Mesmerize with your eyes now

Months of anticipation…finally it’s here…tonight Clan of Xymox is playing in my city. IN MY CITY of all the Finnish cities, can you imagine?! For those of you who are not familiar with the band, Clan of Xymox is an old 80’s goth/dark wave band but with rather dancey tunes. I recommend listening to Louise, Muscoviet Mosquito, and Heroes as samples. After the show the goth club Schatten is going to be in action, the same one I have attended a couple of times now.As goes for tonight’s outfit, it’s not hard to guess which collection I was inspired by once again. Ricardo Tisci’s creations for Givenchy’s fall RTW 08 just has that romatic, vampire like goth tone to it which is perfect for tonight. I’m wearing mostly second hand finds; a ruffled shirt I picked up recently from the local second hand store and a year old distressed, high waisted leather skirt which I shortened just couple of hours ago.

Ruffle shirt: Second hand
Leather skirt: Second hand
Sandals: Bronx
Clutch: Vintage
Jewellery: Kalevala Koru & H&M

It’s strange how light it is outside; these pictures were taken at 7 pm and there is still enough light to take pictures (that hasn’t happened since last summer). The thermometer also hit +7 Celcius earlier in the day, so now I can officially say that yes, spring is here. For good, I hope.

16 thoughts on “Mesmerize with your eyes now

  1. That blouse is beeaaautiful. I can’t believe you are daring to go out without tights, though! 🙂 I have to compliment your hair as well. It seems really versatile since you can have the “the short”-look as well.

  2. Love your outfit, the chains look great in bronze! Too bad I couldn’t make it to Yo-talo tonight, but I’m sure you have a great goth time!

  3. Oot varmaan vastannut tĂ€hĂ€n jo muutaman kerran, mutta onko nuo kengĂ€t mukavat? Ajattelin itse ostaa samanlaiset kun on niin makeat, joten jonkun pitempÀÀn niitĂ€ kĂ€yttĂ€neen kokemukset olisi kultaa 🙂 Vaikka toki jokaisella erilaista.

  4. nÀytÀt ihan ÀlyttömÀn hyvÀltÀ:) miten muute tuollaisen nahkahameen lyhentÀminen onnistuu? ite oon harkinnu vievÀni oman kirppikseltÀ ostamani nahkahameen ompelijalle (se on aavistuksen liian pitkÀ) ku mulla ei oo ompelukonetta enkÀ varmaan osaiskaan tehÀ sille ite mitÀÀn:>

  5. Mahtava nahkahame! Itse kyttÀÀn kovasti aina kirpputoreilla nahkahameita tuunattavaksi, sopivaa en ole vielĂ€ löytĂ€nyt.. Niin ja upea asu jĂ€lleen kerran 🙂

  6. Corrie: Thanks! I did, the night was so much fun. Now I’ve been trying to sleep Friday’s tiredness off hehe.Suna: Thanks! I’m actually wearing skin colored tights, they just don’t show in the pictures. I was quite cold walking back home though cause it started to rain. 😩 I always change my shoes at the club, so my combat boot were serving me in the pouring rain. About the hair, that’s one of the reasonw why I don’t want to cut it, at least not yet. ;)Sugar Kane: Thank you. I don’t do gold so much, bronze works much better for me. It was fun alright! You should have been there!Ciara: Thank you so much!!Tiltumaria: TÀÀ koru on löytĂ€nyt ihan uuden ulottuvuuden Givenchyn myötĂ€. Koru on siis ikivanha alesta ostettu ketjuröykkiö, mutta toimii nyt niin loistavasti. 🙂 Kiitos kovasti!Lindasofia: Voi kiitos!:) *Punastelee*…Anonymous: YllĂ€tyksekseni on! Oon tanssinut noilla monta tuntia putkeen, eikĂ€ ole sattunut. Tosin perjantain keikalla noilla paikallaan seisominen ei ollut ihan paras idea, mut mulla tulee keikoilla jalat kipeĂ€ksi ihan lĂ€ttĂ€pohjaisissakin kengissĂ€. Jos siis pidĂ€t jalat liikkeessĂ€, kĂ€velet tai tanssit ja et seiso paria tuntia paikallasi, niin ei tunnu missÀÀn. Ihan unelmat jalassa siis. 🙂 Kannattaa tosin hommata sellaiset geelipĂ€dit (apteekista saa parhaat) tuonne pĂ€kiĂ€n alle, nahkainen pohja kun muuten liian liukas ja varpaat “lumpsahtaa” ulos. KĂ€ytĂ€n niitĂ€ joka korkokengissĂ€ muutenkin. Suosittelen! :)Girzi; Kiitti! LyhentĂ€minen oli tosi helppoa, mutta mulla tosin on apuna ompelukone. Katso ensin sopiva pituus, ettĂ€ kuinka lyhyen siitĂ€ haluat. Sitten kÀÀnnĂ€t alahelman nuppareilla sisĂ€puolelle hametta ja ompelet sauman n. 1cm-1.5cm pÀÀhĂ€n taitoskohdasta. Leikkaa ylimÀÀrĂ€inen nahka pois aika lĂ€heltĂ€ saumaa (nahka kun ei purkaannu), samoin alushameesta jos sellainen on. PÀÀttele alushame, jos koet sen tarpeelliseksi. Ei ollenkaan vaikea homma, jos vaan on tarpeeksi jykevĂ€ kotikone ompelemaan nahkaa. Mulla on Husqvarna Viking, enkĂ€ kĂ€yttĂ€nyt edes mun nahkatallaa tai neulaa tuohon hommaan. 🙂 Toivottavasti projektisi onnistuu!Wikke: Kiitos. 🙂 MĂ€kin hain monet kirpparit lĂ€pi, kunnes sopiva löytyi. TĂ€mĂ€kin versio lojui kaapissa pitkÀÀn, kun en voinut lyhtentÀÀ sitĂ€ mun vanhalla ompelukoneella.La Tasche: Thank you!:)Montse: Oh, thank you!:O)

  7. Mietin kans tuota mukavuuskysymystĂ€, ihan kiinnosti, kun pohdin noitakin vaihtoehtona superpĂ€heille kesĂ€koroille 😛 NimimerkillĂ€ se etsintĂ€ vielĂ€kin kĂ€ynnissĂ€ 😀 EttĂ€ kiitos siis vastauksesta varsinaisen kysyjĂ€nkin puolesta 😛

  8. Snapandprint: Thank you! 🙂 Fierce & classy at the same time, that is an interesting combo. 😉 Oh, I love my shoe babies too!!Maria: Juups, eipĂ€s kestĂ€. 🙂 En kuitenkaan siis lĂ€htis noilla mitÀÀn 10 kilometrin lenkkiĂ€ tekemÀÀn, siihen mulla on Dinskon matalammat kiilakortko gladiaattorit kaapissa. Tai no, en ole kyllĂ€ testannut noilla kuin tuota tanssimista ja klubeilla pörrĂ€ilyĂ€ toistaiseksi. Tulis jo se kesĂ€!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s