Springspiration

Since today’s weather was so fine and everyone else had abandoned the city for the Easter holidays, my boyfriend and I decided to go for a little walk and look for some good photo shooting locations. We didn’t have to walk to far when we spotted this messy construction zone at a yard of an old hotel. The contrast between the constuction junk and the amazing 1920’s building was somehow very attractive: a mix of old and new, ugly and beautiful. Just perfect!


Leather jacket: JSFN
Top with straps: Sunday Sun
Cardigan (buttoned crooked on purpose): MTWTFSS
Jeans: Crocker
Shoes: Global Essentials
Bag: Saddler
Ring: Kalevala Koru

Nice sunny days like this make me want to dig in my closet for more spring type clothes. These white jeans, that I’ve tapered myself, haven’t seen the light of day in a long long time but are as springy as springy can get. It’s fun to realize how something you wore back in 2002 and thought wouldn’t come back this soon, seems so fresh again (I also have a pair of pink skinny jeans from the same era waiting for the right moment to arrive. Me + pink = scary, eh?). The sunshine also lured the leather jacket and the Cherry Bon Bons to come out of my closet, giving the just the right splash of color for the outfit. Oh how I missed you spring!

16 thoughts on “Springspiration

  1. Kiva asu! Niistä edellisen postauksen kengistä vielä ( Hitsi kun en asu Tampereella 😦 )että mitä mahtavat maksaa alen kanssa? Ja sattuisitko muistamaan mitä kokoja vielä jäljellä? Mahtoiko olla mitään isompia (Minulla 40/41 jalka) Kiitos vastauksesta. 🙂

  2. Sushi: Thank you. Now that spring is here, I think they will get more wear. :)Mee: Taisivat olla puoleen hintaan…eli olisivatko olleet siinä satasen kieppeillä. Tais olla juurikin pieniä ja isoja kokoja jäljellä jos oikein näin, mutta varma en ole. Niitä ei kovin montaa tilattu tänne Tampereen Andiamoon. Saappaita oli myynnissä myös Brandosilla, mutta enää jäljellä vain kokoa 38. 😦 Niiden mallin nimi on Dory eli jos googlettaa Bronx Dory (Fringe), jotain voi löytyä. Nopeasti googlattuna löytyi ainakin täältä: http://www.amazon.co.uk/Bronx-Dory-Fringe-Black-Leather/dp/B001LTZ86A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&m=ALQ7GXTKBF229&s=clothing&qid=1239613409&sr=1-2 ja kokojakin on.Voin toki yrittää käydä katsomassa Andiamossa, että vieläkö niitä on, jos ne voisi vaikka tilata paikalliseen Andiaamoon? Toivottavasti saappaat löytyvät!:)

  3. HAh I loooove how you buttoned the cardigan crooked! falling more and more in love with your blog ❤ and you're in Myspace Muse in WWW! 😀 congrats!

  4. Mee: Eipä kestä, palaan asiaan kunhan ehdin käydä Andiamossa. :)Shini: Haha yeah, it’s fun making normal clothes have that little extra umph in them by buttoning them wrong etc. I’m glad you like my blog. 🙂 I’ve actually been inspired by you a lot lately. Also, thanks for bringing to my attention the WWW thing, they never emailed me that they chose me as their Myspace Muse. :DTaste of Vogue: Oh thank you!:) When I tell this to my lovely photographer, it will make him very happy. ;)Sugar Kane: Me too.. it’s weird cause in a way they are so early 2000 but still so fresh. I’m sure you know the location, it was great indeed. ;)FreeTEYme: Thank you!:O)

  5. Onpas kauniita kuvia, värit ja valo!Sulla kun on nuo kuvat isompina, niin kerropa jos ehdit, html-hälmölle, että onko ainut mahdollisuus saada isommat kuvat lataamalla ulkopuolisen palvelimen kautta? Kiits!

  6. Linda sofia: Voi kiitos. :)Joy: Kiitos kovasti..täytyykin kiitellä myös valokuvaajaani. 😉 Laitoin sun blogin puolelle jo ohjetta, mutta tässä vielä uudestaan jos joku muunkin on ihmetellyt asiaa:Kuvat saa suuremmaksi laittamalla ne tosiaan eri palvelimelle (mulla käytössä imageshack ja tinypic), otan sieltä suoran kuvan osoitteen (direct link) ja laitan bloggerin puolelle ensin kuvaa varten html-koodin (tekstiä kirjoittaessa siirry “muokkaa html-koodia” -puolelle) ja laitan siihen sen kuvan web-osoitteen. En pysty tähän kommenttiboksiin kirjoittamaan sitä html-koodia (blogger valittaa rikkinäisestä koodista), mutta täältä löytyy koodi ja ohje: http://www.w3schools.com/htmL/html_images.aspKts. kohta The Image Tag and the Src Attribute, kopsaat ton koodin ja lisäät noiden kahden “” väliin sen sun kuvan suoran osoitteen. Sitten kun siirryt bloggerissa takaisin kirjoittamaan sinne normallille “Luo”-puolelle, sen kuvan pitäisi aueta sinne isona. Olikohan nyt liian vaikeasti selitetty? 🙂

  7. Tosi hienot kuvat ja kaunis valaistus, kevät tulee siis sinnekin! Ihana yhdistelmä noi kengät ja valkoiset farkut mustan ja harmaan kanssa. Inspiroivaa! Palasin juuri työkeikalta (jossa ei pukeuduta käytännön syistä muuten kuin ainaiseen yhdistelmään lenkkarit+farkut+toppatakki), joten oikeat vaatteet ja niistä välittyvä naisellisuus saivat minut päättämään että nyt penkomaan kaappia, vaikka onkin lepopäivä ei ole mitään syytä nynnyillä pyjamassa! Thanks girl!

  8. Cafe noir: Kiitos. 🙂 Kevät tulee kovaa vauhtia, kuulemma sinivuokotkin alkoivat jo kukkia tuolla maalla. 🙂 Kirsikkaiset kengät pääsee väriloistoonsa juurikin valkoisen kanssa, vaikka kaikki onkin silti aika hillittyä mun garderoobissa. Mä hengailen pyjamassa kyllä kotosalla, mutta jos pitää pistäytyä ulos, niin panostan aina pukeutumiseen ja meikkiin. Silloin tuntee voivansakin paljon paremmin, kun on laittautunut ja harkinnut asun huolella. 🙂 Ei muuta kuin pekomaan sitä kaappia!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s