Walking on the spider webs

Oh man, last night was so much fun! Club Hang the DJ was packed with stylish indie people, a good Swedish band MFMB‘s performance knocked everyones socks off, and the DJ’s played such tunes all night long that you couldn’t even leave the dancefloor for one minute. I’m glad I was wearing my combat boots, otherwise my feet would have been dead from all the dancing we did.

Evening’s outfit was inspired by 90’s, think Beverly Hills 90201, My So Called Life or Reality Bites (got to watch those again btw!) style. I’ve been waiting to introduce this radest net sweater I found from my recent second hand shopping spree. I’ve been looking for something like this for ages and when my eyes targeted to this beauty, let me tell you, it was love at first sight.


Sweater: Second hand
Tank top: Selected Femme
Skirt: Monki
Combat boots: Kenkärepo
Hat: Uniformal Warehouse via eBay
Ring: Kalevala Koru
Backpack: Second hand
Stylish guests: Veera, Marko and my boyfriend (thanks guys!)

P.S. The blog has a new banner! After reading a great post from Park and Cube blog, it was time for a change. Any blogger who is interested in making the blog more attractive to the readers (and who isn’t?), you should really read and learn what Shini has to say about the importance of layout. It turned my world and blog around.

17 thoughts on “Walking on the spider webs

  1. ah.. mä olen just kattelut kohta koko bh 90210 ekan tuotantokauden ja kaveripariskunta toi just kakkoskauden lainaan. Pyöräilyshortsit ja olkatoppaukset! 😀

  2. Tuhlaus: Joo voi luoja, että se sarja on niin nostalginen! Pitäiskin ladata se. Pyysin just poikaystävää lataamaan mulle My So Called Lifen (ah Jared!) ja Reality Bitesin (oih Ethan!), en ole nähnyt niitä pitkään aikaan. Mä niin fiilistelen ysäriä, että tää on aika pelottavaa! Pyöräilyshortsit on muuten aika must hankinta kesälle, mikäli Alexander Wangia on uskominen (olisivat olleet muuten ihan loistavat tän mun reikäpaidan kanssa) ja luulen, että niitä tullaan näkemään myös tässä blogissa pikapuolin. 😉

  3. Mulla on ikävä verkkoneulepaitaani (tai sen monia versioita vuosilta 1991-2005), tarvii löytää uusi. Ja pyöräilyshortsit kiinnostaa! Ja Reality Bitesin My Sharona -tanssi. Eli ysäri todellakin kiinnostaa, sun hattu oli piste iin päällä.

  4. Sexyyy :D!, love the bowler hat and the combat boots!! The cut of the backpack is so interesting btw, so slim too! I’m so glad the list helped. Great simple header, seriously – simplistic is key 😉 now I’m curious how your header looked like before the change! What screen resolution are you using though? the page is quite spread out now and I think you didn’t mean it to be this way 😉 (I could send a screenshot if you wish!) If you need any help with css/html coding, let me know 😉

  5. Ihan tosia puhui tuosta blogien ulkonäöstä, samat säännöt pätee ihan normaaleihin webbisivuihinkin.Olen aina vähän salaa toivonut, että postaisit hieman pienempiä kuvia latausaikojen takia ja että postausalueen leveys olisi hieman kapeampi luettavuuden parantamiseksi. Mutta ihan hyvähän tämä on näinkin, kun on verrokkeina aivan karseita blogeja ulkoasujensa suhteen. 🙂

  6. Sugar Kane: Kiitti! Mä arvasin, että sä tykkäät yhtä paljon ysäristä. 🙂 P.S. Klubilla on torstaina Club Vintage ja 90’s ilta. ;)Shini: Thanks! The backpack is slim when there is nothing in it but when I fill it with my camera, wallet and phone it gets a bit puffyer. ;)The header was the standard blogger header with my picture in the left corner. I so need help with css/html (I suck at it!), so any assistance is more than welcome. 🙂 I’m currently using the standard blogger template (wide) but I would like to make the text a bit more narrow, perhaps the same width (620 pixels) as the pictures are. I wasn’t aware that the page is so spread out because I have a this Lenovo mini laptop and the blog shows just fine on it’s screen…Weird. I’ll send you an email, maybe we can continue this discussion over there. :)Anonymous: Kiitos palautteesta. 🙂 Kuvat on aika isoja, mutta haluan asujen näkyvän kunnolla kertaheitolla ja lisäksi pidän itse isoista, selkeistä kuvista. Kuten tuossa tekstissäkin mainittiin, harva jaksaa klikata niitä kuvia isommaksi.. en ainakaan minä. 😀 Kuvien hidas latautuminen saattaa johtua tuosta kuvapalvelimesta jota käytän. Pitäisi keksiä siihenkin joku parempi juttu, nyt mennään tällä kun tuo imageshack on vielä toistaiseksi ilmainen…Tekstin leveyteen tulossa muutos!:)

  7. My So-Called Life was THE show. Oh my god how I loved Angela and… krrhhmm… Jordan Catalano! I re-watched the series a while ago and it was still pure gold 🙂 Your outfit is a lovely, modern outtake from the 90’s.

  8. You won’t believe this, but I had almost similar outfit at the 90’s!! Not the boots (I had black suede over knee boots), but everything else is from my closet! Absolutely funny! (Btw. I was looking for those boots last time I visited my parents and my mum told me she threw those boots away a few years ago. You can believe I was pissed of.. ) 🙂

  9. Oletko koskaan kokeillut tinypiciä kuvapalvelimena? Imageshack vissiin saanut aika negatiivistakin palautetta juuri tuon hitautensa vuoksi. Pohdin itse, että olisiko tinypic tai photobucket (vai kenties joku muu?) parempi vaihtoehto?

  10. J: Kiitti. 🙂 Mun poikaystävä yrittää aina peittää naamansa (en kyllä ymmärrä miksi) kaikissa kuvissa, joten tossa tulee hyvin esiin meidän luonteet. Meikä the linssilude ja ujo poikaystävä. :DSuna: We just downloaded MSCL and ahh I'm in love with Jordan again! 😉 Even at the age of 26 I can still relate to Angela so much. I have actually had the chance to speak with Jared himself couple of years ago, he is such a hottie!NinaV: That's so cool that the outfit managed to be actually so spot on 90's! I'm sorry to hear about your boots. 😦 I should try this outfit with my OTK boots to give it more of the Givenchy feel. What a great idea, thanks!Anonymous: Mulla oli ennen kuva Photobucketissa, mutta siellä se bandwith kului heti ja vanhemmat kuvat ei lopulta näkyneet, kun bandwidth oli ylitetty. Olisi pitänyt maksaa saadakseen lisää bandwidthiä. Siirryin tuolloin Imageshackiin, kun siellä ei moista rajoitetta ollut. Hidas se taitaa olla, mutta toiminut suht hyvin ja vielä ilmainenkin. 🙂 Voisin kokeilla Tinypiciä, kiitti vinkistä!Corrie: Thank you!!:)Nataly R: Sure, I use HTML language. So when you post, go to the HTML view and type the html code from this page http://www.pageresource.com/html/image1.htm (it's the < img src…> Where it has the "" insert the direct photo link between the " and " from ie. Imageshack/Photobucket whatever you use for the pics as server. Hope it helped. If you have further questions, please email me. :)Girzi: Kiitos kovasti!:)Styledigger: Oh, thank you!!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s