Tell Me a Story Vintage is now on Etsy

We decided to move our business from eBay to Etsy due to the difficulties that eBay brings to a seller (slow listing, fees, competition etc.). The best part is that you don’t have to bid anymore, you just have to be fast! We are listing new items every week, so make sure to visit our store very often.

You can still find the latest news from our store’s blog and Myspace (though the latter is under construction at the moment).

Happy shopping at Etsy!


Get the denim skirt from here.

3 thoughts on “Tell Me a Story Vintage is now on Etsy

  1. Hame on ihana, haluaisinkin jopa sellaisen. Mutta olen huono noiden ostospaikkojen englanninkielisten juttujen kanssa, apua. Pari kysymystä, jos jaksaisit vastata :)Hameen hinnaksi on laitettu $16, mitä tämä tekee euroina? Entä paljonko arvioisit postikuluiksi ihan Helsinkiin vaan? Entäs onko tarkoitus huutokaupata tämä vai voisinko ostaa noin vain? Minulla olisi käytettävänä vain tilille maksu tai Visa Electron, käykö kumpikaan maksumahdollisuutena?Kiitos paljon =)

  2. Moumou: Kiitos! :)Jemina: 16 dollaria on n. 12 Euroa. Postikulut Helsinkiin on varmaankin vain muutaman Euron luokkaa, joten tuo 20 dollaria postikuluista ei pidä paikkaansa Suomessa. Vaatteet eivät ole huutokaupassa vaan etsyn kautta ne ovat tavallisen nettikaupan tapaisesti myynnissä. Eli jos haluat ostaa tuotteen, se myydään juuri tuolla hinnalla mitä sivuilla näkyy. Suomalaiset ja eurooppalaiset voivat maksaa ihan pankkisiirtona, pistä meille etsyssä viestiä sitten kun olet ostanut hameen ja kerron sulle pankkitilin numeron yms. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s