Time machine

I’m finally wearing my self-made harem pants the way I wanted to wear them originally: with heels, fitted jacket and a lose t-shirt tucked in the pants. Whilst walking around town today, I did feel some curious eyes burning on me, like I’d have this huge diaper in my pants. I could care less though cause these are way comfy, and the right kind of pants for warm spring days like today (+20 Celcius wohoo!). The background of the picture fits perfectly to theme too, looking like a time machine that’s gonna take me right back to this era.
Enjoy your day!

Jacket: JSFN
Wrinkled t-shirt: MTWTFSS
Harem pants: Self-made
Shoes: Vagabond
Ring: Kalevala Koru

29 thoughts on “Time machine

 1. Ihana asu! Olen vasta hiljattain ruvennut lukemaan blogiasi ja pidänkin tästä erityisen paljon, sinulla on hyvä vaatemaku!;-)Olisin kysynyt tuosta JSFN nahkatakista, että mitä mieltä olet ollut siitä? Itse olen kanssa miettinyt sen ostamista. Olen etsinyt lähinnä laadukasta nahkatakkia jonka takia en ole juuri elloksen sivuille päätynyt… Onko hintansa arvoinen? Entä mitä sanoisit hinta/laatu suhteesta? Sehän on tällä hetkellä vielä -30% alessa JSFN sivuilla!

 2. Ihana asu! Olen vasta hiljattain ruvennut lukemaan blogiasi ja pidänkin tästä erityisen paljon, sinulla on hyvä vaatemaku!;-)Olisin kysynyt tuosta JSFN nahkatakista, että mitä mieltä olet ollut siitä? Itse olen kanssa miettinyt sen ostamista. Olen etsinyt lähinnä laadukasta nahkatakkia jonka takia en ole juuri elloksen sivuille päätynyt… Onko hintansa arvoinen? Entä mitä sanoisit hinta/laatu suhteesta? Sehän on tällä hetkellä vielä -30% alessa JSFN sivuilla!

 3. Ihana asu! Olen vasta hiljattain ruvennut lukemaan blogiasi ja pidänkin tästä erityisen paljon, sinulla on hyvä vaatemaku!;-)Olisin kysynyt tuosta JSFN nahkatakista, että mitä mieltä olet ollut siitä? Itse olen kanssa miettinyt sen ostamista. Olen etsinyt lähinnä laadukasta nahkatakkia jonka takia en ole juuri elloksen sivuille päätynyt… Onko hintansa arvoinen? Entä mitä sanoisit hinta/laatu suhteesta? Sehän on tällä hetkellä vielä -30% alessa JSFN sivuilla!

 4. Muu&Muu: Kiitos kovasti ja mukava, että pidät blogistani! Tervetuloa seurailemaan myös jatkossa. 🙂 Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon JSFN:n nahkatakkiin! Itselläni on tuosta koko 36 (mun normikoko) ja se istui ihan täydellisesti – Elloksen vaatteet kun ovat usein kokoa liian isoja, niin tämä oli juuri oman kokoiseni. Nahka on todella pehmeää ja takki on tarpeeksi pitkä selästä (ei kuitenkaan liian pitkä); monet takit kun ovat niin kippanoita, ettei niitä voi pitää syksyllä/keväällä saamatta flunssaa. Takki on tosi monikäyttöinen, näyttää hyvältä auki ja kiinni tai auki puolittain. 🙂 Olen pitänyt sitä myös kiinni vain pelkillä uloimmilla napeilla (vetoketju auki) ja silloin siihen tulee hauska kaksoisvetoketju-efekti etumukseen. Ostin omani -50% alesta, mutta olisin maksanut tästä enemmänkin. Helteessä tämä on ehkä liian kuuma, mutta eihän kukaan nahkatakkia silloin pidäkään. Sopii hyvin siis kevääseen/syksyyn/kesäiltoihin ja talvella ehkä Etelä-Suomeen villapaidan ja kaulahuivin kanssa. Suosittelen siis takin ostoa!:) ps. Ellos ei sitten maksa mulle tästä hehkutuksesta, olen vain rakastunut omaani niin tulenpalavasti!

 5. Anna-Maria, kiitos vastauksesta! Jos olisi normaalihintainen niin saisin varmaan itsekkin -50%, mutta kun alennetuista tuotteista ei taida saada enään alennusta… Olisi pitänyt olla aikaisemmin liikkeellä. :-)Kommenttiesi jälkeen minunkin on ehkä pakko laittaa se tilaukseen… On se kumma kun ihminen aina luulee että kalliilla saa vain hyvää, ja sivuuttaa sitten tälläiset “halvemmat” paikat!JSFN kuvissa tuo takki näyttää kovin kiiltävältä, mutta taitaa olla tuollainen matta kuin sinun kuvissasi? Juu ei ole tarkoitus ihan kesäkäyttöön tulla, paitsi tietysti viileinä päivinä/iltoina. Tarkoitus olisi juuri hankkia monikäyttöinen nahkatakki, mikä kestäisi pitkään. 🙂

 6. Anna-Maria, kiitos vastauksesta! Jos olisi normaalihintainen niin saisin varmaan itsekkin -50%, mutta kun alennetuista tuotteista ei taida saada enään alennusta… Olisi pitänyt olla aikaisemmin liikkeellä. :-)Kommenttiesi jälkeen minunkin on ehkä pakko laittaa se tilaukseen… On se kumma kun ihminen aina luulee että kalliilla saa vain hyvää, ja sivuuttaa sitten tälläiset “halvemmat” paikat!JSFN kuvissa tuo takki näyttää kovin kiiltävältä, mutta taitaa olla tuollainen matta kuin sinun kuvissasi? Juu ei ole tarkoitus ihan kesäkäyttöön tulla, paitsi tietysti viileinä päivinä/iltoina. Tarkoitus olisi juuri hankkia monikäyttöinen nahkatakki, mikä kestäisi pitkään. 🙂

 7. Anna-Maria, kiitos vastauksesta! Jos olisi normaalihintainen niin saisin varmaan itsekkin -50%, mutta kun alennetuista tuotteista ei taida saada enään alennusta… Olisi pitänyt olla aikaisemmin liikkeellä. :-)Kommenttiesi jälkeen minunkin on ehkä pakko laittaa se tilaukseen… On se kumma kun ihminen aina luulee että kalliilla saa vain hyvää, ja sivuuttaa sitten tälläiset “halvemmat” paikat!JSFN kuvissa tuo takki näyttää kovin kiiltävältä, mutta taitaa olla tuollainen matta kuin sinun kuvissasi? Juu ei ole tarkoitus ihan kesäkäyttöön tulla, paitsi tietysti viileinä päivinä/iltoina. Tarkoitus olisi juuri hankkia monikäyttöinen nahkatakki, mikä kestäisi pitkään. 🙂

 8. Muu&muu: Eipä kestä, tätähän varten blogit on just hyviä infolähteitä. 🙂 Katsastin tuon Elloksen takin mikä siellä nyt on myynnissä (se on hieman uudempi malli kuin minun, ostin omani viime vuonna), niin se takin pinta taitaa olla hieman eri käsittelyllä tehty, mutta on juuri sellaista hieman kulutetun oloista nahkaa mitä rakastan. Katselinkin tuota takkia kuvastossa ja mietin, että tuohon uuteen versioon on tehty ihanan pintakäsittelyn lisäksi myös nepparit kauluksiin niin, että kaulukset saa napitettua levälleen/auki. Mun versiossa ei sitä valitettavasti ole. Takin malli/istuvuus on kuitenkin täsmälleen sama ja lupaan, että se toimii! 🙂

 9. ps. Tämäkin takki näytti kiiltävämmältä netissä, ne kun kuvaa tuotteet jonkun ihme loistevalon alla. 😀

 10. mahtava asu, oon niin kateellinen sulle, sul on aina kaikki sellaset vaatteet, joist mä haaveilen 😉

 11. They are one of the best pairs of hareem trousers I’ve seen, I love them! I’d quite like a time machine… haha

 12. Looks nice! DC pants are really comfy and stylish if you wear them right. I think I have the same jacket by the way 🙂

 13. Vedän aiemmat sanani takaisin sillä housut näyttävät tosi hyvältä. Ja teepparin puuterisävy on ihana. Hienoja kuvia ja onnistunut meikki! Huulipuna on ikäänkuin yksi accessoire lisää. Niin muuten btw kun taannoin kyselit, asun Etelä-Ranskassa melkein Välimeren rannalla.

 14. Haaremihousut taitavat olla vielä tosi monille vähän ihmeellinen näky: mun parhaan kaverin poikaystävä oli tiedustellut häneltä mut viimeksi nähtyään, et oliko mulla ihan kunnon housut jalassa vai mitkä ihmeet ne oli (siis just haaremihousut) 😀 Todella kiva asu!

 15. Sulla on mieletön tyyli, jokainen asia jota suosit asuissa edustaa myös mun käsityksiä hyvästä tyylistä ja silti onnistut yllättämään jokaisessa postauksessasi positiivisesti. 🙂 En pitänyt tyylistäsi niin paljon blogisi alkumetreillä, mutta olet tehnyt ihan mielettömän harppauksen oikeaan suuntaan ja olen iloinen, että olen kärsivällisesti seurannut sitä. Jotenkin onnistut saamaan kaikki asusi näyttämään hyviltä ja ne eivät taatusti näyttäisi samalta jonkun muun päällä. Eli pidä yllä upeaa tyyliäsi ja kehitä sitä – jos se nyt enää on edes mahdollista!

 16. Tiltumaria: Kiitti! Onneks mun vaatekaapin antimet eivät ole mitään kovin kallista high fashionia, joten ne on helposti saatavissa. Shoppailen tosin enimmäkseen Tukholmassa ja netissä, joten jos sinne on pääsy, niin samankaltaisia vaatteita löytää kyllä. :)She’s dressing up: Thanks! I guess my DIY project succeeded, then. Heh, I’ve always wanted to use the “time machine” as a background for my pictures!Claudia: Thanks!!:)Irene: Kiitti!:)Petra: Hmm, I’m not that great but sure I can help!:) Thanks!Ida: Thanks! 🙂 They are super comfy indeed. That’s cool, we are jacket twins!Cafe noir: Kiitos. 🙂 Joo, se asu missä nuo esiintyivät ekan kerran ei ollut oikein kunnolla balansoitu, kun halusin vaan äkkiä ottaa kuvan tuotoksistani ja yhdistin ne työasun yläosaan. Näin keväällä nuo pääsevät paremmin oikeuksiinsa, kun lahkeet saa rullattua ylemmäs ja yläosakin näkyy. Oi, Etelä-Ranska kuulostaa ihanalta!:)E: Kiitos kovasti!:)Laura: Voi kiitos!:)Aurora: Kiitti ja todellakin!:D Sain kyllä kummia katseita osakseni, mutta who cares! Nää on niin ihanan tuntuiset päällä!!Printeps: Kiva kuulla. 🙂 Viittaatko vanhaan blogiin vai tämän blogin alkumetreihin? Vanha blogi tekisi mieli melkein pistää salasanalliseksi, kun en osannut silloin vielä tehdä yhtään kuvankäsittelyä ja muutenkin kuvat oli otettu mun vanhalla kameralla. Sama oli tämän blogin alkumetreillä, uuden kameran hommaaminen ja bloggeriin siirtyminen kyllä kannatti! Olin tämän blogin alkutaipaleella ihan Gossip Girlin lumoissa ja mekkomaniassa, mutta huomasin ettei se ollutkaan ihan mun juttu. ;)Palasin vanhaan ja tuttuun rokkityyliin, koska se on toiminut ja ollut osa mua aina. 🙂 Kiva, että tykkäät blogista ja tervetuloa seurailemaan jatkossakin!!Antonia: Thank you very much!:)Venila kostis: Glad to hear that, thanks!:)Styledigger: The jacket is my fave! Thanks girl! :)Alexandra: Thank you! All these lovely comments make me want to try out my sewing skills some more. 🙂

 17. You did a great job with the harem pants!I’m so skeptical about wearing those kinds but you make them look good!xoxomiss neirahttp://missneira.com

 18. You have a terrible sense of fashion and that looks stupid. Please try looking like a normal, respectable human being.

 19. Neira: Thank you. 🙂 I was skeptical to at first but surprinsigly they are so comfy and fit my body. :DAnonymous: No way! I will never bring myself to being a boring and normal person. What is “normal” anyway in fashion? There is no such thing, unless you want to follow the grey masses. This is my individual fashion sense. I must say, you provided me the best laughs of today, thank you for that. 😀

 20. you have an awesome fashion sense, you make it your own and you ACTUALLY make your own as well haha you’re obviously not listening to stupidity, keep doing what you’re doing! =)xoxoneirahttp://missneira.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s