so well with the skirt! As always, the perfect mix of femme/homme.

 3. tää on aivan ihana! ja mäkin kävin sugar kanen tapaan yrittämässä ja erehtymässä tuon topin harmaassa versiossa, sun päällä tuo on täys kymppi 🙂

 4. Oi, vitsi että on ihana hame ja paita. Yhdessä ne ovat vieläkin ihanempia. en ole ennen välittänyt vaaleapunaisesta, mutta oikea haalea säy ja yhdistettynä oikein ei se ole ollenkaan hassumpi. Itse olen löytänyt jo kaksi puuterista mekkoa ja en malta olla pukematta niitä!

 5. wow, i love the shoulders of that top. looks so expensive / catwalk style… a very nice alternative to all black. where did you buy that?

 6. Wow, that outfit looks fabulous! 🙂 I love the froufrous of the shirt and the skirt. You’re usually always so cool but this time quite cute too. 😉

 7. OMG. (sorry for that, but nothing else would do)I mean.. Amazing. So fresh, so this spring but absolutely in YOUR own way. Love it.

 8. Oi. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja näytät lähes aina superstaililta ja freshiltä. Nyt kuitenkin olet mun mielestä tyylikkäämpi kuin ikinä. Itse olen aika henkeen ja vereen musta-harmaa-valkoisella-akselilla toimiva tapaus, enkä usein innostu puuterisista sävyistä, jotka eivät valitettavasti monelle perussuomihipiäiselle sovi. Sulle kuitenkin sopii täydellisesti ja meikki kruunaa kokonaisuuden. Hienoa!

 9. Oi, sä ostit sen paidan! Hypisteltiin sitä Marian kanssa ihan hurmoksessa Tampereen Selectedillä. Se on NIIN HIENO.

 10. ooh, ooh ja ooh la la! Rakastuin tähän asuun! Toi paita! Toi hame! Ja noi kengät !!! i h a n a t!

 11. That outfit is perfect, one of the best I’ve seen here. I want that shirt too and I’m starting to loooove nude shades.

 12. Iik ihan mieletön asu ❤ toi pirun paita on aiheuttanut selectedillä minulle harmaita hiuksia, en hitto vieköön raski sitä ostaa, enkä sitä vielä kalliimpaa mekkoversiotakaan argh..

 13. Aivan ihana toi paita. Vaikka tykkäänkin tummanpuhuvasta tyylistäsi niin on virkistävää nähdä päälläsi jotain hempeämpääkin, ei näytä ollenkaan pahalta! 🙂

 14. Tämä on taas niin kaunis asu! Tuo toppi on hurmaava ja hurmaavan värinen, mutta pidän myös hameesta. Vaikka härpäkettä on molemmissa, jotenkin ne vain toimivat yhdessä.Kiitos jälleen kerran inspiraatiosta! Pidän tyylissäsi etenkin siitä, että siinä on naisellisuutta, mutta se ei ole yltiönaisellinen.

 15. i love that dusty pink color! it looks amazing on everyonelove your makeup there!xoxoneirahttp://missneira.com

 16. Haha melkeen ostin ton paidan tänään! Nyt vähän harmittaa 😀 Näyttää upealta, ihan mieletön asu!

 17. Jumalainen asu. Seriously.Juuri näin pastellisävyjä tulisi käyttää! Näyttää kyllä ihan kuin olisit catwalkilta suoraan marssinu kadulle 😀

 18. Täydellinen asu, ja meikkikin on asun hengen mukainen ja raikas…..Täydellistä, ei voi muuta sanoa. Ensimmäinen kuva on niin kaunis…

 19. I’ve never been a big fan of pink either, but you play off the color soooo well and the top is so beautifully made. I also love the feathery pattern of your skirt!

 20. Oon ihastellut tuota toppia mainoksessa jo useasti ja se on kyllä aivan tajuttoman upea, samoin tuo hame!

 21. First of all thanks so much guys, this is probably a record breaking amount of comments on a single outfit entry! I’m so overwhelmed by all these lovely comments and I’m glad you all liked the outfit. I will answer some questions/comments now. :)Cafe noir: The shirt especially was grabbing attention, everyone wanted to touch the sleeves. 😀 So I hope I wasn’t the wallflowe of the party. Wearing it down is the key, I can never be over the top romatic or girly. ;)Annika, Essi, NooranElämää: Kiitos kovasti tytöt!:) Olette ihania!Sugar Kane: Aww, thats a pity! I would have thought the grey version might have looked great on you. Now they don’t have any left though.. :(Babooska: Kiitos!:)Tiiti: No voi vitsit..Se harmaakin oli aivan ihana, mutta nyt ne on tosiaan kaikki myyty loppuun. Toi on kyllä aika erikoinen ja rohkea paita, joten saa nähdä miten sen käyttö onnistuu arkikäytössä… :)Styledrop: Mullekin tuo puuterinsävy ja esim. lohenpunaiset istuu paljon paremmin kuin perus pinkki. Kaapissani on yksi toinenkin puuterisävyinen paita sekä lohenpunainen puhvihihainen paita odottamassa esittelyä. Taitaa olla molemmilla kevättä rinnassa, kun tälläiset vaaleanpunaiset houkuttelee!:DREIGEN Juliane: I love how it looks like it could be straight off catwalk. 🙂 I got it from the Selected store in Tampere. It’s a Danish brand (Selected Femme) and I think they have stores around Scandinavia. You should check out their website (the link in my entry).Fruchtzwerg, Corrie, Jenni, Maria, Milla: Thanks guys, you are so sweet!:) This is definitely a different look from me.MissT: Voi kiitos. 🙂 Mullekin tuo musta-harmaa-valkoinen -look on se omin juttu, mutta rakastan hullutella muodilla ja vaatteilla. Harvemmin innostun kevään muodista, mutta puuteriroosa ja terälehdet iskivät ja lukaa katsellessani catwalk-kokoelmia. :)Joy: Kiitos!:)Kirsikka: Joo, olen hypistellyt tätä itsekin, kuvannut tämän mm. Tyyliagentteihin ihan kieli pitkällä. Nyt se on vihdoin minun ja vielä vika kappale alennuksessa. Oi tätä onnea! :)Tiltumaria, Janina: Kiitos kovasti. Awws, ootte ihania!:)Anonymous: Kiitos. Poseeraan yleensä aika jäykästi, mutta ehkä tämä asu inspiroi ottamaan hieman rennommin. :)Nelliina: En mäkään olis raskinut, jos tämä ei olisi ollut viimeisenä kappaleena alennuksessa. Täyshinnalla en olisi kyllä ostanut, vaikka ihana paita onkin. :)Linda: Kiitos. Välillä on kiva kokeilla jotakin erilaista, mutta kuitenkin omalla tyylillä. 🙂 Siksi en voinut lähteä ilman niittiranneketta liikenteeseen. ;)Alice: Thanks!:)Vimps: Kiitos kovasti, härpäkkeet toimii. 😉 Totta, yltiönaisellisuus ei minulle istu, aina pitää olla androgyynisyyttä mukana asussa kuin asussa.Winda, Neira: Kiitos, thanks!:)Annab: No voi vitsit. 😀 Oisit ostanut vaan! Tää on niin ihanan tuntuinen päälläkin, puuvilla on tosi kevyttä. :)Anonymous: Kiitos. Joo se on kieltämättä aika lyhyt, mutta pitää vaan opetella olemaan pyllistelemättä kaiken kansan näkyvillä. Joskus se teettää kyllä mulle ongelmia, kun olen sellainen häsäri ja ajattelematon. 😀 Mustat sukkikset onneks peittää!Anonymous: Kiitos kovasti. 🙂 Siltä hieman tuntuikin, kun menimme ottamaan näitä kuvia ihmisten ilmoille. :DRugaldiina: Kiitos hirmuisesti. 🙂 Kiva kuulla! :)Eyeliah, Snap and print: Thanks girls!:)Nancy: Thanks! It’s hard to wear pink but this powdery shade is my new favorite. It’s almost like white or cream, maybe that’s why. :DHöyhen, Anna, Juuli: Kiitos tytsyt!:)E: Pink is the new black? 😀 Thank you!Nylon: Voi kiitos. Minäkin ihastelin tätä toppia monet kerrat ja nyt se on vihdoin omani. 🙂 Hame on tosiaan Nellystä ja sitä saa myös valkoisen, eikä sitä ole hinnnallakaan pilattu. Ei muuta kuin tilaamaan!;)

 22. You look absolutely gorgeous in the last picture, especially. This looks devine on you. Girly looks great on you! -Jennie

 23. Harkitsin myöskin tuon hameen tilaamista, en ole vieläkään käyttänyt sitä lahjakorttia! se (hame, ei lahjakortti) sopii tuohon asuun kyllä hyvin, ihana 🙂

 24. Oh my gosh, this is like the most beautiful outfit that i’ve ever seen. You nailed it, once again.

 25. Patchesofsunshine, Are you there Karl? It’s me Lexi: Thanks guys! You’re sweet! :)Sarakissa: Tilaa pois! Kannattaa katsoa sitten tarkkaan ne mitat, otin itse koon S/M. Mietin myös pitkään tilaisinko tämän valkoisena, mutta mustassa ei ehkä näy lika niin pahasti. :)JEYQ: Thanks! Texture was the fact that made met get these in the first place. :)nn: Thank you so much!:)

 26. oh my god i can’t stop looking at your picture.. this outfit is just crazy i cant even write down how i feel about it.. im so on love!!! you’re gorgeous!Meho xx

 27. Have you ever heard the saying ” less is more”. In my opinion there´s just too mucj going on with the outfit, sorry! Jeanna.

 28. Tiuku: Kiitos, sitä tavoiteltiinkin. 🙂 Kiva, että se välittyy myös ruudun toisella puolelle. :)Jennin: Kiitos kovasti!:)Lulu: Aww, thanks!:)Saana: Thanks!:)Indie: Kiitti! ;)Meho: That’s so nice to hear. 🙂 Thank you!Anonymous: If you check out my usual style, I’m all about “less is more” and simple aesthetics but when I go out to party, I sometimes wanna go “all out”, you know. This is still very simple if you think about it (compared to ie. Susie Bubble), as I’m only wearing one accessory + my bag which I need in a a club to hold my personal items. I like the runway feel of this outfit.

 29. täydellinen asu. aivan ihana, mä en taida päästä ikinä yli tästä asusta! tuhansia sydämmiä!

 30. aivan ihana asukokonaisuus! ja noi kengät! ää apua. oon yrittäny kaikkialta etsiä tommosia kenkiä mutta huonolla menestyksellä :s saankos tiedustella että mistä oot nuo ostanut? =)

 31. Aliliisa: Kiitos ihanasta kommentista! <3Sushi: Thank you so much!:)Mirjam: Kiitos kovasti! Ne on ostettu Spirit Storesta tänä keväänä, tilattiin Helsigin myymälästä Tampereelle. Näitä on ollut myös Andiamossa ja Aleksi 13:ta tarjolla ja nyt saattaa löytyä jopa alesta!:) Muistaakseni saatavana myös tumman ruskeana. Toivottavasti löydät omasi!

 32. Oh wow. Really. WOW.From the ultra feminine ruffles to the edgy accessories, I'm way beyond speechless. ADORE your blog! XO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s