It was a Saturday night, I guess it makes it all right

I’m coughing like a madman and my voice is rather raspy but I’ve convinced myself that it just adds a sexy note to my presence. Nothing’s gonna stop me from having a good night tonight, dancing the night away and seeing some good friends. Whom, by the way, should arrive any minute now.
The outfit for the night is somewhat inspired by 80’s (theme for the club tonight)  as well, as I’m wearing a power suit-ish dress that I got in a dress swap from Ranna (she got my Rodebjer dress), vintage lace gloves and a my favorite hat.


Dress: Minimarket
Gloves: Vintage
Shoes: Bronx
Hat: Uniformal Warehouse via eBay
Ring: Stockmann

21 thoughts on “It was a Saturday night, I guess it makes it all right

  1. Oi että mitkä hanskat, ne sopii hattuun ja tyyliin mahtavasti, varsinkin tuon sormuksen kanssa! Ja sun hiukset on ihan kadehdittavan kivat 🙂

  2. I hope you get better soon! I also have been struggling with flu’s and colds all spring now..boring. But your dress is not boring at all even if I first thougt it was a vintage dress 😉

  3. Hei siitä sun AllSaintsin mekosta, että oliko laadukas? Katsoin heidän nettisivujaan ja oli kivoja vaatteita siellä joukossa. Mitä sanoisit hinta/laatu-suhteesta? Sitten osaisitko sanoa että pystyykö Monkia/Weekdaytä tilaamaan mistään muualta kuin Go 4 it vol. 2 putiikista? Luulisin että ei, mutta kysyn nyt kuitenkin. Tulee käytyä Tukholmassa valitettavan vähän. :(Kiitos vastauksista!:)

  4. Anonymous: Niin on ja seksikäs myös!:) Kiitos!:)Aliliisa: Kiitos kovasti. :)Styledrop: Kiitti, pitsihanskat olivat kyllä mahtava löytö! ;)La Mode is Rad: Thanks, I agree. ;)Sarakissa: Kiitos. 🙂 Tämän kuun Trendissä oli niin kivoja tukkaviritelmiä, että oli pakko kokeilla foliopatukoilla leikkimistä. Tää toimii aika kivasti ja mikä parasta, kampaus pysyy muutaman päivän kuosissaan. :)Jenni: Thanx!:) For those who are interested, I used foil to make the curls. ;)Sushi: Thanks!:)Sugar Kane: Thanks, babe! Indeed, and Prince himself is one sexy m-f! ;)Ida: Thank you. 🙂 I’m getting a bit better but today has required some extra sleeping and fatty foods to survive the after effects of heavy partying. This Minimarket dress does have a bit of a vintage feel, looks like it could be from the 80’s. In a good way, of course. :)MuuMuu: All Saintsilla on ainakin tosi hyvät materiaalit käytössä; tilaamani tuotteet olivat tosi mukavan tuntuisia ja kivan näköisiä päällä. Yhdessä topissa oli tosin hieman sauma alkanut purkautumaan (n. 1 cm matkalta), mutta sain sen helposti korjattua käsipelillä. Siellä on kyllä varsin ihania vaatteita tarjolla, mulle kelpais vaikka kaikki!:) Hinta ja laatusuhde on suurinpiirtein kohdallaan, ainakin sellaisten vaatteiden kohdalla missä on käytetty materiaalina villaa tai muita luonnonkuituja. Monkia ei taida saada muualta verkosta, mutta Weekdayn merkkejä Cheap Mondayta, Sunday Sunia, Kostymia, MTWTFSS ym. myy Nelly.com. Kannattaa tsekata sieltä. Olen nähnyt Cheap Mondayta myytävän myös Calirootsissa. Toivottavasti löydät etsimäsi!:)Anonymous: Mulla on kyllä sukkikset jalassa!:D Kiitti. :)Linda sofia: Kiitos kovasti!:)

  5. Kiitoa Anna-Maria vastauksesta! Tuosta Nelly.comista vielä, olen kyllä vieraillut siellä aikaisemminkin mutta en ole tullut huomanneeksi noita merkkejä mitä mainitsit. Tiedätkö onko Cheap Mondayn vaatteet yhtä hyvälaatuisia kuin esim. Monkin? En enää jaksaisi niitä H&M rättejä:) MTWTFSS en kyllä löytänyt Nellyltä, onko sitä siellä tosiaan myynnissä? Vai olinko vain sokea:)

  6. Ihanaa nähdä sinun hymyilevän! Hymy pukee sinua!Mekko on upea – jälleen kerran! – vaikka huikean lyhyt onkin. Mutta lämpimien ilmojen kunniaksi!

  7. Winda: Kiitos. :)Xs: Thanks! Oh boy, I did!;)MuuMuu: Eipä kestä. 🙂 Monki on Cheap Mondaystä lähtöisin tai siis ikäänkuin sen sisarmerkki, ja uskoisin tuotteiden tulevan myös samalta tehtaalta. Ovat olleet kyllä molemmat merkit (tai no kaikki Weekdayn alamerkit) aina yhtä hyvälaatuisia. 🙂 Piti itseasissa tarkistaa, se yksi mun harmaa hame olikin merkkiä "Monday", joten on kai Cheap Mondayn alamerkki ja löytyy siis Nellystäkin Cheap Mondayn vaatteiden alta. Sori, muistin sen olleen MTWTFSS, joka on samanmoinen "alamerkki". 😀 Ei niitä H&M:n rättejä kyllä jaksa, laatuun saa usein pettyä ja ovat niin tylsiäkin. Weekday on kyllä ihan paras kauppa, jos vain käyt joskus Tukholmassa!:)Vimps: Kiitos, olen yrittänyt viime aikoina saada vähän hymyä kuviin, kun usein nuo kuvaustilanteet on aika hauskoja. Mekko on kyllä aika lyhyt, mutta peittää juuri ne kriittiset kohdat olematta mitenkään liian paljastava. 🙂

  8. Anna-Maria, joo kiitokset vastauksesta!:) On ilmeisesti niin paljon eri sisarmerkkejä yms. että ei ihmekkään että menee sekaisin.:D Mutta nyt ymmärsin enemmän, ja tosiaan, pakko mennä seuraavalla Tukholman käynnillä käymään Weekday:ssä! Go 4 it vol. 2 putiikissa olenkin asioinut mutta tekee mieli päästä itse paikan päälle kattomaan suurta valikoimaa halvempien hintojen kera! Voi kun pääsisikin useammin käymään Tukholmassa!

  9. MuuMuu: Eipä kestä!:) Siihen tuoteperheeseen tosiaan kuuluu aika monta merkkiä. 🙂 Weekday on ihan MUST SEE Tukholmassa, suosittelen sitä kaikille siellä vieraileville!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s