Greetings from the land of fjords!

I’m back from the wonderful trip to Norway. The scenery is really amazing and the city of Tromso is so pretty! Most of the clothes I wore on the trip were just comfortable travel clothes and since it was really cold up there, I wore my trench coat everywhere I went. I’d rather post only scenery pictures but since this is a fashion blog, I’ll post the outfits that I wore. If only the weather would have been a bit warmer, I would have had so much more to offer. 

We also visited my family’s cabin which is located in Rovaniemi (a small city in northern Finland), and believe it or not, I actually managed to do a little shopping there. I will introduce my new shoes in a later blog entry. Next week I’m going to Stockholm, so more decent outfits and shopping to come for sure…

17 thoughts on “Greetings from the land of fjords!

 1. Ooh, Norway.. How beautiful it’s out there. :DAnd I adore those yellow sunglasses! Might just come and steal them from you.

 2. Rovaniemi isn’t a small city! It’s the 12th biggest city in Finland (population) and the biggest city in EUROPE (area)!

 3. vähän kauniita kuvia!ja toi ensimmäinen noista raitapaita-graffiti-kuvista on mun mielestä ihan sairaan hyvä kuva susta ! 🙂

 4. Ihania kuvia jälleen kerran. (: Kävin itsekkin tänä kesänä sellaisen reilun viikon reissun tuolla Tromsossa. Tätini on siellä asustellut ja nyt muutti takaisin Suomeen, niin pitihän se käydä tarkistamassa sitä ennen. Tuttua kuvissa oli ainakin tuo iso graffitti-täyteläinen kivi. : DD

 5. Ai että miten ihania kuvia! Harmittaa entistä enemmän että tänä vuonna ei ehditty lapin reissulla Norjaan :/Taisi olla pari hyttystä kaverina 😉

 6. Miten ihmeessä voit löytää Rovaniemeltä ihanat kengät kun minä en ole kyennyt siihen ainakaan viiteen vuoteen? 🙂 (pientä liiottelua…) Harmi kun en sattunut sinuun törmäämään. Olisin tullut vetämään hihasta 🙂

 7. Male: Yeah its really pretty in Norway. I highly recomend visiting it. 🙂 Those sunglasses are from Glitter, perhaps you can get yourself a pair too.Wendy-may: It really is! :)Anonymous: I have spent my childhood summer in Rovaniemi and comparing it to Tampere or Helsinki it feels rather small to me. Though, it seems to be growing fast.Elvis: Tänks! :)Anonymous: Oh, Tromso on ihana paikka. Sinne uudestaan ja paremmalla ajalla! Tuon kiven edessä on poseerattu joskus ennenkin pikkutyttönä. ;)Anonymous: Melkein. 😉 En vaan jotenkin pidä hymystäni, kun se leventää jo nyt leveää namaa. Kaikki kyllä sanoo tuota samaa, että hymyile enemmän. Jopa mun äiti. :DNelliina: Ens vuonna sitten! Ei sieltä Kolarista niin pitkä matka oo. Norjassa ei ollut hyttysen hyttystä, taitaa olla liian kylmä niille kavereille. :DLiisa: Damn.. heh…Ehkä pitää yrittää enemmän. En vaan ole mikään hymyveikko oikeastikaan.. Siksi se tuntuu kuvissa teennäiseltä. Mut kiitti!Veera-Emmi: Löysin ne Mekasta. Tai siis etsin sellaisia hyviä perusballeriinoja/tennareita ja sieltä ne löytyi. Ei ole näkynyt samoja Tampereella..No voi vitsi, pyörin siellä Revontulessa ja vaikka missä la-su. Seuraavalla kerralla sitten..

 8. Aivan ihania kuvia. Graffitti kuvat on aivan upeita! Vois olla missä tahansa muotilehdessä. Ja jotenkin raitapaitatyyli sopii hyvin tonne Lapin maisemiin.

 9. Saana: Kiitos kovasti! Marimekko sopii kyllä hyvin tuonne Norjaan, meillä oli veljen tyttöystävän kanssa vanhigossa molemmilla ne mukana.:D

 10. Palatakseni vielä siihen Ivalon vintagepuotiin:Todennäköisesti et löydä netistä juurikaan juttua ko. liikkeestä, koska sen pitäjät ovat tosiaan jotain 80-vuotiaita eivätkä pidä meteliä itsestään. Olen kuitenkin tällä hetkellä itse Ivalossa, ja voisin käydä räpsimässä kuvia joistain vaatteista/liikkeestä. Ei ole älytön homma + olisipa ainakin jotain tekemistä :DEdelleenkin ihmettelen, että miten olette Pohjois-Norjaan eksyneet, jos olette käyneet Rovaniemellä mutta ette Ivalossa.. Käsivarren kautta?

 11. Anna: Mentiin sinne Ruotsin kautta Pellosta rajan yli ja palattiin käsivarren kautta. Olisi kyllä hienoa päästä joskus Ivaloon katsastamaan tuo putiikki. Jos vain viitsit, niin kuvat olisi tosi mahtavia!! Minkälainen hintataso siellä putiikissa on? Jos vaikka näen kuvissa jotakin kiinnostavaa mitä tekisi mieli ostaa. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s