The picture you see, is no portrait of me


Photo by ©Jussi Hakonen

This picture is one of the few that the camera had captured of me whilst on the boat to Sweden. I was unaware of how the images turned out until I had seen this one that the photographer had sent me. To my dismay, the artist behind the lens wanted to use this image for his re-opened website and since I rarely take any headshots, that I’m actually pleased with, I allowed the request.

11 thoughts on “The picture you see, is no portrait of me

  1. wow!! upeaa:))<3 Sä oot oikeasti tosi luonteva malli. Oletko koskaan harkinnut mitään mallin uraa? Nykyäänhän on vaikka mitä rock- yms. malleja:]aikamoinen kunnia kyllä!

  2. You look like a movie star!And I agree with Heini’s comment, you’re a really great model. Our store is lucky to have you. 🙂

  3. Heini: Kiitos kovasti! Olen ollut joskus kasvomallina Jenkeissä mun kaverille ja sitten tietenkin meidän etsy-kaupassa, mutta kroppani ei ole ihan mallikamaa. :DNykyään on kyllä kaikenlaisia malleja, että jos sopiva tilaisuus tulisi, niin miksi ei. :)Ninav: Thanks!:) Heh, that email you sent me was funny. Thanks for the tip!Streo speakers: Kiitti! :)Nelliina: Niinpäs onkin! Sun kuvas on kyllä ihan paras noista asukuvista. Aluksi siellä sivuilla oli vaan tuo mun kuva, näköjään lisääntynyt kuvat. En tosiaan siinä kuvaustilanteessa yhtään tajunnut, että Jussi otti muitakin kuvia musta kuin sen asukuvan. :DSuna: Thanks, thats a good idea! :DRanna: Ah, I’m so overwhelmed with all this positiveness. Thanks! Hopefully those pics from Saturday are alright. 😀 We suffered rain and coldness for them!May: Thank you!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s