On the (w)edge

Anyone who reads my blog should know by now how obsessed I’ve been with Givenchy and Riccardo Tisci’s creations. I’ve been on the look out for the perfect Givenchy like wedge sandals (Louboutin, Ann Dem, Opening Ceremony and Acne has similar too) for awhile now and when I noticed these Bronx ones from Elenita’s blog a couple of days a ago, it was from that moment on I was sure that they shall be mine, no matter what. The creamy color just wasn’t as wearable, so I started to browse online searching for a black leather version. All the web stores that carried them were all located in the U.S. (damn customs!) and my size was sold out from most of the places too. Clueless of what to do I turned to my friend Esa at Spirit Store emailing him about my desperate need of these shoes (he has been a great help before when I was on the hunt for a pair of platform booties, thanks Esa!!). Instantly he promised to look them up for me, and even contact the buyer if they couldn’t find them from any of the stores. You can believe how excited I was when I received an email saying that he found the shoes from another store and a phone call today asking me to come pick them up. So here they are: my very own lace-up sandals. I’m so happy I could faint!
Sandals: Bronx

All we need now is for the snow to melt and spring to arrive, so I can take these babies out for a walk. In the meanwhile, they’ll get their debut indoors.

22 thoughts on “On the (w)edge

  1. Aivan mielettömän upeat kengät! Ottaisin enemmän kuin mielelläni vastaavat itselleni, jos jostain tarjottaisiin 😉 Tulkoon kevät, jotta kaikki ihanat kengät pääsisivät kaapeistaan ulos..

  2. Wow those are pure looove! 😉 Can’t wait to see how you wear them ^^ I’m trying to figure out what kind of Spring/Summer shoes I shall start to drool on, there are just too many options. Gaahh!

  3. Upeat kengät 🙂 Itse olen hyvin innostunut melkein kaikista Bronxin tämän kevään malleista, niissä on vain jotain oudolla tavalla hienoa..:)

  4. They are really cool! I’ve never really been that into gladiator sandals but these ones I could actually almost see myself in. 🙂

  5. Elloksellakin oli näitä kenkiä, mutta mokkaisina versioina. On ne kyllä niin ihanat, että kelpais mullekki.

  6. Äh, nyt jo harmittaa, että mustat versiot oliki päässy loppumaan Ellokselta. Ja toisaalta nahkaiset ois kivemmat ku mokkaiset. Se 50% ale tekis mieli käyttää hyväksi, kun normihintaisena on nuo Bronxit liian kalliita mulle.

  7. noi on NIIIIIN täydelliset:P Olisin tilannu Ellokselta ne mustat mokkaversiot mutta tietenkin oma koko oli myyty loppuun.. saako noita tilattua nyt mistään netistä suomesta (muualta ku ellokselta)? Joensuun kenkävalikoima kun ei ole mistään parhaasta päästä:>

  8. Wikke: Kiitti! Toivottavasti löydät omasi ja todellakin tulkoon pian kevät, jotta saan ulkoiluttaa kaikkia ihania sandaalejani!:)Meaghan: Thanks!!!:) I agree. ;)Corrie: Thanks! Aww, I hope you can find them again. I know a couple of stores with something similar (ie Bianco Footwear) but they were not all as nice as these.Diana: Thanks, I think so too!:)Maria: I think these just were godsent since I’ve been looking for this kind of shoes for ages. These are just perfect. Hope you find your own summer shoes soon! :)Sara: Aih, Tampereen Andiamossa en noita nähnyt, mutta onneksi löytyivät Spirit Storesta. :)Salka: Joo, aika useissa on tuo peep toe-malli. Osa kolahtaa, osa ei. Nämä mustat kolahti ja kovaa!! :)Jenni: Thanks, you should totally get a pair! If you’re scared of the heel, Bianco has something similar with a smaller (non-wedge though) heel. :)Milla: Thanks, yes they are!! :)Majayna: Pari päivää sitten kun etsin noita, niin ei Elloksella ollut. Olivat vissiin juuri tulleet ja sitten heti vielä loppuneetkin. Nooh, onneks mulla on nämä nahkaiset. Luulisin näiden kestävän paremmin kuin mokkaisten, vaikka söpöt on nuo mokkaisetkin.Winda: Kiitti!:)Girzi: Niin on!! Voi harmi..En ole nähnyt noita muualla netissä, Elloksestakin kuulin vasta nyt, kun niitä ei tosiaan pari päivää sitten siellä edes ollut. Nopeata toimintaa siis! Sara täällä vinkkasi, että Andiamosta saisi. 🙂 Netissä ei ollut muuta kuin ulkomailla (USA) noita tarjolla. :(Nono: ?????

  9. Mä ostin myös nuo pari viikkoa sitten haukkana! Ihan mahtavat ja odottelinkin jo, että millon nää saapuu blogosfääriin ja ny ne tuli. 🙂

  10. Chloe: Sure, I saw them here: http://www.shoebuy.com/bronx-shani-083415/297070/634769 . The model is called Shani, so if you google Bronx Shani you can probably find what you’re looking for. Good luck!:)Chlozzard: Thanks! Are you the smae Chlozzard from TFS?Rosanna: You should get them too. :)Annab: Kiitos. Joo totta, mielestäni näissä on kivempi toi korko ja muutenkin. :)Anna: Heh, ollaan siis kenkäsamiksii. 😉 Nää oli niin pakko saada heti kuin näin nämä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s