Mesmerize with your eyes now

Months of anticipation…finally it’s here…tonight Clan of Xymox is playing in my city. IN MY CITY of all the Finnish cities, can you imagine?! For those of you who are not familiar with the band, Clan of Xymox is an old 80’s goth/dark wave band but with rather dancey tunes. I recommend listening to Louise, Muscoviet Mosquito, and Heroes as samples. After the show the goth club Schatten is going to be in action, the same one I have attended a couple of times now.As goes for tonight’s outfit, it’s not hard to guess which collection I was inspired by once again. Ricardo Tisci’s creations for Givenchy’s fall RTW 08 just has that romatic, vampire like goth tone to it which is perfect for tonight. I’m wearing mostly second hand finds; a ruffled shirt I picked up recently from the local second hand store and a year old distressed, high waisted leather skirt which I shortened just couple of hours ago.

Ruffle shirt: Second hand
Leather skirt: Second hand
Sandals: Bronx
Clutch: Vintage
Jewellery: Kalevala Koru & H&M

It’s strange how light it is outside; these pictures were taken at 7 pm and there is still enough light to take pictures (that hasn’t happened since last summer). The thermometer also hit +7 Celcius earlier in the day, so now I can officially say that yes, spring is here. For good, I hope.

16 thoughts on “Mesmerize with your eyes now

  1. That blouse is beeaaautiful. I can’t believe you are daring to go out without tights, though! 🙂 I have to compliment your hair as well. It seems really versatile since you can have the “the short”-look as well.

  2. Love your outfit, the chains look great in bronze! Too bad I couldn’t make it to Yo-talo tonight, but I’m sure you have a great goth time!

  3. Oot varmaan vastannut tähän jo muutaman kerran, mutta onko nuo kengät mukavat? Ajattelin itse ostaa samanlaiset kun on niin makeat, joten jonkun pitempään niitä käyttäneen kokemukset olisi kultaa 🙂 Vaikka toki jokaisella erilaista.

  4. näytät ihan älyttömän hyvältä:) miten muute tuollaisen nahkahameen lyhentäminen onnistuu? ite oon harkinnu vieväni oman kirppikseltä ostamani nahkahameen ompelijalle (se on aavistuksen liian pitkä) ku mulla ei oo ompelukonetta enkä varmaan osaiskaan tehä sille ite mitään:>

  5. Mahtava nahkahame! Itse kyttään kovasti aina kirpputoreilla nahkahameita tuunattavaksi, sopivaa en ole vielä löytänyt.. Niin ja upea asu jälleen kerran 🙂

  6. Corrie: Thanks! I did, the night was so much fun. Now I’ve been trying to sleep Friday’s tiredness off hehe.Suna: Thanks! I’m actually wearing skin colored tights, they just don’t show in the pictures. I was quite cold walking back home though cause it started to rain. 😦 I always change my shoes at the club, so my combat boot were serving me in the pouring rain. About the hair, that’s one of the reasonw why I don’t want to cut it, at least not yet. ;)Sugar Kane: Thank you. I don’t do gold so much, bronze works much better for me. It was fun alright! You should have been there!Ciara: Thank you so much!!Tiltumaria: Tää koru on löytänyt ihan uuden ulottuvuuden Givenchyn myötä. Koru on siis ikivanha alesta ostettu ketjuröykkiö, mutta toimii nyt niin loistavasti. 🙂 Kiitos kovasti!Lindasofia: Voi kiitos!:) *Punastelee*…Anonymous: Yllätyksekseni on! Oon tanssinut noilla monta tuntia putkeen, eikä ole sattunut. Tosin perjantain keikalla noilla paikallaan seisominen ei ollut ihan paras idea, mut mulla tulee keikoilla jalat kipeäksi ihan lättäpohjaisissakin kengissä. Jos siis pidät jalat liikkeessä, kävelet tai tanssit ja et seiso paria tuntia paikallasi, niin ei tunnu missään. Ihan unelmat jalassa siis. 🙂 Kannattaa tosin hommata sellaiset geelipädit (apteekista saa parhaat) tuonne päkiän alle, nahkainen pohja kun muuten liian liukas ja varpaat “lumpsahtaa” ulos. Käytän niitä joka korkokengissä muutenkin. Suosittelen! :)Girzi; Kiitti! Lyhentäminen oli tosi helppoa, mutta mulla tosin on apuna ompelukone. Katso ensin sopiva pituus, että kuinka lyhyen siitä haluat. Sitten käännät alahelman nuppareilla sisäpuolelle hametta ja ompelet sauman n. 1cm-1.5cm päähän taitoskohdasta. Leikkaa ylimääräinen nahka pois aika läheltä saumaa (nahka kun ei purkaannu), samoin alushameesta jos sellainen on. Päättele alushame, jos koet sen tarpeelliseksi. Ei ollenkaan vaikea homma, jos vaan on tarpeeksi jykevä kotikone ompelemaan nahkaa. Mulla on Husqvarna Viking, enkä käyttänyt edes mun nahkatallaa tai neulaa tuohon hommaan. 🙂 Toivottavasti projektisi onnistuu!Wikke: Kiitos. 🙂 Mäkin hain monet kirpparit läpi, kunnes sopiva löytyi. Tämäkin versio lojui kaapissa pitkään, kun en voinut lyhtentää sitä mun vanhalla ompelukoneella.La Tasche: Thank you!:)Montse: Oh, thank you!:O)

  7. Mietin kans tuota mukavuuskysymystä, ihan kiinnosti, kun pohdin noitakin vaihtoehtona superpäheille kesäkoroille 😛 Nimimerkillä se etsintä vieläkin käynnissä 😀 Että kiitos siis vastauksesta varsinaisen kysyjänkin puolesta 😛

  8. Snapandprint: Thank you! 🙂 Fierce & classy at the same time, that is an interesting combo. 😉 Oh, I love my shoe babies too!!Maria: Juups, eipäs kestä. 🙂 En kuitenkaan siis lähtis noilla mitään 10 kilometrin lenkkiä tekemään, siihen mulla on Dinskon matalammat kiilakortko gladiaattorit kaapissa. Tai no, en ole kyllä testannut noilla kuin tuota tanssimista ja klubeilla pörräilyä toistaiseksi. Tulis jo se kesä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s