Japanese whisper

Hands up, who went to H&M for the CDG last Thursday? After reading crazy stories about fashion hungry folks fighting for the pieces on TFS and other discussion boards, it seems that the opening was rather calm in my city. There were only about 15 people hanging around at 9 am, no line, no hassle. I had the jacket, white ruffle shirt and color block sweater in mind and was actually able to get my hands on two of the latter. As I stated before, the polka dot thing was not really my cup of tea as those and the drop-crotch pants were the most sought after items around the world. My boyfriend purchased a sweater and drop crotch pants but is unsure whether or not to keep them. I think the pants look great on girls but the drop crotch pants definitely look the best on a boyish body and with some combat boots. Well, you be the judge. This is me trying on the pants, I don’t know if I actually have the body to wear these.


Sweater: Comme des Garcons for H&M
Pants: Comme des Garcons for H&M
Shoes: Urban Originals

Today I almost tossed my camera out the window because shooting in the dark sucks. Does anyone know how to take good and clear pictures indoors with the Canon G9? I’ve not managed to do that yet, though there has been several attempts.

17 thoughts on “Japanese whisper

  1. 0/ taisin bongata teidätkin sieltä “jonottamasta”. musta sulla on juuri semmonen dramaattinen ja vahva oma tyyli, että olet aivan oikea henkilö pitään noita pöksyjä ja näyttämään hyvältä. mutta miten kätevä tuommosilla on kävellä tai nousta portaita 😀

  2. I absolutely love the pants!!!! They look really good on you! I bought them too, from the online shop so I don’t actually have them yet! I say keep ’em!

  3. i really am not a fan of those pants, neither on boys nor girls. but the sweater looks fabolous on you! just your kind of thing!

  4. you scored some of the CDG pieces…lucky you…that top is prob my fave and most wearable piece from the collection…also..I noticed you asked where my ring was from..it was a gift from my mother however I know she got it at Winners (I think the brand is House of Bangles?…not sure because she lost the certificates it came with :s)…

  5. Mariannneee: Ok, pidetään mielessä. ;)Linda: Mikäli multa jää käyttämättä ostokseni, niin laitan ehkä myyntiin. :)Tiiti: Kiitos! Olisit tullut vetämään vaan hihasta, mä kun en huomannut ihmisiä ollenkaan. Silmissä kiilui vain vaatteet. Pitää miettiä mitä näiden pökien kanssa tekee, ideaalissa maailmassa pitäisin näitä, mutta tulee vähän sellainen “emmä kehtaa”-fiilis täällä Mansesterissa.Ninav: Thanks!!Heini: Kitti. On ne jonkinverran kalliimpia, mutta laatu on yleensä parempi. Paidasta sai pulittaa mm. reilu kolmekymppiä, mutta on se sen väärtti. :)Mies: Cool. I think they look the best on guys so I’m sure you will rock yours well. I am seriously considering of keeping these, at least for my bf.Fröken lila: I like them on guys better but I guess if they fit your style, they are kind of cool (and very comfortable!) The sweater is a keeper for sure and you’re right, it’s very me indeed.Asleigh: Yeah there wasn’t too much fighting over the pieces in here but a lot of the collection was not available. I agree, the top is the best. Thanks for the ring tip, I have to check it out. I think I saw similar on Rumi and I’ve been wanting one ever since. Yours made me think about it again and now that I know where it’s from, I might even get it!:)

  6. Oh look at as , textile twins, as Nelliina would say 😉 I’m just too green with envy of your pants. I’ve been wanting something like those for… months I guess 😀

  7. Emma: Yeah, I like experiementing and trying on new things. 🙂 However, I think my bf will rock these much better.

  8. epistä, täällä henkkamaukassa nähty ryysyn ryysyä ja töiden takia ei nettiputiikistakaan kerinnyt ostamaan samaisia housuja. :PHyvältä näyttävät!

  9. En kyllä ymmärrä minkä ihmeen takia pitkä ja hoikka ihminen haluaa käyttää tuollaisia muodottomia säkkejä… Tai siis ymmärrän, ovathan ne sentään CDG. Ei hyvännäköistä.

  10. Lotta R: Voi harmi! Kiitos!Anonymous: Otan kommenttisi kohteilaisuutena, koska en pidä itseäni pitkänä (168 cm) tai hoikkana (olen normaali). Anyways, jos luit tuon tekstin, niin siinähän sanoin että housut sopii paremmin miehille ja eivät ehkä ole mun juttuni…Menevät varmaan myyntiin tai poikaystävälle. Paidasta kuitenkin tykkään tosi paljon, se on ollut tällä viikolla todella ahkerasti käytössä. Peruvillapaita with a twist. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s