Cherry crush

Remember when I was debating whether or not to get these red shoes? Well the debate is over since it seems that a -10% discount was a valid enough reason for me to go ahead and purchase them, no questions asked. I named them my cherry bon bons because they look so deliciously cherry red that you just wanna eat them up.


Of course, when it stopped raining cats and dogs (and we actually had sun shine for a whole one hour), I had to go test drive them. Aren’t they the prettiest thing?Pants: Monki
T-shirt: H&M
Sweater: Roberto Cavalli for H&M
Shoes: Global Essentials
Hat: My dad’s old from the 70’s

25 thoughts on “Cherry crush

  1. Lydia: Thank you. I Think my BF is developing as a photographer. ;)Marika: Thanks! About the hat: Its’ nice that you only have to go to your parent’s closet to find treasures of the past. :)Honey junkie: I know you would. 😉 Kiitos haasteesta. Tulee olemaan todella vaikeaa, kun mulla on aika lailla samat miehet inspiroimassa…Anonymous: My legs aren’t that great but thanks!Wendyb: Thank you. :)Sara: Thanks! The first time I pictured them was kind of bad, I took it with my cell phone camera in the store. They look so much better in good lighting and in real life! :)Nelliina: Kiitos. Arvasinkin, että sinä punaisen ystävänä (ja kiiltonahka harakkana, heh) varmaan tykkäisit myös noista. 🙂 Kuvat onnistui kivasti, kun aurinko päätti pilkahtaa parin sekunnin ajan pilven raosta. 😀 Illaksi saatiinkin sitten taas kaatosadetta…

  2. Upea hattu! Sen nähtyäni rullasin kiireenvilkkaa postauksen loppuu nähdäkseni sen osoitetiedot, vaikka tiesinhän minä, että sen täytyy olla jotain erikoista, jota ei kaupoista noin vaan löydy! Jään siis odottamaan oman Asos-tusinahattuni kotiutumista, nyyh!

  3. Ilona: Voi kiitos. 🙂 Olen viime aikoina viihtynyt hieman 40-luvun tunnelmissa meikin suhteen…Milla: Ovat kyllä ihanat kengät vai mitä? Mustat olisivat olleet myös mahtavat, mutta kaapissa on jo muutamat sellaiset yksilöt. Punainen kirsikka vei kielen mennessään. :)May: Hattu on tosiaan isäni peruja, mutta vintage-liikkeistä saattaa löytyä vastaava. 🙂 Asoksen hattusi oli kyllä valloittava!

  4. Upeat on kyllä nuo kengät!! Ihanat, kun sävy on tuollainen viivivpunertava, eikä oranssinpunainen:) Hauska, persoonallinen asu muutenkin<3

  5. Kerropa jo nyt että mitkä liikkeet nuita myy, että löytyyköhän niitä täältä päin? Oon just ettiny täydellisiä herraiskenkiä, vai mitkä ovatkaan!

  6. Loving the Cherry Bon-Bons, loving the outfit, LOVING the trousers!You do rock that Annie Hall inspired thing, faaaabulous! (Also loving Woody Allen forever and ever)

  7. Ninav: Niin se sanonta taitaa mennä. Kiitos! :)Lovely: Kiitos. Tuo punainen viehättää minuakin. En ole niinkään sellaisen räikeän punaisen ystävä, tai kuten juuri sanoit, oranssinpunaisen.Ann: Tänks!Thedramadiaries: Oh, thank you.Lyiks: Nuo on otsettu Stockmannilta. Maksavat normaalihintaisina 59€, eli ei paha. Päällynen on nahkaa. Samat löytyy myös mustana.Sugar kane: Thank you, darling. I’m very much in love with the cherry bon bons heh. Oh yes, Woody Allen forever!Hannah: Now I am assured that the decision was wise. Thank you!

  8. Oi, kuolasin Stokkalla noita samaisia popoja. Ottasin mieluusti itelleki sekä mustat että punaset. 🙂 Ja mahtavia kuvia sinulla kyllä on!

  9. oi apua mitkä kengät taas ja mikä asu! mun on lopetettava nyt tän blogin selaaminen tai kohta tulee uus “varkaisilla” postaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s