The carrot pants

“Life in the 90’s is paranoid…” Tonight I’m attending a 90’s night at the Club Vintage and thought of dressing accordingly but with a modern twist, of course. Last time I went all out with the 90’s theme, some people thought I was serious – where is you sense of humor, folks? This time I am actually semi-serious because these stone washed carrot pants I scored for one Euro, are indeed really cool and will totally be a part of my relaxed look in the summer. They hide my feminine curves so perfectly, in a similar way that the so called “boyfriend jeans” do the trick. Oh so 90’s, yet so…today!

Jeans: Second hand
Blazer: MTWTFSS
Tank top: Vailent
Sandals: Bronx
Backpack: Second hand
Ring: Marc by Marc Jacobs
via eBay

22 thoughts on “The carrot pants

 1. Wow! Just.. wow!You know, today I was totally lacking inspiration and what did I do – I came here to browse your archieves, and it soothed my mind a bit 😛 I was somewhat back on track, though I’m still having a minor wardrobe crisis :F But anyways, thanks for the inspiration 🙂

 2. noi housut on loppupeleis aika kauheet mut siks just hyvät:P sie kannat noi tosi hyvin, ei noi kaikille sopis:P iteki tykkään käyttää välillä iha överivaatteita, mm. neonkeltaista takkia tai legginsejä:D mun motto onki et "mikä tahansa voi näyttää hyvältä, kunhan sen pitää asenteella":>

 3. Haa mulla tulee jostain syystä mieleen Leevien biisi muotitietoinen, “oli kaikilla kavereilla jamekset, minäkin ostin sellaiset, ne oli ylhäältä leveet ja alhaalta pillit..” vaikkei sun tapauksessa voi kyllä puhua siitä että kaikilla muilla olis ;D Mutta todella hyvältä näyttää!Ihastuin muuten niin paljon noihin kenkiisi, että kävin elloksella kurkkimassa ja mokkanahkaisia versioita sattui olemaan mun koossa, sain ne vielä -50% alella! Tosin ne tulevat vasta toukokuussa, mutta se ehkä onkin järkevämpää, kun en täällä oulussa voisi niitä kuitenkaan vielä käyttää..Andiamossa näin samanlaisia, mutta niissä ei ollut kiilakorkoa, vaan puukorko.Ja kiitos taas inspiroivista kuvista 🙂

 4. ah love the idea of going semi-90’s! 😀 the shoes really make it TODAY, and the pants are so screaming 1994! love it.

 5. siis niin karmean malliset housut.. mutta kuinka ne sopiikin sulle NIIIN hyvin! todella makeen näkönen look, oon aika katkera kun saat kaiken näyttään niin hyvältä 🙂 😀

 6. Uuuu, miten mahtavat farkut! Nyt meni jalat alta välittömästi… ja itse kokonaisuuskin aivan nappi. Kiitos perjantai-inspiraatiosta!

 7. Sä olet kyllä ihan mahdoton! Minusta nuo housut on ihan kauheat, ja nekin saat näyttämään uskomattoman uskottavalta, käsittämätöntä 🙂

 8. What a bargain! I love the jeans. I also love the ironic 90’s era 🙂 I was there and had a lot of fun…I also have a pair of old 501’s in my closet and they are my favourite pair of jeans. Love the 90’s as you get 😉

 9. Maria: Thank you! 😉 I know people have writers blocks but I also have dressing blocks from time to time. It seems like there is nothing wearable in the closet, yet you know there is.. just nothing looks tempting enough to even try it on. I’m glad I could be a source for inspiration, it’s very flattering. :)Linda sofia: Kiitti! 🙂 Nää on ihan ykköset tällä hetkellä, joten näitä tullaan näkemään vielä…paljon!Christines memory: No problem. I’m glad you like them too. :)Girzi: Juuri näin. Moni muu ei olis nähnyt näissä farkuissa yhtään potentiaalia, mutta mä näin. Mulla siinsi heti silmissä YSL:n tämän talven porkkanahousut yhdistettynä korkkareihin ja pitkään bleiseriin. ;)Wikke: Kiitti! Leeviä tuli laulettua partioreissuilla 90-luvulla, joten hyvin sopii teemaan. Sen biisin sanat on ihan huiput! Hieno juttu, että sait omasi noin huokeaan hintaan. Näihin kannattaa sitten hankkia sellaiset geelipädit päkiöiden alle, tuo nahka kengän sisällä on aika liukas erityisesti sukkisten kanssa. Tanssin näillä eilen taas monta tuntia putkeen ilman hiertämiä ja jalkakipuja eli todella hyvät sandaalit ovat. Ilmeisesti tuon kiilakoron takia paino jakautuu tasaisesti + tukevat hyvin jalkaholvia. Pohjat ovat kumia, joten kengät kestää hyvin kulutusta. Luulen, että tuo aika on juuri sopiva saada kengät, itsekin olen käyttänyt näitä vain sisätiloissa. 🙂 Andiamon kenkiä en ole vielä nähnyt, olivatko siis samaa mallia eri korolla?Shini: Thanks, girl! That’s exactly what I wanted the message of this outfit to be. 🙂 I’m positively happy that most people have got the point.. I was expecting more negative comments but so far it’s all been just positive. 🙂 Maybe people got their sense of humor back (not talking about you, I’m sure you have a good sense of humor all the time). ;)Anonymous: Heh, kiitos kovasti! 🙂 Mä yritän nähdä kaikessa potentiaalia, myös karmeissa ja hauskoissa vaatteissa. Loppujen lopuksihan se on ihan siitä kiinni miten yhdistelee sen vaatteen ja osaako kantaa sen oikein. :)Juliet: Thanks!:)Vimps: Jee, toinen porkkanafarkku-fani! 😀 Kiitos kovasti ja eipä kestä. :)Joy: Kiitos! 🙂 Kuten jo tuolla edellisissä kommenteissa mainitsinkin, niin kaikelle pitää antaa mahdollisuus ja osata kantaa vaate oikein. Silloin rumasta ankanpoikasestakin saa luotua joutsenen. ;)Ida: Tell me about it! 😉 I was there in the 90’s too and Levi’s 501’s was all I ever wore (with plaid shirts and combat boots of course). Oh man, I miss the 90’s so much..the music, the clothes, the shows/movies, the athmosphere. Sigh…

 10. you were so brave about trying with this outfit! It is so difficult to pull it out, and you did it so well!!! It looks perfect on you!

 11. näinhän se on ja tässä on taas se yksi syy miksi blogeja ja erityisesti sun blogia on kiva lukea =) en voi kieltää ettei tänään nyt olisi itsellä pyörinyt mielessä vähän tuon malliset housut.. ;)t. sama anonyymi kun aikasemminki 😀

 12. Those pants were really a score! (I was secretly hoping you wouldn’t take them, so I could have snapped them…) Loving the whole outfit, as ever.

 13. Emma: Thanks! I have learnt to be brave and not care what others think about me. It took a few years but it’s very liberating to finally feel this way. :)Anonymous: Kiva kuulla. 🙂 Hehee, kohta mä aivopesen teidät kaikki käyttämään porkkanahousuja. Paras puoli on, että näitä on kirppikset ja second hand-shopit väärällään, joten ei muuta kuin porkkanoiden metsästykseen!Sugar Kane: Indeed. 😉 Haha, I knew it! Thanks hon!Antonia: Thank you!!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s