It’s just another manic Monday, I wish it was Sunday

Is it totally passé to get inspired by past collections? I just decided that I’m gonna make it a new trend, ha! The outfit of today got it’s inspiration source from last winter’s Marc Jacobs collection but somehow it got mixed with a 90’s grungey school girl look, go figure. This is what I wore to the office today and yes, with the combat boots included. I’m usually always late from anywhere I go, so when I run to the bus stop every morning to barely catch the bus, good, anti-slipping shoes are needed. I learned this last winter when I almost broke my arm whilst in the action.


Sweater: Peter Jensen
Button-up shirt: Nina Gold for Ellos
Skirt: Monki
Boots: Kenkärepo
Ring: Kalevala Koru

P.S. Today was very windy!

12 thoughts on “It’s just another manic Monday, I wish it was Sunday

  1. Voi ihana Anna-Mari ! Hauska juttu, mutta kun vasta tänään aamulla luin eilistä postaustasi, teki mieleni kommentoida että mites “Manic Monday” ! Just read my mind ! Kiva school girl look. Wish it was a fun day !

  2. Oh my, u look SO cute! And ur hair looks absolutely great. Think I’m gonna borrow ur model when it’s time for that (not gonna happend in years with this hairgrowspeed….)

  3. Ah tästä postauksesta tuli mieleen, että nyt pitää viimeinkin lähteä metsästämään se harmaa collegepaita jostain…Ja hei propsit siitä että menit töihin maihareissa ja minarissa, muistan että olet useampaan otteeseen harmitellut sitä kuinka joudut pukeutumaan töissä turhankin hillitysti. Mua stressaa jo valmiiksi se, joudunko työelämään siirtyessäni heilumaan pelkässä jakkupuvussa..

  4. Cafe noir: Great minds think alike! 🙂 Tästä viikosta voiskin tehdä otsikoiden osalta viikonpäiväpainotteisen. 🙂 Mangaa löytyy kyllä kirjakasasta, mutta mielummin katselen animea. ;)Sara: Thanks, it needed a little change for spring. :)Kirppu: Thanks! It’s great that I can work as an inspiration source when it comes to your hair cut. 🙂 I’ve had this model for almost a year now and I don’t think there is going back for awhile…I guess when you find the right one that suits you, it’s best to keep with it.Nelliina: Ei haittaa, aivan ihana postaus, kiitos!:)Fröken lila: Oh, thank you. 🙂 These are the most comfortable shoes I own..Kirsikka: Tää mun paita ei ole collegea, vaan oikein pehmeätä ja ohutta villasekoitetta. Hämäsinpäs! 😉 College-paita tai harmaameleeraus on kyllä ihan must-juttu peruspukeutumiseen. 😉 Toi mun asu on kieltämättä vähän rokimpi, mutta pakko sitä on pikkuhiljaa ruveta tuomaan sitä omaa juttua myös duunipukeutumiseen. Jakkupuku voi olla tosi hienokin ja nythän on kaikki Givenchyt ja muut, joista voi hakea inspiraatiota business-pukeutumiseen. 🙂 Toivottavasti sun työpaikassa ei kuitenkaan ole ihan niin jäykkää.Juliet: Thanks!!Merily: Thanks, red lipstick is my favorite!

  5. O-ou, finessi-virhe ; manga ei ole animea, I know, sooorry. Paremminkin siis animekirjakasa kuuluisi kainaloosi!By the way, olet innoittanut “kesäkenkä”-ostokseni, ihanat gladiaattorisandaalien ja avokkaiden välimaastosta tulevat vino- ja puukorkoiset kengät, super shoes ja jollain tapaa Edie Sedgwickmäiset! Ovat siis todella hienot, mutten olisi ajatellut sellaisten olevan oikeasti käyttökelpoiset katukuvassa ja tosielämässä ennenkuin olen nähnyt kaikkia ihania kenkiäsi blogissa… Onnekseni voi todeta että meillä ei ole huolta liukkaista keleistä, joten voisin tosiaan sujauttaa jalkani hiukan useamminkin muihin töppösiin kuin mataliin “bootseihin” tai lenkkareihin (no on ne kyllä mustat ja pinkit, mutta ei niitä silti oikeiksi kengiksi voi oikein luokitella). Usein juoksutan kyllä yhtä 6-vuotiasta kouluun toista 2-vuotiasta kärryissä työntäen ; mutta nevertheless enough is enough, baby björnit on myyty pois ja elämä palautuu ennalleen. High heels make my day !

  6. Cafe noir: Manga on itseasiassa sitä kirjallisuutta, anime on animaatiota eli video-formaatissa. 🙂 No anyway, manga-kirja kainalossa olis aika hyvä ja ehkä ne anime-videot vois sitten olla vaikka repussa. :DKiva kuulla, että olen innoittanut sinua ostoksissasi. Tämän vuoksihan tätä blogia osittain pidetään, jotta voi ispiroida muita. Sandaalisi kuulostavat varsin ihanilta, haluaisin itsekin puukorkoiset kengät kesäksi. Oletko au pairina vai puhutko omista lapsistasi? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s